Start › Forum › Inne › Programy do pobrania › Ręczne pobieranie systemu Windows 10
-
AuthorPosts
-
-
Chyba już dziś możemy powiedzieć, że Windows 10 to wielki sukces Microsoftu. Mimo że premiera Windows 10 miała miejsce już kilka dni temu nadal wielu użytkowników Windows 7 oraz 8/8.1 do dziś nie otrzymało monitu informującego o gotowości do instalacji nowych okienek. Jak przyspieszyć aktualizację do Windows 10?
Pełna treść artykułu dostępna tutaj: Ręczne pobieranie systemu Windows 10
-
Anonymous
Guest3 sierpnia 2015 at 13:12Liczba postów: 141142 -
Anonymous
Guest3 sierpnia 2015 at 13:31Liczba postów: 141142Na portalach branżowych czytałem że win10 ma ciekawy zapis w polityce prywatności: „Będziemy uzyskiwać dostęp, ujawniać i zachowywać osobiste dane, w tym należące do ciebie treści (takie jak zawartość twoich e-maili, inna prywatna komunikacja i pliki w prywatnych folderach), kiedy będziemy w dobrej wierze uważać, że jest to konieczne”. Po prostu super, teraz już wiecie czemu 10-tka jest za darmo 🙂
-
Anonymous
Guest3 sierpnia 2015 at 13:53Liczba postów: 141142Generalnie po 3 dniach aktualizacji wszystko dziala. Mialem male problemy z instalacja GOPro Studio i iTunes ale wystarczy istalowac w trybie administratora i wowczas te aplikacje tez sie instaluja poprawnie. Co ciekawe nie trzeba bylo manualnie aktualizowac zadnych driverow. Pierwsze wrazenie bylo kiepskie bo nie dzialala poprawnie grafika, ale nie panikujac wystarczylo odczekac pol godziny i W10 sam pobral to co potrzebowal i od teraz smiga jak ta lala
-
Nie ma się co póki co podniecać „sukcesem” Win10. Pamiętajcie, że Microsoft dał miesiąc na powrót do starej wersji systemu. Mi niestety przestał działać bluetooth. Jeśli producent laptopa nie dostarczy odpowiednich sterowników pod Win10 to bez wielkiego żalu wrócę do Win7. Poza tym wciąż korzystam z IE bo w Edge nie działa Java.
-
Anonymous
Guest3 sierpnia 2015 at 19:22Liczba postów: 141142Całe dwa dni miałem dziesiątkę, wszystkie programy otwierały się 3 x wolniej niż na siódemce, menu stert mnie nie powaliło na kolana, te kafelki nie robią na mnie wrażenia. System mnie nie zachwycił i wróciłem do poczciwej siódemki. Poczekam trochę i jak dopracują wszystko to może znów wrzucę dyszkę. Prawdopodobnie i tak kiedyś będę zmuszony korzystać z tego systemu, sprzęt wieczny nie jest i za jakiś czas trzeba go będzie wymienić, a nowy będzie z W10 przecież. Na chwilę obecną pozostaję jednak z W7.
-
-
AuthorPosts