Start Forum Rynek Wyniki i sprawozdania finansowe Rakowski: po modernizacji sieci Networks! ruszy oferta LTE

Viewing 7 reply threads
  • Author
      Keymaster
      Liczba postów: 31072

Modernizacja sieci Networks! zostanie zakończona w połowie bieżącego roku, następnie T-Mobile wprowadzi do oferty technologię LTE, poinformował agencję ISBnews prezes T-Mobile Polska Miroslav Rakowski.

Pełna treść artykułu dostępna tutaj: Rakowski: po modernizacji sieci Networks! ruszy oferta LTE

• Anonymous
      Guest
      Liczba postów: 141086

I tu się zgodzę ruszenie z LTE, jak sieć będzie przygotowana na wszelakie obciążenia, a nie odpalanie LTE w poszczególnych miastach…

• Anonymous
      Guest

Tmobile to najgorszai najdrozsza siec. Jak dla mnie mogą LTE stawiać za 10 lat. Do tego czasu zapchane 3g z Orange wspolnie juz w ogole nie bedzie dzialac.

• metheor
      Member
      Liczba postów: 420

Sorry – Taki mamy klimat że pociągi nie jadą…ale za to mają WI-FI 🙂

• BlasterM
      Participant
      Liczba postów: 611

Trochę dziwna polityka. Co stoi na przeszkodzie aby równolegle przeprowadzać zaplanowane modernizacje i w tych samych lokalizacjach uruchamiać LTE?

• Anonymous
      Guest

ten cały networks to jak działa, zasieg HSDPA mam z otange z t mobile 2g, jesli kupię internet w t mobile to bede mogl kozystac z zasiegu orange tak?

• Fankom
      Participant
      Liczba postów: 301

Czekam na dobre tanie paczki netu na karte….bo tylko na tym polu magą mnie skusic,ale nie nastawiam sie na zbyt wiele.

• Bita-po
      Participant
      Liczba postów: 1040

Jak dla mnie T-mobile to jedyna sieć w której nigdy nie korzystałem z internetu, a jedynie mój kolega miał w lokalizacji w której się obecnie znajduję i skutecznie odwiódł mnie od pomysły testowania. Może jak ruszą z LTE to się w końcu skuszę.

Viewing 7 reply threads
Reply To: Rakowski: po modernizacji sieci Networks! ruszy oferta LTE
Your information: