Start Forum Operatorzy Operatorzy komórkowi Startery Plush na Kartę teraz całkowicie za darmo

Viewing 5 reply threads
  • Author
      Keymaster
      Liczba postów: 31072

W ramach Promocji „Przygarnij darmowy starter Plush na Kartę”, wybrać można jeden z dwóch starterów: „Rozmowy i SMS-y bez limitu i 1 GB” oraz „2 GB, SMS-y bez limitu i 9 gr/min”. Oba startery dają możliwość korzystania z promocji bez limitu do wszystkich sieci komórkowych nawet gdy zero na koncie.

Pełna treść artykułu dostępna tutaj: Startery Plush na Kartę teraz całkowicie za darmo

• Anonymous
      Guest
      Liczba postów: 141074

Mam jakiś sentyment do tego Plushaka. Tyle tych reklam się ogląda, że aż mi się spodobał pomysł na ich wizerunek. No a starter fajnie wyposażony na dzień dobry, więc nie strach brać.

• Anonymous
      Guest

Niezły starter Plusha – nie dość, że za free to jeszcze sporo w ofercie – internet, nielimitowane sms i minuty.

• Anonymous
      Guest

Mam już plusha parę miechów i jestem zadowolony. Pakiety mają idealne. Jedyne co mnie boli to, że telefonu nie ma nowego co dwa lata (od zawsze miałem abonament 😛 ) ale jest jeszcze plush mix nad którym się cały czas zastanawiam.

• Anonymous
      Guest

Ciekawe, czy jeszcze coś zostało i się załapię? Tak zachwalają tego Plusha, że chętnie bym wypróbował.

• Anonymous
      Guest

Zamówiłem i czekam na przesyłkę. Znajomi sobie bardzo chwalą, więc zobaczymy co to jest warte. Wymagań dużych nie mam – ważne żeby internet był w telefonie a z tego co widziałem to mają tam kilka fajnych pakietów.

Viewing 5 reply threads
Reply To: Startery Plush na Kartę teraz całkowicie za darmo
Your information: