Start Forum Operatorzy Operatorzy komórkowi Regulamin Pakiety Play Online w telefonie w ofertach Play Fresh i Play Mixtura

Viewing 11 reply threads
  • Author
      Keymaster
      Liczba postów: 8676

Wprowadzona od dnia 6 października Oferta Promocyjna „Pakiety Play Online w telefonie” skierowana jest do Abonentów Mix II oraz Użytkowników Oferty Play Fresh.

Pełna treść artykułu dostępna tutaj:

• Anonymous
      Guest
      Liczba postów: 135608

No szkoda, szkoda że w freshu nie dali pakietów 40 GB , 80 GB i 150 GB i dla dużo korzystających 1 TB 😉

Moim zdaniem oferta słaba brak mniejszych pakietów np. po 10, 50, 100 MB

• Anonymous
      Guest

oferta rewelacja, za 15czy25 zl mam non stop dostep do internetu w telefonie super sprawa, niech era ze swoimi 5MB za darmo chchhaaaaaaa sie schowa, oferta rewelacja czekalem na takie cos b dlugo wow :):):)

• Anonymous
      Guest

@ witoldus – w Erze w abo taki pakiet dodają za darmo – mowa o 500mb

• Anonymous
      Guest

byloby 50mb, 100mb = byloby marudzenie typu"e…play sie nie postaral". Dali paczke 500mb, 1gb, 2gb jest marudzenie"No szkoda, szkoda że w freshu nie dali pakietów 40 GB , 80 GB i 150 GB i dla dużo korzystających 1 TB 😉

Moim zdaniem oferta słaba brak mniejszych pakietów np. po 10, 50, 100 MB"

• Anonymous
      Guest

Wszystko fajnie ale nie dla mnie -posiadam stary abonament i tu nie można wykupić żadnego pakietu prócz tego za 5zł-5mb a szkoda bo pewnie wiele osób by skożystało dziwna jest strategia Playa ci co są najdłużej płacą najwięcej!

• Anonymous
      Guest

Ciekawe co na to Orange i TakTak:) Tam to betony w marketingu jednak siedzą. Nadal twierdzą że zainteresowanie pakietami internetowymi w prepaidach jest ograniczone z powodu konieczności użytkowania zaawansowanego telefonu;) Normalnie ręce i majtki opadają ….

• Anonymous
      Guest

dla mnie oferta rewelacj, lecz zawsze bd maruderzy co im nigdy nic nie odpowiada. Poka|cie mi podobn ofert 500mb za 15 zB

• Anonymous
      Guest

dla mnie oferta rewelacj, lecz zawsze bd maruderzy co im nigdy nic nie odpowiada. Poka|cie mi podobn ofert 500mb za 15 zB

• Anonymous
      Guest

Najwyraźniej posikałeś się ze szczęścia – lecz czas zmienić pieluchę *witoldus

• Anonymous
      Guest

@xxx

Ja też od razu włączyłem pakiet. Wielu prepaidowców je doceni – uwierz mi. Sarkazm jest niepotrzebny.

• Anonymous
      Guest

Uwierzyłem ci – wielu czyta te reklamy , niewielu może z nich skorzystać (-: Mój sarkazm dotyczył jednak sposobu komentowania , a nie komentowanego faktu .

Viewing 11 reply threads
Reply To: Regulamin Pakiety Play Online w telefonie w ofertach Play Fresh i Play Mixtura
Your information: