Start Forum Sprzęt Komputery i akcesoria Sony Ericsson ma tylko 5 proc. rynku telefonów komórkowych

Viewing 6 reply threads
  • Author
      Member
      Liczba postów: 356

Sony Ericsson pokazał bardzo słabe wyniki. Dochody ogółem spadły o 40 proc. w stosunku do roku ubiegłego i wyniosły 1,750 mld euro. Firma szacuje, że miał około 5 proc. światowego rynku telefonów w zeszłym roku.

Pełna treść artykułu dostępna tutaj:

• Anonymous
      Guest
      Liczba postów: 135883

Jak produkują taki szajs to niech się nie dziwią!!! Strasznie się zawiodłem na ich telefonach!!! Nie ma to jak NOKIA!!!

• Anonymous
      Guest

Wręcz przeciwnie. Na ogół są tob.dobre telefony ale jest za dużo dobrego w jednym. Trzeba wzorem Samsunga i Nokii zwiększyć różnorodność. Znacznie większe wyświetlacze. nie tylko muzyczne (walkmeny), dwie kamery, klawiatury wysówane (zwłaszcza w bok). I śmiało Sony! Powyzej 4 cali. Zero kciukówek. Dotykówki tez nie pociądną długo; duzy ekran i pełna klawiatura qwerty. Za dobre aparaty foto tylko podrażają produkcję; różnorodność i nawet specjalizowane fony, do poszczególnych targetów jak to teraz mówią, i pewien rozmach. Jakość jednak trzymac na poziomie SE (i innowacyjność). SE wygrywał niezawodnością. I tym przetrwa bajerantów koreańskich. Z czałym szacunkiem dla tychże bajerantów. SE góra!!! ; przetrwali dołek i teraz jak Motorola odbicie!!!! Powodzenia SE!!!

• Anonymous
      Guest

To jest tylko i wyłącznie wina niedoinformowanych klientów , dla których jedyną marką "działającą" jest Nokia. SE ma dużo fajniejsze rozwiązania w menu oraz znacznie lepsze aparaty w swoich modelach ….A Fixer na czym się zawiodłeś ? na K700?:)) czy może J210 ?:)) daruj sobie , w tej chwili SE robi bardzo dobre telefony a jak wychodziły K750 czy K800 to Nokia mogła tylko pomarzyć o funkcjonalności jaką oferował SE. Jak w każdej marce są udane modele jak i kiepskie …nie widzę sensu generalizowania marki pod względem jakości. Czemu w USA króluje Motorola ? przecież w Polsce jest uważana za kiepski sprzęt i nikt jej nie chce? tzn że jest zła? Nie – tylko tutaj decyduje mentalność i doinformowanie ludności .

• Anonymous
      Guest

jaka nokia , za 20 lat nikt nie będzie pamiętał , że robiła telefony jak nikt nie pamieta ,ze robiła telewizory , tunery sat. i inne badziewie

• Anonymous
      Guest

smieszne ale prawda… nokia zaczela swoja produkcje

robiac kable 😀

• Anonymous
      Guest

mojim zdaniem SE moze nawet pasc jak Benq-Siemens…

Dlaczego? Bo SE juz od dluzszego czasu nie jest w

standardzie innych konkurencyjnych firm…

SonyEricsson’a podniesienie sprzedazy mojim zdaniem

bedzie X10… jezeli bedzie w przystepnej cenie 😉

Viewing 6 reply threads
Reply To: Sony Ericsson ma tylko 5 proc. rynku telefonów komórkowych
Your information: