Start Forum Rynek Wyniki i sprawozdania finansowe Rebranding marki Germanos do Play

Viewing 8 reply threads
  • Author
      Keymaster
      Liczba postów: 8676

Z dniem 30 września Play zrezygnował z marki Germanos.

Pełna treść artykułu dostępna tutaj:

• Anonymous
      Guest
      Liczba postów: 135607

Kan co to za absurdalny news? Play nie rezygnuje z Germanosa tylko P4 połączyło się z Germanosem i teraz widnieje pod nazwą Play !

• Anonymous
      Guest

co za wstyd z takim newsem wyskoczyć 😉

• Anonymous
      Guest

@Lucek nie jest zgodny ze stanem faktycznym bo play nie zrezygnował ze sprzedaży w salonach germanosa bo ja w nim siedze i jest otwarty , zmieniła się tylko nazwa i tyle , nie ma żadnej rezygnacji ze sprzedaży.

• Anonymous
      Guest

@Lucek idea na poręcz to był rebranding a to jest połączenie spółek , całkiem inna sprawa

• Anonymous
      Guest

Ubolewam właśnie nad tym, że czasami artykuły na Telix.pl są pisane na "siłę" i "dziwnie" tytułowane. A już były takie tematy, których tytułu Kan zmieniał chyba trzykrotnie. Cóż szkoda… Jak już kiedyś pisałem rozumiem pseduredaktorów z plotkarskiego portaliku Media2.pl, ale o Telix’ie miałem lepsze zdanie;)

• Anonymous
      Guest

WTF? Kan, żenua…

• Kan
      Keymaster
      Liczba postów: 8676

Ok. Jeżeli tak bardzo raził tytuł to go zmieniłem. Ale warto dodać, ze na wet rzecznik Play dał tytuł: Dziś w nocy pożegnaliśmy markę GERMANOS. Pozdrawiam i Czytelnik ma zawsze rację. Andrzej

• Anonymous
      Guest

@Lucek było na samym początku tylko Kan zmienił już 😉

Viewing 8 reply threads
Reply To: Rebranding marki Germanos do Play
Your information: