Start Forum Operatorzy Operatorzy komórkowi T-Mobile na Kartę – Pakiety z Bonusem dla wybranych

Viewing 6 reply threads
  • Author
      Keymaster
      Liczba postów: 31072

T-Mobile uruchomił 24 sierpnia br. nowa ofertę „Pakiety z Bonusem”. Skorzystanie z oferty „Pakiet Internet 3 GB” lub „300 minut do wszystkich sieci” jest możliwe tylko dla numeru telefonu, na który został skierowany komunikat od Operatora.

Pełna treść artykułu dostępna tutaj: T-Mobile na Kartę – Pakiety z Bonusem dla wybranych

• Anonymous
      Guest
      Liczba postów: 141094

A ci znowu reglamentują jakby to jakaś komuna była :/

• wlo
      Participant
      Liczba postów: 1135

Regulamin nic nie mówi o obowiązkowej zmianie taryfy… Trzeba więc czytać esemesy – w regulaminie wydaje, się, ze jest furtka: 2.4. Po spełnieniu przez Klienta warunku przystąpienia do promocji zostanie przyznany mu promocyjny bonus proponowany w SMS.
      Cwaniactwo się szerzy ostro widzę…

• Anonymous
      Guest

Niech t-mobile i tę ofertę wsadzi sobie w du…ę, w Virgin mobile za 29 zeta mam do wszystkich darmowe minuty i smsy oraz 2 GB internetu LTE

• Nazir
      Member
      Liczba postów: 27

Wszyscy równo ściemniają z tymi bonusami i naiwnych szukają na nowy droższy pakiet a w ściemach bryluje Play i Orange

• Anonymous
      Guest

dziwne, mi to za każdym razem działa bez zarzutów 😎

• Anonymous
      Guest

Drugu miesiac dziala jak chce…wcina mi kase.Dzisiaj doladowalam za 20 zl,a kiedy po 3 godzinach chcialam zadzwonic mialam na koncie 1 grosz!!!!!!! (3 godziny w podrozy…nikt nie mial dostepu do tel dla wyjasnienia!) Nie ukazuje sie tez juz informacha,ze 300 minut do wszystkich sieci…wielka ściema 🙁

Viewing 6 reply threads
Reply To: T-Mobile na Kartę – Pakiety z Bonusem dla wybranych
Your information: