Start › Forum › Inne › Programy do pobrania › Porównanie programów dla firm – który wybrać?
-
AuthorPosts
-
-
W Polsce dostępnych jest wiele programów rachunkowo-księgowych on-line stworzonych z myślą o ułatwieniu pracy przedsiębiorcom. Wszystkie je łączy to, że umożliwiają wystawianie faktur, ale pozostałe funkcjonalności poważnie je od siebie odróżniają. Jak bardzo?
Pełna treść artykułu dostępna tutaj: Porównanie programów dla firm – który wybrać?
-
Anonymous
Guest22 września 2015 at 13:55Liczba postów: 141130Artykuł chyba pisany pod zamówienie. Nie uwzględnia masy innych aplikacji, które się pojawiają po wpisaniu w wyszukiwarce standardowych fraz.
Ciekawe, że nie ma cen. Wszystkie wymienione są po prostu drogie. Nie ważne jaki masz okres darmowy, ważne ile będziesz płacił w przyszłości. Przecież firmy nie zakładasz na 2 miesiące.
Prowadzę firmę od kilku lat i korzystałem z darmowego programu Rzeczpospolitej ale on nie był online, teraz korzystam z taxeon.pl i szczerze polecam. Koszt 19 zł/mies to przy tych wszystkich wymienionych wyżej połowa ceny. Pozdrawiam -
Anonymous
Guest22 września 2015 at 19:13Liczba postów: 141130Artykuł nie jest taki zły jak go przedstawiają. Szczególnie przydatny może okazać się dla nowych (młodych?) przedsiębiorców. Wydaje się jednak, że warto go uzupełnić o ważną informację: nawet najlepszy program nie zastąpi zawodowego księgowego. Warto poszukać ich na specjalizowanych wyszukiwarkach np.: SumiennyKsiegowy.pl
-
Anonymous
Guest22 września 2015 at 19:23Liczba postów: 141130 -
Anonymous
Guest23 września 2015 at 10:10Liczba postów: 141130 -
Anonymous
Guest23 września 2015 at 11:10Liczba postów: 141130A ja korzystam z wfirma.pl od kilku lat. Testowałem kilka innych ale urzekli mnie tym że co rusz coś nowego dodają i usprawniają. Widać że pracują nad systemem (co w tym wypadku się chwali patrząc na nasz kraj). W sumie każdy ma swoje opinie i odczucia ale mi sie to akurat spodobało. Bardzo bałem się tego na początku ale dzięki supportowi nie ma rzeczy z która nie byłbym w stanie sobie poradzić.
Co do artykułu może i wygląda jak sponsorowany ale w sumie każdy dzieki testowym okresom może sobie zobaczyć w jednym miejscu jakie są i które można potestować. Choć faktycznie nie ze wszystkim się zgodze jeśli chodzi o zawartośc merytoryczną bo choćby kursy walut ja w wfirma.pl widziałem. -
Anonymous
Guest20 września 2016 at 10:21Liczba postów: 141130Wszystko fajnie tylko takie programiki internetowe to się sprawdzą albo dla malutkich firm, albo na samym początku działalności. Dla większej firmy takiej która zatrudnia już tych kilkudziesięciu pracowników i ma więcej niż 10 faktur na miesiąc, trzeba już pomyśleć o czymś poważniejszym.
My wdrożyliśmy [url=http://sykom.pl]program do zarządzania firmą [/url] i mamy w nimk i fakturowanie, pełną księgowość, i kadry i magazyn, nawet dla produkcji coś sie znajdzie 🙂 -
Anonymous
Guest24 października 2016 at 16:02Liczba postów: 141130 -
Anonymous
Guest21 lutego 2017 at 18:15Liczba postów: 141130Opcji do wyboru na pewno jest wiele, ale ja polecam aplikację Odeela (https://odeela.com): jest online, działa na wszystkich urządzeniach, ma CRM, finanse, magazyn, zamówienia, zadania.. Czyli wszystko, czego tak naprawdę potrzeba w małej firmie. Ja i moi współpracownicy bardzo jesteśmy z niej zadowoleni.
-
-
AuthorPosts