Start › Forum › Operatorzy › Operatorzy komórkowi › Prezenty kupimy także SMS-em
-
AuthorPosts
-
-
Anonymous
Guest25 listopada 2009 at 11:45Liczba postów: 135641mi tez bardzo przypadl do gustu pomysl na zrobienie zakupow przez sms, bez koniecznosci wychodzenia z domu oraz stania w gigantycznych swiatecznych kolejkach do kasy… tego to chyba nikt z nas nie lubi… zakupy przez sms w one step sa swietnym rozwiazaniem… dzieki nim mozna zaoszczedzic wiele czasu oraz znalesc swietne pomysly na prezent dla naszych bliskich…jedym slowem pomysl jest swietny…
-
Anonymous
Guest25 listopada 2009 at 12:11Liczba postów: 135641taka pomoc przy robieniu zakopow na mikolajki oraz swieta bedzie dla mnie niezastapiono, zawracajac uwage ba to ze jak jak zwylke jestem bardzo zajeta i niestety ale nie mam czasu aby isci od sklepu i zrobic sobie zakupy nie mowiac juz o swiatecznych zakupach, ktore sa bardzo czasochlonne i meczace, takie rozwiacznie bedzie dla mnie bardzo przydatne i pozwoli mi zaoszczedzic moj, az tak bardzo cenny czas
-
Anonymous
Guest25 listopada 2009 at 17:30Liczba postów: 135641 -
Anonymous
Guest25 listopada 2009 at 18:36Liczba postów: 135641uslyszalam dzis o one step w radio zet, chwalili nowa metode kupowania, poszperalam w necie, odwiedzilam tez ich strone i przejrzalam katalog, dosc ciekawe pozycje maja, rzeczywiscie kilka rzeczy moglabym zamowic i mialabym z glowy prezent dla mamy lub tesciowej chociazby, moze warto sprobowac, przeciez to jakby nie patrzec oszczednosc czasu
-
Anonymous
Guest27 listopada 2009 at 08:51Liczba postów: 135641
-
AuthorPosts