Start Forum Operatorzy Operatorzy komórkowi Streżyńska nie jest zaskoczona protestem Ery ws. MTR

Viewing 10 reply threads
  • Author
      Keymaster
      Liczba postów: 8676

Decyzja prezesa UKE o obniżeniu stawek hurtowych dla niektórych operatorów komórkowych to błąd, który spowolni rozwój rynku – uważa PTC. Czy zdaniem PTC ciężar kryzysu mają udźwignąć konsumenci? – pyta Anna Streżyńska, prezes UKE.

Pełna treść artykułu dostępna tutaj:

• Anonymous
      Guest
      Liczba postów: 136470

To nie operatorzy płacą tylko my płacimy.

Połączenia do PLAY są dużo droższe właśnie z tego powodu.

Jeśli państwo chce ułatwiać budowę sieci to niech da jakieś ulgi podatkowe dla nowych operatorów, a nie okrada ludzi.

Trudno moim zdaniem inaczej to określić.

Niestety u nas ciągle politycy mają "super" pomysły w całości finansowane z naszych pieniążków.

• Anonymous
      Guest

działania UKE są nie w porządku. Dlaczego wybrani operatorzy, Ci "mniejsi" mają mieć o 150% lepszą pozycję przez takie właśnie, lepsze dochody z tytułu MTR?

• Anonymous
      Guest

dobry tytuł – Streżyńska nie jest zdziwiona, bo wie jakie ulgi ma P4 i CP, obsługiwane przez jej kolege p.Woźnego. I wszyscy operatorzy mają tego dosyć

• Anonymous
      Guest

W sumie to się dziwię, że o tak poważnych kwotach można decydować wg uznania jednej osoby.

• Anonymous
      Guest

Lobby3 ostro dziala..nowy prezes uke zapewne wezmie strone3znajac praktyczne realia

• Anonymous
      Guest

Lobby3 ostro dziala..nowy prezes uke zapewne wezmie strone3znajac praktyczne realia

• Anonymous
      Guest

Mimo wyższej stawki to i tak PLAY więcej transferuje pieniędzy do wielkiej 3 z racji ich kilkunastomilionowej bazy klientów

• Anonymous
      Guest

ja tam tez sie nie dziwie erze, ulgi p4 i polsat ma narpawde duze w dodatku te przechery z przetargiem czestotliwosci w ktorej wygral p4 wraz z jakims aero2, nie nie cos nie tak

• johnny-18
      Member
      Liczba postów: 1012

wg mnie jak chcą dac nowym szansę, to niech dadzą im MTR wyższe np o 10-20% a nie ponad 100…

• Anonymous
      Guest

Nie wiem czemu tak bardzo narzekacie na to Play ma malo abonentow dla nas abonentow np. pomaranczki jest dużo lepiej mamy tansze stawki za polaczenia a to jest chyba najwazniejsze? Ja nie narzekam, mam 25 gr za minute do wszystkich.

Viewing 10 reply threads
Reply To: Streżyńska nie jest zaskoczona protestem Ery ws. MTR
Your information: