Start Forum Operatorzy Operatorzy komórkowi Rusza oferta przedłużeniowa PlayMix

Viewing 8 reply threads
  • Author
      Keymaster
      Liczba postów: 8676

Od jutra rusza oferta przedłużeniowa Replay Mixtura. Oferta ta obejmie plany taryfowe: Play Mixtura 10, Mlay Mixtura 20, Play Mixtura 30, Play Mixtura 50.

Pełna treść artykułu dostępna tutaj:

• Anonymous
      Guest
      Liczba postów: 135890

podobne warunki jak w potrójnym TT – tylko tam to jest promocja, a tu PRZEDŁUŻENIE umowy – Play sobei jaja robi

• Anonymous
      Guest

niby tak, ale znam osoby ktorym te 10zl /mc by wystarczyly a dzwonily by tylko w ramach minut odebranych czyli gratis

• Anonymous
      Guest

no są tacy, mój kolega uzbierał 24godziny do wszystkich i ciągle rośnie, a pieniądze z abonamentu zastały mu na smsy

• Anonymous
      Guest

Faktycznie rewelacji ani faktycznej jakieś korzyści to tu nie ma. Zresztą jak w ostatnich wszystkich promocjach Play. Jak nie ograniczają to podwyższają. Coraz gorzej u nich w sumie.

• Anonymous
      Guest

Ja tam się zbytnio nie dziwię,

nowy gracz na rynku zawojował ofertami przewyższającymi oferty innych na rynku, a kiedy zdobył klientów to zaczął oszczędzać, pozostawiając oferty na dobrym poziomie, takim jaki mają inni, ale już na gorsze od swoich poprzednich.

Nic nie może wiecznie trwać, a P4 to spółka z o.o., a nie organizacja charytatywna i w końcu muszą zarabiać.

Najważniejsze jest to, że teraz praktycznie w każdej sieci płacimy 29gr/min, internet też potaniał znacząco i w ogóle ten segment rynku się ożywił.

Konkurencja, jak widać, nie zaszkodziła, wręcz przeciwnie, dlatego trzymam za nich kciuki, a jeszcze bardziej liczę na nowych graczy, którzy dopiero pojawią się na rynku.

• Anonymous
      Guest

Mini Mix mam juz rok.wydaje10pln na 30dni(nie wiecej bo mam simplusa z 29).juz widze warunki replay w mix-powiem papa za2lata

• Anonymous
      Guest

Ciekawe czy Play pamięta o swoich najstarszych mixowcach ( tych sprzed mega i mini mixa ) i przygotuje dla nich jakąś ofertę lojalnościową?

• Anonymous
      Guest

dodam tyle ze nie zaluje bo za tela hsdpa dałem 1pln i chodzilo o rozłozenie"rat" za niego na 36 miesiecy po10pln.wiecej nie ładuje bo play by zaduzo zarobił(sory stawka 49gr/min to brawura)..a była w marcu w opcji usługi(w minimix)przejscie na pf ale zniknęło w maju ;-)teraz tylko migracja replay tylko do mixtury-Bang Jensen wiaże klientów na maxa.teraz mixtura to lipa-drogie tele,min za39groszy.bez sensu

Viewing 8 reply threads
Reply To: Rusza oferta przedłużeniowa PlayMix
Your information: