Start › Forum › Operatorzy › Operatorzy komórkowi › T-Mobile JUMP: 2GB i no limit bez telefonu za 39,99 zł
-
AuthorPosts
-
-
Do 31.07.2015 r T-Mobile Polska w ramach promocji „Taryfy Jump LTE bez telefonu 18 m w T-Mobile” oferuje 2GB internetu, nielimitowane rozmowy na wszystkie numery komórkowe i stacjonarne w Polsce oraz nielimitowane SMS-y i MMS-y do wszystkich w za jedyne 39,99 zł miesięcznie.
Pełna treść artykułu dostępna tutaj: T-Mobile JUMP: 2GB i no limit bez telefonu za 39,99 zł
-
Anonymous
Guest17 stycznia 2015 at 08:50Liczba postów: 141129PRAWIE jak NJU chciałoby się rzec, tylko że T zabiera za przyłączenie do sieci 50zł a NJU te 50zł daje w prezentach nowym klientom (ja dostałem bon sodexo 50zł a później chyba były karty prepaid 50zł) i nie wymaga umowy na 1,5 roku tylko umowa jest na czas nieokreślony i można ją w każdej chwili wypowiedzieć. O darmowym nielimitowanym LTE w NJU do końca marca przynajmniej już chyba nie muszę wspominać.
-
-
Anonymous
Guest17 stycznia 2015 at 11:58Liczba postów: 141129Zawsze komuś bedzie nie tak. Jak zwykle. To jest oferta dla tych co uważają ja za dobra, jak ktoś ma lepsza to super, niech z niej korzysta. Ale ogólnie oferta jest bardzo ciekawa i ja za to samo w Play mam 400min wymiennych na SMS/mms i do tego mam 1GB netu. Wiec w moim przypadku jest to bardzo atrakcyjna oferta bo za taka sama kasę mam 2GB netu i nielimitowane rozmowy i reszta. Tylko muszę sprawdzić czy Play nic ciekawego w odwecie nie zaoferuje. Ale opcja ciekawa, mogliby tylko te pięć dych za przyłączenie do sieci sobie darować.
-
-
Anonymous
Guest17 stycznia 2015 at 18:00Liczba postów: 141129 -
Anonymous
Guest18 stycznia 2015 at 00:15Liczba postów: 141129 -
Anonymous
Guest18 stycznia 2015 at 11:33Liczba postów: 141129 -
Anonymous
Guest18 stycznia 2015 at 13:27Liczba postów: 141129Era miała zawsze najlepsze telefony ale teraz będą trząść portkami bo ludzie wolą tani nolimit w NJU czy Redbullu (w Plushu chyba nie ma stacjonarek) i telefon sobie na raty kupić niż się pakować w te wysokie abonamenty, Polacy wciąż się boją umów zamówionych przez internet i jak już tu ktoś wspomniał podpisać papieru kurierowi. Ale stopniowo ta obawa będzie znikać jak zobaczą po znajomych że można i nic się złego nie dzieje. Ale zawsze się znajdzie ktoś kto ci powie że tańsza i lepsza oferta którą mozesz wypowiedzieć ze skutkiem na koniec bieżącego okresu rozliczeniowego to PROMOCJA do odwołania.. haha no logiczne przyjacielu, wolna konkurencja, nie popłaczcie się fryzjerzy
-
Anonymous
Guest18 stycznia 2015 at 13:52Liczba postów: 141129Dobre posunięcie T-mobile; NJU oczywiście tańsze ale procedura np. przeniesienia numeru to dłuuuuga droga; PLAY śpi ale doda darmowe stacjonarne i powróci na „pole bitwy”; Moi drodzy zmieniajmy operatorów i wybierajmy wtedy wymusimy lepsze oferty bo zgodnie ze stałą zasadą marketingową – jak zyski spadają to włącza się myślenie i troska o klienta.
-
Anonymous
Guest6 października 2015 at 09:33Liczba postów: 141129 -
Anonymous
Guest6 października 2015 at 09:36Liczba postów: 141129
-
-
AuthorPosts