Start › Forum › Operatorzy › Operatorzy komórkowi › Prezentacja Play Online w telefonie (video)
-
AuthorPosts
-
-
Od 2 lipca br PLAY wprowadził do oferty Pakiety PLAY Online w telefonie. Pakiety mogą być wykorzystywane do pobierania danych w strefie taniego Internetu w PLAY. Jest to strefa, w której PLAY świadczy usługi telekomunikacyjne w oparciu o własną infrastrukturę dostępową. Prezentacja Play Online w telefonie.
-
Anonymous
Guest10 lipca 2009 at 21:44Liczba postów: 135890Przeniosłem numer z Orange do Play jak się dowiedziałem że takie pakiety weszły do oferty z telefonem. Podpisałem umowę w najnowszych planach fIrmowych "FIRMOWA" a tu okazuje się że oferta dotyczy starych planów taryfowych które nazywają się "NOWY PLAN DLA FIRM" gdzie tu logika stary plan nazywa się NOWY a nowy FIRMOWA. Co ja mam teraz zrobić z iPhonem który bez sieci jest bezużyteczny??? Do głowy mi nie przyszło że można wprowadzić nową ofertę do starszych planów z pominięciem nowych planów (aktualnie sprzedawanych jako najnowsze)
-
Anonymous
Guest11 lipca 2009 at 11:29Liczba postów: 135890Do Mariusza: co Ty tworzysz? W regulaminie "Pakiety On Line w telefonie" masz jasno i wyraźnie napisane, że mogą korzystać z nich Klienci posiadający taryfę One Play oraz Nowy Play dla Firm. Są to najnowsze plany taryfowe jakie Play oferuje. Radzę zapoznac się z promocją, którą zakupiłeś.
-
Anonymous
Guest11 lipca 2009 at 17:20Liczba postów: 135890Do BOK Play to nawet nie dzwoń, bo kontakt z nimi jest żenujący. Ostatni raz dzwoniłam z zapytaniem czy w Play jest usługa wysyłania faxów. Kiedy usłyszałam odpowiedź, że nie bo JAK SOBIE WYBORAŻAM WŁOŻENIE PAPIERU DO TELEFONU zrozumiałam, że nie mam o czym rozmawiać z "konsultantem". Wybieram kontakt bezpośredni jeśli masz taką możliwość idź do punktu sprzedaży.
A jeśli masz to co w linku to to jest właśnie Nowy Play dal Firm. A skoro to masz to masz i możliwość zakupienia pakietu.
-
Anonymous
Guest11 lipca 2009 at 17:30Liczba postów: 135890Dowcip z papierem bardzo mi się podoba 😉 Dzwoniłem ponownie sprawdzić czy pkaiety są aktywowane i Pani przez 27 minut to sprawdzała. Stwierdziła że są aktywowane i jutro powinny być aktywne. Na pytanie dlaczego nie mogłem włączyć tego kodami usłyszałem że są chwilowe problemy. pytanie tylko dlaczego trwają od dwóch dni. Przeglądanie strony Mój Play to jakieś nieporozumienie ciągle mam komunikat "Wystąpił błąd. Spróbuj zalogować się ponownie później.Kod błędu: 1247317274321SCBF400" Zaczynam żałować że zmieniłem sieć.
-
Anonymous
Guest11 lipca 2009 at 18:17Liczba postów: 135890 -
Anonymous
Guest12 lipca 2009 at 08:20Liczba postów: 135890Mi to wygląda na jakiś błąd w systemie dlatego , że kodami nie mogę włączyć tej usługi, w zakładce Mój Play również nie widać tej usługi. Na jednym forum przeczytałem że ktoś ma taki sam problem jak ja czyli po kilku próbach aktywacji w bok usługi nie ma. Czy w każdym punkcie Play mogą mi aktywować tą usługę?
-
Anonymous
Guest13 lipca 2009 at 04:30Liczba postów: 135890Kolejny dzień w którym usługa powinna działać a nie działa.
Byłem w salonie Play gdzie podpisałem umowę ale nie udało
się u nich tego włączyć bo nie było widać tych pakietów na
moim koncie. Pani z salonu zadzwonila do bok i zapewniono
ja że pakiet aktywowano i będzie aktywny następnego dnia
(czyli dziś) niestety ale nic z tego nie wyszło.
-
Anonymous
Guest13 lipca 2009 at 10:55Liczba postów: 135890hehe mam firmową 50 i po 19 lipca też chcę to włączyć… z
tego co widzę na "mój play" to też nie mam dostępnej takiej
usługi 🙂
zresztą ciągle mam ten sam komunikat o błędzie co Ty
Mariusz…
wygląda na to że PLAY zrobił chyba falstart z tą usługą…
wprowadzili coś czego nie potrafią uruchomić 😀
-
-
AuthorPosts