Start Forum Operatorzy Operatorzy komórkowi Rusza Heyah MIX

Viewing 20 reply threads
  • Author
      Keymaster
      Liczba postów: 8676

Polska Telefonia Cyfrowa, operator sieci Heyah od 24 marca zaoferuje klientom sieci Heyah usługę typu MIX. Zarówno dotychczasowi, jak i nowi klienci Heyah, będą mieli do dyspozycji aż sześć rodzajów umów i telefon bez simlocka w promocyjnej cenie.

Pełna treść artykułu dostępna tutaj:

• Anonymous
      Guest
      Liczba postów: 135812

Jak na Mix to stawki mogą przyciągać. Zwłaszcza net i międzynarodowe, ogólnie jeśli chodzi o podstawowy cennik bez pakietów itp. to chyba najtańszy mix. Telefony nie najtańsze, ale skoro od 3 tygodni każda sieć zwiększyła ich ceny, to nie jest zaskoczenie

• Anonymous
      Guest

Oferta ciekawa, ale czy na dziś mix ma jeszcze rację bytu?

• Anonymous
      Guest

W sumie to nie wiem jak się teraz przedstawia sprawa mixów, ale podejrzewam, że skoro wychodzą z tym jako nowość to musi to być dobra oferta. Do równej już mam kartę, więc ja nie skorzystam, ale pewnie niektórym przypasuje 🙂

• Anonymous
      Guest

WRESZCIE!!!!!!!!!!!!sie doczekalismy mix-a w heyah ale super a juz mialem wyrzucic sim karte i kupis simplusa ,play-a juz mialem ale ma slaby zasieg a szczegolnie wewnatrz budynkow!

• Anonymous
      Guest

No to pokazali się z dobrej strony. najniższe ceny na rynku, do tego jakieś promocje na start, może pakiety sieciowe i będzie git:)

• Anonymous
      Guest

hehe pokazali fakt 😀 😀 ceny ach te ceny… lepiej na wolnym rynku kupić te telefony!!

• Anonymous
      Guest

@ lee – nie powalają na kolana to fakt. ale z 2 strony, praktycznie identyczne jak w Plusie, droższe o kilkadziesiąt pln niż w Playu. za to usługi tańsze, więc dlatego napisałem "nienajgorsze"

• Anonymous
      Guest

hehe, to akurat na innym portalu napisałem, sorry 🙂 tu napisałem, że pokazali , że można dać w mixie bardzo tani net i minute tańsze niż inni 🙂 pzdr

• Anonymous
      Guest

lee a ta ty co playa promujesz czy co?lee a komu sie chce manualnie przelaczac ten zasieg z playa na plusa kilka razy mozna sie pobawic ale pozniej staje sie to wkurzajace!jesli chodzi o heya to zasieg ery mam juz sprawdzony jest ok nie przerywa rozmowy jak w play-u play to shit chinole pchaja kase dlatego jeszcze istnieje

• Anonymous
      Guest

Oferta moze przyciaga ale ceny telefonow juz nie.

Zreszta 44gr minuta do wszystkich (jak zawsze oprocz play) to w tym momencie nie jest jakies cudo patrzac na play fresh (29gr minuta bez gwiazdek)

Cos czuje ze ten mix zginie tak szybko jak powstal.

• Anonymous
      Guest

Ceny telefon stoja na takim sobie poziomie ale jednak np od Orange cen sa nizsze:) zas na stronie nie doszukalem sie w ich ofercie C702, a w Heyah jest. No i tutaj jest niezla rozpietosc umow od 12 do 36m-c tam tylko 24 albo 30. Generalnie jak na pierwszy rzut oferta calkiem calkiem.

• Anonymous
      Guest

GG a pokaz mi ktory mix ma lepsza stawke od heyah mix?wszystkie pozostale sa DROZSZE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!a zginac na pewno nie zginie mysle nawet ze pozyskaja duzo nowych klientow zwlaszcza z orange gdzie przeginaja ze stawkami

• Anonymous
      Guest

Mix Heyah – TYLKO PO CO?

• Anonymous
      Guest

Cieszy mnie ten SE k770i, to świetzny telefon 😀

Jak na moje oko, mają całkiem atrakcyjną tę ofertę.

gg, play fresh to nie mix, to pre-paid. Nie dadzą Ci telefonu po złotówce. Jak chcesz pre-p , to w Heyah możesz mieć multipakiet z 25 gr za minute.

• Anonymous
      Guest

mix -to anachronizm nie mający bytu. Nie warto wiązać się umową, by dostać jakiego paździerza. Przecież równie dobrze, można co miesiąc płacić tyle ile się chce w prepaidzie.

• Anonymous
      Guest

Wychodzi w zasadzie taniej niż w innych konkurencyjnych mix-ach. Do tego dochodzi naprawdę tani net. Poczekamy trochę wejdą pewnie nowe telefony. Zapowiada się nieźle.

• Anonymous
      Guest

czy jest gdzieś jakieś zestawienie cen za mixa u różnych opów?

• Anonymous
      Guest

Chyba nie trzeba sobie samemu popatrzec i porownac. Ja zauwazylem ze C702 jest w takiej samej cenie co w Plusie zas nokia 6300 jest tansza niz w Orange. Jezeli chodzi o ceny za minute to tak: Orange – 55groszy, Plus – 58groszy, Play – 59groszy. Takze wypada Heyah najtaniej posrod mixow 44grosze za minute i 2grosze za net.

• Anonymous
      Guest

czy mozna ustawiac jakieś pakiety na tanie sms-y do heyah?

• Anonymous
      Guest

Witam nie orientujecie się może czy w heyah mix jest jakiś tel na 2 karty sim

Viewing 20 reply threads
Reply To: Rusza Heyah MIX
Your information: