Start Forum Operatorzy Operatorzy komórkowi T-Mobile JUMP: 2GB i no limit bez telefonu za 39,99 zł

Viewing 21 reply threads
  • Author
      Keymaster
      Liczba postów: 31072

Do 31.07.2015 r T-Mobile Polska w ramach promocji „Taryfy Jump LTE bez telefonu 18 m w T-Mobile” oferuje 2GB internetu, nielimitowane rozmowy na wszystkie numery komórkowe i stacjonarne w Polsce oraz nielimitowane SMS-y i MMS-y do wszystkich w za jedyne 39,99 zł miesięcznie.

Pełna treść artykułu dostępna tutaj: T-Mobile JUMP: 2GB i no limit bez telefonu za 39,99 zł

• Anonymous
      Guest
      Liczba postów: 141129

PRAWIE jak NJU chciałoby się rzec, tylko że T zabiera za przyłączenie do sieci 50zł a NJU te 50zł daje w prezentach nowym klientom (ja dostałem bon sodexo 50zł a później chyba były karty prepaid 50zł) i nie wymaga umowy na 1,5 roku tylko umowa jest na czas nieokreślony i można ją w każdej chwili wypowiedzieć. O darmowym nielimitowanym LTE w NJU do końca marca przynajmniej już chyba nie muszę wspominać.

• Anonymous
      Guest

Teraz to mogę śmiało przedłużać umowę 🙂

• wlo
      Participant
      Liczba postów: 1135

Jak dla mnie świetna oferta. Mam nadzieję, ze co najmniej taką dostanę od mojego dostawcy kiedy przyjdzie czas i prawo wcześniejszego przedłużenia umowy 😉 Dzisiaj za tę cenę (netto na dodatek) mam niestety nieco mniej (ni o nielimitowanych mówię oczywiście)…

• Anonymous
      Guest

Mam to w red Bull mobile za 38zl,umowa na czas nieokreślony

• Anonymous
      Guest

Zawsze komuś bedzie nie tak. Jak zwykle. To jest oferta dla tych co uważają ja za dobra, jak ktoś ma lepsza to super, niech z niej korzysta. Ale ogólnie oferta jest bardzo ciekawa i ja za to samo w Play mam 400min wymiennych na SMS/mms i do tego mam 1GB netu. Wiec w moim przypadku jest to bardzo atrakcyjna oferta bo za taka sama kasę mam 2GB netu i nielimitowane rozmowy i reszta. Tylko muszę sprawdzić czy Play nic ciekawego w odwecie nie zaoferuje. Ale opcja ciekawa, mogliby tylko te pięć dych za przyłączenie do sieci sobie darować.

• Anonymous
      Guest

i kolejny kop w d…e dla ich APS,CZYLI W DALSZYM CIĄGU DĄŻĄ DO ZAMKNIĘCIA WIĘKSZOŚCI PUNKTÓW SPRZEDAŻY

• LesH
      Participant
      Liczba postów: 3914

Znajomej za aktywację odpuścili, ponieważ się uparła w rozmowie z BOA: anulujecie albo nie wchodzę! Czyli można wynegocjować. Nie wiem, jak w salonach i punktach dystrybucyjnych, ale ci z BOA jak widać są elastyczni 😎 jeśli 'przypalani gorącym pogrzebaczem’… 😉 😀

• Anonymous
      Guest

W play za 39.99 masz nielimitowane do wszystkich sieci komórkowych, nielimitowane SMS/MSM i 1.5 GB netu, w porównaniu do T Mobile dodatkowo nielimitowane na stacjonarne i 2 GB netu.
      Więc oferta Jump od T Mobile jest bardziej atrakcyja.
      UMOWA:
      PLAY 15 MS.
      T MOBILE 18 MS.

• Anonymous
      Guest

Przyłączajcie się szybko bo juz 9 kwartał z rzędu T-Mobilowi spada, i spada, i spada udział w rynku. Szybko bo to promocja 😀 Potem za kasę sobie sprawdzicie tan konta i będziecie najszczęśliwszymi ludźmi na świecie 😀

• KarolSk
      Participant
      Liczba postów: 315

No właśnie. W NJU to samo 90 groszy taniej 😉 Do tego umowa na czas nieokreślony. Korzystam i jestem zadowolony 🙂

• Anonymous
      Guest

Czy w tej ofercie stacjonarne są też bez limitu?

• Anonymous
      Guest

Dlaczego nie można z tej oferty skorzystać w salonie? Nie każdy ma czas na uganianie się za kurierem który ma dowieźć papiery. I niech t mobile coś zrobi z heyah non stop bo ta oferta leży odłogiem i nikt jej nie poprawia na lepsze.

• Anonymous
      Guest

Szkoda że nie widzą konkurencji (nju) powinni dać co najmniej to samo za tą opcję tj 39,00zł abo i ewentualnie 1zł aktywacja oraz oczywiście umowa max 6 miesięcy, wtedy można by porównywać ewentualnie z nju i wygrywała by z nią w kontekście kosztów i możliwości kontaktu z boa

• Anonymous
      Guest

Era miała zawsze najlepsze telefony ale teraz będą trząść portkami bo ludzie wolą tani nolimit w NJU czy Redbullu (w Plushu chyba nie ma stacjonarek) i telefon sobie na raty kupić niż się pakować w te wysokie abonamenty, Polacy wciąż się boją umów zamówionych przez internet i jak już tu ktoś wspomniał podpisać papieru kurierowi. Ale stopniowo ta obawa będzie znikać jak zobaczą po znajomych że można i nic się złego nie dzieje. Ale zawsze się znajdzie ktoś kto ci powie że tańsza i lepsza oferta którą mozesz wypowiedzieć ze skutkiem na koniec bieżącego okresu rozliczeniowego to PROMOCJA do odwołania.. haha no logiczne przyjacielu, wolna konkurencja, nie popłaczcie się fryzjerzy

• Anonymous
      Guest

Dobre posunięcie T-mobile; NJU oczywiście tańsze ale procedura np. przeniesienia numeru to dłuuuuga droga; PLAY śpi ale doda darmowe stacjonarne i powróci na „pole bitwy”; Moi drodzy zmieniajmy operatorów i wybierajmy wtedy wymusimy lepsze oferty bo zgodnie ze stałą zasadą marketingową – jak zyski spadają to włącza się myślenie i troska o klienta.

• Anonymous
      Guest

niestety wycofali w JUMPie to co mieli naprawdę fajnego, tj. wymienność na minuty stacjonarne do EU. Dlatego zostaje przy swojej ofercie 750 min/sms/mms/stacj_ue za 30 zł. Nic lepszego nie mają do zaproponowania

• Anonymous
      Guest

~tm aboner nju jest słaby co 2 min mi rozłączało połączenie wolę sobie doładować heyah i mieć wszystkie niezbędne pakiety niż się z tym użerać

• Anonymous
      Guest

~Dobbs masz rację ja też zastanawiam się nad przedłużeniem umowy i wybór padnie na 100% na tm, do tego teraz jest galaxy s4 w dobrej cenie 🙂

• Anonymous
      Guest

Oferta tylko dla NOWYCH ??

• Anonymous
      Guest

mam prośbę w grudniu chce przenienieś numer do t mobaj, nie wiem zastanawiam sie jaką oferte elastyczna w yump wybrać 2w1.3w1,4w1że były nielimitowane minuty do wszystkie komurkowe, bez internetu albo z internetem do 35-40 zł. prosze o rade????

• Anonymous
      Guest

mam prośbę w grudniu chce przenienieś numer I dostać telefon do t mobaj, nie wiem zastanawiam sie jaką oferte elastyczna w yump wybrać 2w1.3w1,4w1że były nielimitowane minuty do wszystkie komurkowe, bez internetu albo z internetem do 35-40 zł. prosze o rade????

Viewing 21 reply threads
Reply To: T-Mobile JUMP: 2GB i no limit bez telefonu za 39,99 zł
Your information: