Start › Forum › Operatorzy › Operatorzy komórkowi › Rozmowy bez limitu w świątecznej promocji Plus na Kartę
-
AuthorPosts
-
-
Od 3 listopada startuje, przygotowana specjalnie na Gwiazdkę promocja „Ja + Rozmowy bez limitu do wszystkich za 10 zł”, dzięki której klienci taryf „Plus na Kartę bez limitu” mogą przez 30 dni w obniżonej cenie wykonywać nielimitowane polaczenia do wszystkich sieci komórkowych.
Pełna treść artykułu dostępna tutaj: Rozmowy bez limitu w świątecznej promocji Plus na Kartę
-
Anonymous
Guest7 listopada 2015 at 15:07Liczba postów: 141107******TYCH STARTERÓW NIE MA ! JA+ Konto ważne PRZEZ CAŁY ROK , – 3 salony PLUSA w Warszawie odwiedziłem, wszędzie brak, odpowiadają mi w salonach że czekają aż im się stare sprzedadzą, a promocja skończy się już w marcu 🙂 więc pewnie przyjdą jak już bedzie po wszystkim. Pytałem o nie na stronie PLUSA na faceboku, to miły Pan mi napisał, żebym sobie listę salonów w Warszawie znalazł i sobie podzwonił gdzie mają te startery 🙂 albo zadzwonił do BOK, to mi sprawdzą gdzie w Warszawie można je kupić 🙂 śmiech na sali 🙂
-
-
AuthorPosts