Start Forum Operatorzy Operatorzy komórkowi Prezenty kupimy także SMS-em

Viewing 9 reply threads
  • Author
      Keymaster
      Liczba postów: 8676

OneStep, nowy system kupowania za pomocą SMS’a, udostępnia propozycje świątecznych prezentów SMS’em. Prezentowniki zawierają propozycje książek, filmów, płyt muzycznych oraz kosmetyków.

Pełna treść artykułu dostępna tutaj:

• Anonymous
      Guest
      Liczba postów: 135641

niesamowity pomyls, napewo sama z niego skorzystam, bardzo dobrze ze jest 100% gwarancja, ze zamowienie zostanie dostarczone na swieta, przy takch zapewnieniach za strony one step juz nie musze sie o nic martwic…:)

• Anonymous
      Guest

o w koncu wymyslili cos ciekawego, cos co pomoze nam w swiatecznych przygotowaniach. ten pomysl wydaje sie byc neisamowicie przydatny dla nas wszystkich…

• Anonymous
      Guest

mi tez bardzo przypadl do gustu pomysl na zrobienie zakupow przez sms, bez koniecznosci wychodzenia z domu oraz stania w gigantycznych swiatecznych kolejkach do kasy… tego to chyba nikt z nas nie lubi… zakupy przez sms w one step sa swietnym rozwiazaniem… dzieki nim mozna zaoszczedzic wiele czasu oraz znalesc swietne pomysly na prezent dla naszych bliskich…jedym slowem pomysl jest swietny…

• Anonymous
      Guest

taka pomoc przy robieniu zakopow na mikolajki oraz swieta bedzie dla mnie niezastapiono, zawracajac uwage ba to ze jak jak zwylke jestem bardzo zajeta i niestety ale nie mam czasu aby isci od sklepu i zrobic sobie zakupy nie mowiac juz o swiatecznych zakupach, ktore sa bardzo czasochlonne i meczace, takie rozwiacznie bedzie dla mnie bardzo przydatne i pozwoli mi zaoszczedzic moj, az tak bardzo cenny czas

• Anonymous
      Guest

Właściwie to pierwszy raz się z czymś takim spotykam. Nie korzystałam jeszcze z tego typu usługi, ale fajnie to się przedstawia, i dobry pomysł z tymi zakupami na święta, bo przecież ludzie faktycznie zaczynają się rozglądać już za prezentami

• Anonymous
      Guest

Jak już tak chwalicie, to może spróbuję innego zakupu prezentu niż zwykle. Zawsze brak czasu na kupowanie prezentów, a tu jak pisze wystarcza SMS.

• Anonymous
      Guest

uslyszalam dzis o one step w radio zet, chwalili nowa metode kupowania, poszperalam w necie, odwiedzilam tez ich strone i przejrzalam katalog, dosc ciekawe pozycje maja, rzeczywiscie kilka rzeczy moglabym zamowic i mialabym z glowy prezent dla mamy lub tesciowej chociazby, moze warto sprobowac, przeciez to jakby nie patrzec oszczednosc czasu

• Anonymous
      Guest

zamówilem u nich kac vegas, najwazniejsze ze mam juz zaklepane i nie musze nigdzie biegac, akurat premiera dvd jest na 27.11, to jak przyjdzie poczta to dotrze przed mikolajkami i bedzie super prezent 🙂

• Anonymous
      Guest

slyszalam w rdio ZET ze moane w ten sposob zrobic zakupy, zreszta widzialam juz ich internetowy katalog i znalazlam wiele rzeczy, ktore idealnie nadawalyby sie na mikolajkowy prezent badz swiataczny…. swoja droga pomysl jest bardzo fajny…

Viewing 9 reply threads
Reply To: Prezenty kupimy także SMS-em
Your information: