Start Forum Operatorzy Operatorzy komórkowi Prezentacja Play Online w telefonie (video)

Viewing 15 reply threads
  • Author
      Keymaster
      Liczba postów: 8676

Od 2 lipca br PLAY wprowadził do oferty Pakiety PLAY Online w telefonie. Pakiety mogą być wykorzystywane do pobierania danych w strefie taniego Internetu w PLAY. Jest to strefa, w której PLAY świadczy usługi telekomunikacyjne w oparciu o własną infrastrukturę dostępową. Prezentacja Play Online w telefonie.

Pełna treść artykułu dostępna tutaj:

• Anonymous
      Guest
      Liczba postów: 135890

Przeniosłem numer z Orange do Play jak się dowiedziałem że takie pakiety weszły do oferty z telefonem. Podpisałem umowę w najnowszych planach fIrmowych "FIRMOWA" a tu okazuje się że oferta dotyczy starych planów taryfowych które nazywają się "NOWY PLAN DLA FIRM" gdzie tu logika stary plan nazywa się NOWY a nowy FIRMOWA. Co ja mam teraz zrobić z iPhonem który bez sieci jest bezużyteczny??? Do głowy mi nie przyszło że można wprowadzić nową ofertę do starszych planów z pominięciem nowych planów (aktualnie sprzedawanych jako najnowsze)

• Anonymous
      Guest

Nawet nie dla starych bo ja byłem testerem i posiadam(abo 50zł) telefon od początku i mnie też nie obejmują te pakiety,profity dostają nowi a starych ma się w DUP…e.

• Anonymous
      Guest

Do Mariusza: co Ty tworzysz? W regulaminie "Pakiety On Line w telefonie" masz jasno i wyraźnie napisane, że mogą korzystać z nich Klienci posiadający taryfę One Play oraz Nowy Play dla Firm. Są to najnowsze plany taryfowe jakie Play oferuje. Radzę zapoznac się z promocją, którą zakupiłeś.

• Anonymous
      Guest

Do BOK Play to nawet nie dzwoń, bo kontakt z nimi jest żenujący. Ostatni raz dzwoniłam z zapytaniem czy w Play jest usługa wysyłania faxów. Kiedy usłyszałam odpowiedź, że nie bo JAK SOBIE WYBORAŻAM WŁOŻENIE PAPIERU DO TELEFONU zrozumiałam, że nie mam o czym rozmawiać z "konsultantem". Wybieram kontakt bezpośredni jeśli masz taką możliwość idź do punktu sprzedaży.

A jeśli masz to co w linku to to jest właśnie Nowy Play dal Firm. A skoro to masz to masz i możliwość zakupienia pakietu.

• Anonymous
      Guest

Dowcip z papierem bardzo mi się podoba 😉 Dzwoniłem ponownie sprawdzić czy pkaiety są aktywowane i Pani przez 27 minut to sprawdzała. Stwierdziła że są aktywowane i jutro powinny być aktywne. Na pytanie dlaczego nie mogłem włączyć tego kodami usłyszałem że są chwilowe problemy. pytanie tylko dlaczego trwają od dwóch dni. Przeglądanie strony Mój Play to jakieś nieporozumienie ciągle mam komunikat "Wystąpił błąd. Spróbuj zalogować się ponownie później.Kod błędu: 1247317274321SCBF400" Zaczynam żałować że zmieniłem sieć.

• Anonymous
      Guest

…tak mówisz jakby w innej sieci było lepiej. Wszędzie jest bałagan i trzeba się z tym pogodzić.

A z papierem to nie był dowcip. Niestety ;(.

• Anonymous
      Guest

I to jest wlasnie cala obsluga w Play, jezeli Komus to odpowiada to niech zmienia i przenosi do nich. ja wole zaplacic 5zl wiecej, mniec taniej jak znajomi i rodzina do mnie dzwoni. A nie placic finansowac Play ktory nic nie robi ze swoja obsluga.

• Anonymous
      Guest

Masz Play i rodzina dzwoni, bo albo też mają Play na pierwszym lub na drugim sim Rodzina to rodzina – zawsze sobie poradzi.

• Anonymous
      Guest

Obiecałem , że napiszę następnego dnia jaki jest efekt aktywacji moich pakietów i powiem wam że mimo zapewnień pakietów nie ma na koncie. Trzeci dzień próby aktywowania pakietów internetowych w telefonie bez powodzenia. 🙁

• Anonymous
      Guest

Mariusz jak masz mozliwość idź do punktu niech Ci uruchomią w systemie. Uwierz mi, że za ladą pracują dużo bardziej rozgarnięci ludzie.

• Anonymous
      Guest

Mi to wygląda na jakiś błąd w systemie dlatego , że kodami nie mogę włączyć tej usługi, w zakładce Mój Play również nie widać tej usługi. Na jednym forum przeczytałem że ktoś ma taki sam problem jak ja czyli po kilku próbach aktywacji w bok usługi nie ma. Czy w każdym punkcie Play mogą mi aktywować tą usługę?

• Anonymous
      Guest

Taa jak glaby beda potrafic 😀 bo skoro mowia ze jak sobi pan wyobraza wszadzic kartke do telefonu to pewnie tez mysla ze deska do krojenia powinna kroic 😀

• Anonymous
      Guest

Kolejny dzień w którym usługa powinna działać a nie działa.

Byłem w salonie Play gdzie podpisałem umowę ale nie udało

się u nich tego włączyć bo nie było widać tych pakietów na

moim koncie. Pani z salonu zadzwonila do bok i zapewniono

ja że pakiet aktywowano i będzie aktywny następnego dnia

(czyli dziś) niestety ale nic z tego nie wyszło.

• Anonymous
      Guest

hehe mam firmową 50 i po 19 lipca też chcę to włączyć… z

tego co widzę na "mój play" to też nie mam dostępnej takiej

usługi 🙂

zresztą ciągle mam ten sam komunikat o błędzie co Ty

Mariusz…

wygląda na to że PLAY zrobił chyba falstart z tą usługą…

wprowadzili coś czego nie potrafią uruchomić 😀

• Anonymous
      Guest

W końcu aktywowano mi pakiety w czym pomógł mi Pan Marcin Gruszka za co bardzo mu dziękuję 😉

Viewing 15 reply threads
Reply To: Prezentacja Play Online w telefonie (video)
Your information: