Start Forum Rynek Wyniki i sprawozdania finansowe Sprzedaż pakietu Plusa z 2008 roku posłuży do wyceny w 2010 ?

Viewing 3 reply threads
  • Author
      Keymaster
      Liczba postów: 8676

Memorandum w sprawie sprzedaży Polkomtela powinno być gotowe i wysłane w listopadzie – poinformował w piątek dziennikarzy prezes PKN Orlen, Jacek Krawiec. PKN Orlen spodziewa się, że za akcje Polkomtela otrzyma kwotę, dla której wycena operatora sieci Plus, bazuje na transakcji z TDC pod koniec 2008 roku.

Pełna treść artykułu dostępna tutaj:

• Elektryk
      Member
      Liczba postów: 29

Ja z plusa rezygnuję więc mogą go sprzedać na targu wietnamczykom 😀 Za kilka groszy, nie będę rozpaczał bo po dziadowskich ofertach plusa nie ma co ronić łez 🙂

• Elektryk
      Member

Blom, co z tego że umowa minutowa jak cena minuty astronomiczna? Plus stoi z ofertami czyli się cofa. To już lepszy prepaid, byle nie w plusie bo tam nawet stawkę 29gr trzeba sobie specjalnie uruchamiać bo normalnie jest 59gr. W żadnej innej sieci tak nie ma. A te ich wszystkie profile są zabawne. 19gr do wszystkich w plusie. Jak można w tej cenie w niektórych sieciach dzwonic wszędzie. Plus nic nie oferuje dlatego ludzie odchodzą i klientów ubywa. Takie są niestety fakty. Sam mam abo plusa i już niedługo się żegnam z ulgą oraz „służbowego” awaryjnego simplusa, którego doładowuję raz na rok za 5zł. Plus jest marny i nikomu nie polecam.

• Elektryk
      Member

poza tym słuchawki drogie, minuta droga, czemu miałbym podpisywać nową umowę? Masochistą nie jestem. Adieu Plusie, idź pod młotek za niską cenę 🙂

Viewing 3 reply threads
Reply To: Sprzedaż pakietu Plusa z 2008 roku posłuży do wyceny w 2010 ?
Your information: