Start Forum Operatorzy Operatorzy komórkowi Simplus promuje Bliskie Numery

Viewing 7 reply threads
  • Author
      Keymaster
      Liczba postów: 8676

Od 30 stycznia w mediach trwa akcja promocyjna oferty Simplusa „Bliskie Numery”, w ramach której Użytkownik może wysyłać wiadomości SMS na trzy wskazane przez siebie numery w sieci Plus. Spoty zrealizowała agencja kreatywna Team One, która z początkiem kwietnia kończy działalność.

Pełna treść artykułu dostępna tutaj:

• Anonymous
      Guest
      Liczba postów: 135727

spoty dają radę, ale mało kto się dowie, że to osobna taryfa z drogimi rozmowami do innych sieci – 59.gr minuta..i to boli

• Anonymous
      Guest

Żeby aktorzy tak się poniżyli dla głupiego Simplusa…

• Anonymous
      Guest

@Mr Ping Ping, żadna praca nie hańbi ;).

Dodatkowo najpewniej nie poinformowali aktorów o fakcie, iż w tej ofercie kontakty z resztą osób kosztują 59gr/minuta. Czyli za 5zł porozmawiasz sobie jedynie 8,5 minuty. Tyle to ja płaciłem przed 2006 rokiem.

• Anonymous
      Guest

Bardzo fajna oferta te trzy numery za darmo. Tego mi brakowało w simplusie. I w końcu Plus spełnił moje życzenie;)

• Anonymous
      Guest

chciałabym się dowiedzieć czy biorąc profil "bliskie numery"bedzie możliwość wzięcia pakietu smsów za 1gr do wszystkich w plusie????

• Anonymous
      Guest

tez chce to widziec…

• Anonymous
      Guest

miałem kiedyś w orange ale od kąd simplus wprowadził bliskie numery to bez zastanowienia przerzuciłem sie na simplusa

Viewing 7 reply threads
Reply To: Simplus promuje Bliskie Numery
Your information: