Start Forum Operatorzy Operatorzy komórkowi Promocja Nowa Era bez telefonu

Viewing 25 reply threads
  • Author
      Keymaster
      Liczba postów: 8676

W okresie od 01.01.2009 r. PTC, operator sieci Era oferuje nowe Promocje zakupu abonamentu bez telefonu na 12 miesięcy w taryfach Nowa Era. Stawki: połączenia do wszystkich sieci od 0,49 zł / minuta -wymiennych na SMSy.

Pełna treść artykułu dostępna tutaj:

• Anonymous
      Guest
      Liczba postów: 135875

Ta promocja to chyba jakiś żart. Era czas już chyba zejść ze sceny i zagasić za sobą światło – już najwyższy czas.

• Anonymous
      Guest

Dlaczego? zobacz na najniższy abonament – za 15 pln masz 30 minut w sieci, 30 do innych sieci, a stawka 49 groszy. Całkiem ciekawe warunki

• Anonymous
      Guest

Kan masz byka w dacie

• Kan
      Keymaster
      Liczba postów: 8676

Tak to jest ze zmianami dat, trudno sie do nich prrzyzwyczaić. Pozdrawiam Andrzej

• Anonymous
      Guest

A w Play-u masz za 25 zł 51 minut i jakiś telefon za 1 PLN.

• Anonymous
      Guest

W PLAY za 25 zł masz 100 minut

• Anonymous
      Guest

Podajesz przykład Play,ale popatrz na inne firmy – oni nie mają tak niskich abonamentów na takich warunkach. Nie twierdze że to rewolucyjna okazja,ale nie aż tak słaba jak Ty piszesz.

Za 10 pln w różnicy ceny abo, masz 20 minut w Erze. Zatem przy wydatku 25 pln w Erze masz 80 minut, w Play 100 minut. Owszem, w Erze 30 do sieci i na stacjonarne,ale zwykle się bierze sieć w której są najbliżsi czy znajomi. Czy to tak wielka różnica?

• Anonymous
      Guest

brakuje jakiejś usługi dodatkowej za darmo. Np wybrany numer lub tańszy internet wtedy było by ok a tak to nic ciekawego.

• Anonymous
      Guest

kiepsko kiepsko +49zł aktywacja jak ktoś pisał PLAy ma o wiele lepszą ofertę , więcej minut jedyna różnica to że abo w play to 18 msc a nie 12 ale czy watro przepłacać ?

• Anonymous
      Guest

LesH szkoda że w reklamie swojej okłamują ludzi bo do Play wcale nie ma stawki 44 groszy o czym już jest głośno:).

• johnny-18
      Member
      Liczba postów: 1012

Nieuważnie oglądasz reklamy. Gwiazdki nie widzisz 😛 Poza tym Play to tylko jedna, niewiele znacząca sieć, która nie ma zbyt wielu klientów w porównaniu do reszty klientów wszystkich pozostałych sieci w UE.

A tak w ogóle jakie ty masz na myśli kłody pod nogi Play? To że mają największy MTR?

• Anonymous
      Guest

piękne porównanie sieci Play do operatorów z UE, to jakby porównać targ "stadion 20-lecia Warszawa" z Tesco, Realem itd. . Play to sieć która dopiero "raczkuje" a starsi konkurencji już trzęsą spodniami co jest nie do zaprzeczenia niestety.

Ale jak to jest na reklamach/bilbordach Play: "z Orange do Orange jest drożej niż z Play do Orange"

• johnny-18
      Member

No właśnie, raczkuje, więc jest mała – czyli do 99,9% europejczyków masz za 44gr w Heyah. Poza tym, wg mnie to także nie jest usprawiedliwienie dla tego, żeby Play miało 2x wyższe MTR.

A co z tymi kłodami? bo się nie mogę doszukać ich w twojej wypowiedzi

• Anonymous
      Guest

mnie niestety stawki na cała EUROPE nie interesują, a jeśli chodzi o Polske to w Play Karta mogę mieć stawkę 19 groszy, wiec przy pakiecie Ery czy Orange do takiej stawki nie zejdą.

Widzisz ta siec dopiero raczkuje, a są w stanie mieć mniejsze stawki cenowe do innych niż starzy operatorzy, a i niezapominań że Play na razie płaci frycowe

• johnny-18
      Member

a jakie warunki musi spełnić klient, by mieć takie stawki? w Heyah masz bez niczego 44gr a w Mobilkingu 39 😛

• Anonymous
      Guest

Musisz mieć 400zł co 180 dni, proste co nie?:) (www.playmobile.pl)

• johnny-18
      Member

no na prawdę, super. Już pakiety są prostsze bo nie trzeba na raz takiej kasy wywalać. A ja chcę mieć tanio i bezproblemowo.

Widzisz – nie ma idealnej oferty. Nigdzie.

• Anonymous
      Guest

a gdzie ty tu masz problem? bo chyba teraz żartujesz ze doładowanie karty w Play to jest już problem, a w Mobilkingu, Heyah już nie :))))

0-34 zł – 59 gr. (stawka do wszystkich sieci)

35-99 zł – 49 gr.

100-199 zł – 35 gr.

200-299 zł – 30 gr.

300-399 zł – 25 gr.

od 400 zł w góre – 19 gr.

Okres ważności połączeń w ofercie Nowy Play na Kartę

10-24 zł – 10 dni (połączenia wychodzące)

25-49 zł – 30 dni

50-99 zł – 90 dni

100-300 zł – 180 dni

co w tym takiego skomplikowanego jak np. w Erze za 50 zł mam ważne rozmowy wychodzące na 3 miesiące i stawkę do wszystkich 56 gr., pakiet do Ery/stacjonarne 39 gr. (6zł było kiedyś nie wiem jak teraz) gdzie w Play doładuje sobie za 100 zł i mam na 180 dni rozmowy wychodzące, stawkę do wszystkich 35 gr. bez tych bezsensownych kodów i innych cyrków

• Anonymous
      Guest

Mobilking

min. 39 gr brutto do wszystkich(sekundowe naliczanie)

sms 15 gr. brutto do wszystkich

tankowanie 10,20,50 zł

nawet za 10 zł masz możliwość wydzwonienia na 3 miesiące + 3 miesiące na odbieranie

i co zatkało kakao ?

NIE MA RÓWNYCH I LEPSZYCH OD MOBILKINGA

sam przeszedłem z Ery do Mobilkinga po paru latach(abonamentu) jak mi gównolit zaproponowali ,powiedziałem im good bay 🙂

• Anonymous
      Guest

tak tylko bedac abonamentem ery mozesz wziasc sobie np 2000minut m-c z jedyn numerem za 10zl 😀 w ofercie z abonamentem bez telefonu chyba dalej to jest moj brat to mial z dwa lata temu, takze czegos takiego Play nie ma. Zreszta kazdy wybiera wg swoich kryteriow co jak co kiedys stawki sie zmienia w Play jak bedzie rowna stawka mtr:) wtedy zobaczmy co i jak

• Anonymous
      Guest

w przypadku abonamentu bez telefonu (ERA) chyba już nie ma tych 2000 tys.min. era/stacjonarne

• Anonymous
      Guest

2000 min. do jednej lub 5 osób są dostępne również w tej

ofercie.

• Anonymous
      Guest

Oferta jest bez zmian, w zeszłym roku było tak samo.

Ciekawsze jest czy będą jakieś zmiany w cenniku taryf.

Poprzedni był ważny do 31.12 a nowego dalej nie ma. Liczę

że coś zmieni się na lepsze, np. lepsza taryfikacja w

pakietach danych, teraz jest 100/100 KB – bardzo

niekorzystna dla nas, bardzo korzystna dla ERY.

• Anonymous
      Guest

Mogę sobie sam odpowiedzieć – zero zmian, wszystko jak

było. Wielka smuta.

• Anonymous
      Guest

era&orange piszesz o czymś o czym nie masz zielonego pojęcia i na dodatek zachowujesz sie jak dziecko Neostrady

Viewing 25 reply threads
Reply To: Promocja Nowa Era bez telefonu
Your information: