Start Forum Operatorzy Operatorzy komórkowi Świąteczne pakiety Simplusa

Przeglądanie wątków odpowiedzi 6
  • Autor
    Wpisy
    • Kan
      Klucznik
      Liczba postów: 8676

„Święta z dreszczykiem” i „„Pakiet Swiąteczny” w Simplusie. Wybierając pakiet Dreszczyk za 3,66 zł Użytkownik otrzyma 3 tapetki i dzwonek. W ramach Promocji Pakiet Świąteczny Użytkownicy mogą aktywować dwa pakiety z tańszymi minutami na krajowe połączenia głosowe i na numery w sieci Plus.

Pełna treść artykułu dostępna tutaj:

• mastero
      Członek
      Liczba postów: 7

fajna promocja, 6 gr za minutkę daje rade. do tego włączy się tańsze numery i po 40 gr do innych się dzwonić będzie. bo chyba te kwoty to na plusa obowiązują, nie?

• Anonimowy
      Gość
      Liczba postów: 138928

W Orange dająpełno minut wewnątrz sieci w Plusie również tylko ERA OLEWA SWOICH KLIENTÓW. Już jestem sfrustrowany i mam dosyć Ery i jej pakietów za 6 PLN i min po 20 gr w…wia mnie to

• Anonimowy
      Gość

ale ciagle nie rozumiem dlaczego w sim+ na stacjonarne od 60-72 gr za minute i nawet tych debilnych pakietow nie ma… dno sa slabsi nawet od tt, oranzystom moga buty czyscic

• Anonimowy
      Gość

mozesz aktywowac 5nr po2,5pln/30dni za kazdy i masz ze stacjonarnym 5gr/min.mozesz miec ich 5 jak az tak dzwonisz po stacjonarnych

• Anonimowy
      Gość

No ale pakiecik nie obowiązuję w godzinach 8 – 12 – takie obostrzenie to przesada. a te juz "słynne " 40 gr za minute to przeciez tylko 25 minut miesięcznie…

• Anonimowy
      Gość

W sam raz promocja na swieta,kiedy jednak wiecej sie dzwoni i wysyła smsów.Ja w to wchodze 😉

Przeglądanie wątków odpowiedzi 6
Odpowiedz na: Świąteczne pakiety Simplusa
Twoje informacje: