Start Forum Operatorzy Operatorzy komórkowi Prosto do celu z nową taryfą sieci Era

Viewing 7 reply threads
  • Author
      Keymaster
      Liczba postów: 8676

Od 8 lutego
      br. Polska Telefonia Cyfrowa zaoferuje swoim klientom taryfę „Nowa Jedyna”. Propozycja to m.in. abonament w cenie 55 zł z wliczonymi 180 minutami na rozmowy, a także pakietem 50 MB do swobodnego korzystania, m.in., z nawigacji w telefonie.

Pełna treść artykułu dostępna tutaj:

• Anonymous
      Guest
      Liczba postów: 137233

fajna promocja, w końcu w erze coś sie ruszyło – mniej minut niż w orange ale za to pakiet netowy jest, chociaż jak ktoś korzysta z netu intensywnie to i ten pakiet na nic. lepiej mieć więcej minut

• Anonymous
      Guest

Plus i Orange nie mają żadnej taryfy z 29/gr za minutę po wykorzystaniu wliczonych. Plus ich dawał w Rarce 55 tylko 120. Era dając 180 minut i pakiet netowy dobrze wypada

• Anonymous
      Guest

była ta poprzednia ze stawką 29 groszy po wykorzystaniu – Era się napatrzyła i zrobiła to samo. A teraz ta obecna jest lepsza w sumie.

• Anonymous
      Guest

@ realista – w Orange to było za 55 pln 150 minut, Era dała 180 minut i 50mb danych – czyli lepiej

• Anonymous
      Guest

Era patrząc obiektywnie zapodała najlepszą ofertę z dotychczasowych z W3 ze stawką 20groszy i ładnie do tego wszystkiego dorzucili jeszcze 50mb.

• Anonymous
      Guest

pomimo że nie jestem fanką abonamentów doceniam gest 😉 oferta wygląda bardzo dobrze, przekonuje mnie ten pakiet 50 mega 🙂

• Anonymous
      Guest

To i tak jest d…a nie oferta. Sam byłem w era 9 lat i zawsze problem z przedłużeniem umowy (nowi użytkownicy mieli lepsze warunki). A minuty w abonamencie to pożal się (zawsze za mało). Cena/minuta też wiele do życzenia. Ogólnie to pozdrawiam użytkowników ery (niech się trzymają). Przeszedłem do konkurencji i jestem zadowolony. Polecam stronę skrzydełko.pl lub coś w tym stylu.

Viewing 7 reply threads
Reply To: Prosto do celu z nową taryfą sieci Era
Your information: