Start Forum Inne Programy do pobrania Porównanie programów dla firm – który wybrać?

Viewing 11 reply threads
  • Author
      Keymaster
      Liczba postów: 31072

W Polsce dostępnych jest wiele programów rachunkowo-księgowych on-line stworzonych z myślą o ułatwieniu pracy przedsiębiorcom. Wszystkie je łączy to, że umożliwiają wystawianie faktur, ale pozostałe funkcjonalności poważnie je od siebie odróżniają. Jak bardzo?

Pełna treść artykułu dostępna tutaj: Porównanie programów dla firm – który wybrać?

• Anonymous
      Guest
      Liczba postów: 141130

Artykuł chyba pisany pod zamówienie. Nie uwzględnia masy innych aplikacji, które się pojawiają po wpisaniu w wyszukiwarce standardowych fraz.
      Ciekawe, że nie ma cen. Wszystkie wymienione są po prostu drogie. Nie ważne jaki masz okres darmowy, ważne ile będziesz płacił w przyszłości. Przecież firmy nie zakładasz na 2 miesiące.
      Prowadzę firmę od kilku lat i korzystałem z darmowego programu Rzeczpospolitej ale on nie był online, teraz korzystam z taxeon.pl i szczerze polecam. Koszt 19 zł/mies to przy tych wszystkich wymienionych wyżej połowa ceny. Pozdrawiam

• Anonymous
      Guest

Artykuł nie jest taki zły jak go przedstawiają. Szczególnie przydatny może okazać się dla nowych (młodych?) przedsiębiorców. Wydaje się jednak, że warto go uzupełnić o ważną informację: nawet najlepszy program nie zastąpi zawodowego księgowego. Warto poszukać ich na specjalizowanych wyszukiwarkach np.: SumiennyKsiegowy.pl

• Anonymous
      Guest

Ja korzystam z I firmy za free. Księgowość i tak prowadzi mi biuro rachunkowe jednak darmowy moduł w ifirma daje mi możliwość wystawiania faktur oraz prowadzenia magazynu. Nie mówiąc już o pilnowania płatności przez kontrahentów. Szczerze polecam

• Anonymous
      Guest

No artykuł sponsorowany raczej. Ja korzystam z usług księgowych online w Tax Care. Zarządzam finansami całej firmy w jednym miejscu, a moduł księgowo-fiskalny umożliwia mi wystawianie faktur i integrację płatności z kontem bankowym w Idea Banku.

• Anonymous
      Guest

A ja korzystam z wfirma.pl od kilku lat. Testowałem kilka innych ale urzekli mnie tym że co rusz coś nowego dodają i usprawniają. Widać że pracują nad systemem (co w tym wypadku się chwali patrząc na nasz kraj). W sumie każdy ma swoje opinie i odczucia ale mi sie to akurat spodobało. Bardzo bałem się tego na początku ale dzięki supportowi nie ma rzeczy z która nie byłbym w stanie sobie poradzić.
      Co do artykułu może i wygląda jak sponsorowany ale w sumie każdy dzieki testowym okresom może sobie zobaczyć w jednym miejscu jakie są i które można potestować. Choć faktycznie nie ze wszystkim się zgodze jeśli chodzi o zawartośc merytoryczną bo choćby kursy walut ja w wfirma.pl widziałem.

• Anonymous
      Guest

A ja do fakturowania internetowego używam bizin. Chyba najfajniejszy z tych, które testowalam. Prosty w obsłudze 🙂

• Anonymous
      Guest

O, ja tez mam bizin. Głównie dlatego, ze mają dużo funkcjonalności w pakietach, a mi zależało też na magazynowaniu. Ogólnie program bardzo przydatny.

• Anonymous
      Guest

Wszystko fajnie tylko takie programiki internetowe to się sprawdzą albo dla malutkich firm, albo na samym początku działalności. Dla większej firmy takiej która zatrudnia już tych kilkudziesięciu pracowników i ma więcej niż 10 faktur na miesiąc, trzeba już pomyśleć o czymś poważniejszym.
      My wdrożyliśmy [url=http://sykom.pl]program do zarządzania firmą [/url] i mamy w nimk i fakturowanie, pełną księgowość, i kadry i magazyn, nawet dla produkcji coś sie znajdzie 🙂

• Anonymous
      Guest

Ja polecam programy [b]Pakiet Przedsiębiorcy[/b]. Można tak je dobrać, żeby pasowały do każdego rodzaju działalności – VATowców i nievatowców, ryczałtowców i księgowców – wszelkie możliwe kombinacje… 🙂

[url]http://www.pakietprzedsiebiorcy.pl/ [/url]

• Anonymous
      Guest

ja korzystam z [url]http://intaxo.pl[/url] i na razie nie narzekam 🙂

• Anonymous
      Guest

Opcji do wyboru na pewno jest wiele, ale ja polecam aplikację Odeela (https://odeela.com): jest online, działa na wszystkich urządzeniach, ma CRM, finanse, magazyn, zamówienia, zadania.. Czyli wszystko, czego tak naprawdę potrzeba w małej firmie. Ja i moi współpracownicy bardzo jesteśmy z niej zadowoleni.

Viewing 11 reply threads
Reply To: Porównanie programów dla firm – który wybrać?
Your information: