Start Forum Operatorzy Operatorzy komórkowi Podwójne doładowanie w Tak Taku i Tak Tak Fonie

Viewing 13 reply threads
  • Author
      Keymaster
      Liczba postów: 8676

Tak Tak przygotował ofertę podwójnego doładowania, dzięki której użytkownicy będą mogli otrzymać na konto dodatkowo do 150 złotych. Promocja „2xTakTak” skierowana jest do wszystkich użytkowników Tak Taka oraz abonentów oferty Tak Tak Fon.

Pełna treść artykułu dostępna tutaj:

• Anonymous
      Guest
      Liczba postów: 135689

NARESZCIE NORMALNA PROMOCJA, WIDOCZNIE CHCA ZAMAZAĆ GRUDNIOWA KICHE

• Anonymous
      Guest

Policz ile było takich "normalnych " edycji. tylko raz troche przekombinowali, za to nigdy tak szybko nie puścili 2 edycji pod rząd więc jest ok

• Anonymous
      Guest

tez prwada, teraz to sie ludzie rzuca:) jak nie patrzec dostaja 2za1cene:P no i do wykorzystania dowolnego a to najwiekszy plus

• johnny-18
      Member
      Liczba postów: 1012

ale w grudniu można było chyba 1 doładowanie zrobić dowolną kwotą? Mi by to pasowało jak mam 2 zł… ;]

• Anonymous
      Guest

Co z promocją grudniową.Ja załadowałem podwujnie a niemiałem tego doładowania które miało być między 2a9 stycznia.Dostaliście tą promoce?

• Anonymous
      Guest

mam takie pytanko doladawalem za 25 i po 5 minutach znowa za 25, ale moj stan konta powiekszyl sie o 50 zł a nie o 75…o co chodzi? czy to bonusowe doladowanie dochodzi po jakims dluzszym czasie? pozdrawiam

• Anonymous
      Guest

I to mi się podoba, proste zasady, zero ograniczeń w wykorzystywaniu bonusowej kasy i przedłużenie konta. Dobry początek roku w TT

• Anonymous
      Guest

super promocja, lecz nie widze jej na stronach ERY. a z drugiej strony czemu tak kombinuja obnizyli by koszt polaczen i tez by bylo fajnie:)

• Anonymous
      Guest

kamil == dobrze dostales, doladowales 25 i 25 czyli 50 wiecej dostajesz, 25 za pierwsze i 25 za drugie proste. Pewnie ze to super wiadomosc w dodatku do wydzwonienia w dowolny sposob i za to mega + dla TT

• Anonymous
      Guest

Podwojona ma zostać kwota drugiego doładowania, a nie obydwu. ale to powrót do starych warunków promocji- i również z tego zamierzam skorzystać 😉

• Anonymous
      Guest

zle przeczytalem, ale to fakt powrot do starych warunkow jest znakomity, co tu duzo ukrywac zrobili jak co roku porzadna oferte.

• Anonymous
      Guest

NIe ma to jak tak tak, jednak i w tym roku zapodali podwojne doladwoanie na starych zasadach i za to ogromny plus

• Anonymous
      Guest

Jakby na to nie patrzeć, to w ciągu 2 miesięcy to drugie podwójne doładowanie. Przedświąteczne było trochę "warunkowe", ale ja bez wysiłku zszedłem ze stanem konta. Z tego też zamierzam skorzystać, ale dopiero w lutym.

Viewing 13 reply threads
Reply To: Podwójne doładowanie w Tak Taku i Tak Tak Fonie
Your information: