Start Forum Operatorzy Operatorzy komórkowi Podwójny Pakiet minut za 5zł w Play

Viewing 18 reply threads
  • Author
      Keymaster
      Liczba postów: 8676

P4, operator sieci Play, do 24.08.2010 roku podwaja pakiet 100 minut za 5zł. Promocja jest dostepna dla abonentów oferty Play Fresh.

Pełna treść artykułu dostępna tutaj:

• Anonymous
      Guest
      Liczba postów: 135613

Tygodniowa promocja? Wygląda na próbe przykrycie problemu Notki SMS i pocieszenie klientów, ale raczej tak łatwo się nie uda 🙂

• Poll
      Member
      Liczba postów: 1733

200 minut to spora sumka za niewielkie pieniądze , zwłaszcza w wakacje przydatna. Teraz każdy dobry ruch operatora będzie się kojarzył z odwracaniem uwagi od Notki?

• Anonymous
      Guest

Włączyli mi notke bez pytania, bez informacji jak to coś wyłączyć. To jest skandal.

• Anonymous
      Guest

dobra promocja ale moglo byc to jako stala oferta byc

• Poll
      Member

A schodzi najpierw te 200 minut czy te uzbierane w Zbieraj Minuty? Ktoś wie?

• Anonymous
      Guest

No coraz lepiej, dzieki temu pakietowi bramka VOIP poszła w odstawkę, bo 5gr/min. na stacjonarne to atrakcyjna cena dla VOIPa, a tu jest w komórce. A teraz 2,5gr. /min

• Anonymous
      Guest

Kod nie działa 🙁 Za jego pomocą wchodzi się w zarządzanie kontem i nic więcej.

• Anonymous
      Guest

Po fatalnym uruchominiu Notki SMS dali to na osłodę. Oczywiście kupię, bo to akurat dobra promocja. Niesmak po zlkwidowanej Notce jednak zostaje.

• Blom
      Participant
      Liczba postów: 2972

Nie wiem co chcecie od tej notki, w każdym bądź razie ja ją wyłączyłem bez problemu krótkim kodem.

Co do pakietu, według mnie super promocja. Sam dużo dzwonie na stacjonarne więc takie coś mnie cieszy!
      Mogliby jednak przedłużyć promocję.

Pozdrawiam

• Anonymous
      Guest

u mnie na i5700 też nie działa . Wchodzi się do zarządzania kontem. Wie ktoś dlaczego?

• Anonymous
      Guest

Aktywował już ktoś te 200 minut?

• Anonymous
      Guest

w wiadomości jest błąd. Ten promocyjny kod uaktywniamy kodem na 100 min za 5 zł
      *111*34*1*# nieprawidłowy kod
      *111*34*1# prawidłowy

• Kan
      Keymaster
      Liczba postów: 8676

Przepraszam za błąd w krotkim kodzie. Jeden z naszych Czytelnikow go zauważył i przysłał do Redakcji prawidłowy. Dziękujemy – teraz juz powinno działać. Andrzej

• Anonymous
      Guest

W oststniej chwili wprowadzili ten pakiet za 5 zeta x 2. Bo wczoraj dzwonili do mnie z ofertą mam play fresh i zaproponowali mi abo za 15 zeta za 120 min do wczystkich sieci na 10 miesięcy i moge zakupic tylko 1 pakiet 100 na play i stacjonalne. 🙂

• Poll
      Member

Kod zadziałał , ten poprawiony ale info zwrotne jest że to nie 200minut tylko 100.

• Anonymous
      Guest

Super promocja. Nie będę ukrywał, że mnie udobruchali tym pakiecikiem. 200 minut jest już na kącie he he 🙂 Oby częściej takie promocje, albo najlepiej na stałe taka ilość minut za 5 PLN (marzenia). Nie wiem jak wy, ale ja od kiedy play fresh zagościł na rynku przestałem się bawić w VOIP jeżeli chodzi o dzwonienie po Polsce.

• Anonymous
      Guest

rękoma i nogami podpisuje się pod powyższymi uwagi, jawne na naciąganie pseudo promocją na granicy prawa! zresztą nie pierwszy raz…: 🙁

• Anonymous
      Guest

JAK SPRAWDZIC ILE JEST MINUT DARMOWYCH

Viewing 18 reply threads
Reply To: Podwójny Pakiet minut za 5zł w Play
Your information: