Start Forum Operatorzy Operatorzy komórkowi Sony Ericsson W100 Spiro w ofercie Zetafon

Viewing 12 reply threads
  • Author
      Keymaster
      Liczba postów: 8676

Do Cennika telefonów w promocjach Zetafon i Zetafon z miesięcznym zobowiązaniem w ofertach Orange POP oraz Nowe Orange Go, który obowiązuje od 25 sierpnia 2010 r. został dodany telefon – Sony Ericsson W100 Spiro w cenie od 1 zł.

Pełna treść artykułu dostępna tutaj:

• bruno
      Member
      Liczba postów: 217

Po kilku dniach wycofali Viewty, Spiro dostępny za 1 zł tylko przy umowie comiesięcznych doładowań kwotą 50zł, czyli przez 3 lata trzeba wydać 1800PLN. W umowie na 3 lata w TTfonie trzeba łączenie wydać ok. 600zł, do tego telefony są znacznie tańsze i bez simlocka. Dobrze, że Zetafon się rozbudowuje, ale na moje oko – mają nieprzystępne cenniki aparatów, zobowiązania i do tego telefony z blokadą sim i pomarańczowym menu.

• Anonymous
      Guest
      Liczba postów: 135812

@ bruno, moim zdaniem nie ma co się czepiać. Wiadomo, że każdy operator dostosowuje ceny i oferty telefonów indywidualnie pod każdą ofertę. Nic więc dziwnego ,że wybór telefonów różni się w zetafonie , od tych , które sa dostępne np: W pelikanie czy innych animalsach.Ważne , że Zetafon się rozwija i co jakiś czas pojawiają się nowe możliwości.

• Anonymous
      Guest

wszystko dziala a nie moge wysylac esemesow ;/ dlaczego ??

• Anonymous
      Guest

warto kupic ten telefon? 😛

• Anonymous
      Guest

ja mam zetafon to mi dali telefon ktory po miesiacu sie popsul a teraz sb kupilem se c902 za 200 zl i jestem bardzo zadowolony mimo ze uzywany ale i tak wyglada jak nowy

• Anonymous
      Guest

nawet spoko. dużą zaletą są wyraziste dźwięki. Dla kogoś kto nie wymaga wiele od telefonu bedize ok a i tak bedziemile zaskoczony 🙂 może troche wolny soft: pamiętaj aby przynajmniej raz włączyć i wyłączyć telefon w ten sposób zwalniasz pamięć ram i nie muli 🙂 ja osobiście polecam 😉

• Anonymous
      Guest

moim zdaniem te lefony sa ze tak sie wyraze do dupy. mialaam go wciagu 4 miesiecy 2 razy w naprawie . z czego oddawali mi teleefoon – misiac – nawet 2! i oddawalii zapsutyy ..

nie polecam !!!!!!!

• webis
      Member
      Liczba postów: 201

Dobrze, że dodają nowe telefony. Nie każdemu odpowiada abonament i tego typu oferta jest potrzebna. Szkoda tylko, że Zetafon ma czasami dwu- lub nawet trzykrotnie wyższe ceny niż konkurencyjny Tak Tak Fon. Poza tym w przeciwieństwie do telefonów sprzedawany w TT Fonie Oragne nadal majstruje przy sofcie, instalując swoje wersje oprogramowania. O zakładaniu sim-locków nie wspominając… W TT nie ma żadnej z tych rzeczy.

• Anonymous
      Guest

telefon beznadziejny…po za naprawde ladnym wygladzie i dobrej jakosci dzwieku niczym nie zachwyca. Po niecalym tyg oddalam go do naprawy- ciagle sie zawiesza, przy odczytywaniu smsow wylacza sie, pliki muzyczne w odtwarzaczu tez maja wieczna zawieche, ekranik bardzo szybko sie rysze…(nigdy nie mialam tak zniszczonego ekraniku a tel mialam juz dosc sporo), no i wedlug mnie przyciski do odbierania i zakonczania polaczen sa za male! bardzo czesto odbierajac polaczenie wlaczam tryb glosnomowiacy! NIEWYPAL jednym slowem!

• Anonymous
      Guest

ja mma problem z grami gdy wlaczam albo gra sie wylacza albo telefon sie resetuje ktos pomoze?

• Anonymous
      Guest

@ mona mam ten telefon muzyka działa super ,sms jak właczam jest spoko..i nic tylko z grami jave jest problem ..no ale..:D

• Anonymous
      Guest

Siema
      Zamówiłem telefon w100i Walkman w ofercie zetafon.
      Telefon przyszedł ;P wszystko fajnie.
      włożyłem karte wpisałem kod pin i od 5 godzin pisze karta nie Sim nieaktywowana
      HELP!! Wszelkie wskazówki mile widziane ;p

Viewing 12 reply threads
Reply To: Sony Ericsson W100 Spiro w ofercie Zetafon
Your information: