Start Forum Inne Hydepark Plush na Kartę: marka stworzona dla młodych: szczegóły oferty

Viewing 17 reply threads
  • Author
      Keymaster
      Liczba postów: 31072

„Plush na kartę” – to nowa marka na rynku telekomunikacyjnym. Młodzi otrzymują dla siebie całkowicie nowa markę, a nie tylko kolejną ofertę – więc dostają coś wyłącznie swojego, wyjątkowego i pozbawionego ograniczeń świata dorosłych. To podejście definiuje hasło i motyw przewodni komunikacji nowej marki „Bez konsekwencji”.

Pełna treść artykułu dostępna tutaj: Plush na Kartę: marka stworzona dla młodych: szczegóły oferty

• Anonymous
      Guest
      Liczba postów: 141119

Moim zdaniem regulaminom ofert „bez limitu” lub „nielimitowanym” u wszystkich operatorów powinien przyjrzeć się dokładnie UOKiK i UKE. Nie jest tajemnicą, że zawierają zapisy, które pozwalają operatorom dowolnie blokować dowolnie numery pod pretekstem naruszenia zasady „nadużycia sieci”.

• Anonymous
      Guest

NJU najtasze i lepsze bo wypowiedzenie miesieczne . Jakby cos blokowali zmieniasz siec

• Anonymous
      Guest

nie porównujcie abonamentu w nju do tej oferty bo to inny segment.Mój numer poleci do tej oferty jest świetna

• Anonymous
      Guest

Dla mnie ta oferta to coś nowego na co czkałam. Play zasypia już snem zimowym. Opy ostatnio go wyprzedzają w nowościach

• Anonymous
      Guest

FAJNIE,A CO Z MMS -ami?

• Anonymous
      Guest

A ja jednak porównywałbym do NJU bo generalnie Plus się nie popisał. W NJU za 33 zł mam nielimitowane połączenia do komórek, nielimitowane SMSy i MMSy (!) do wszystkich oraz 350 MB internetu. Plus niczym nie zaskakuje.

• Anonymous
      Guest

A więc są to pakiety, ciekawe czy potrafią się odnawiać automatycznie co te 30 dni. Jeżeli tak to przenoszę tam swoje numery.

• Anonymous
      Guest

[i]1. Rozmowy i SMS-y bez limitu do wszystkich sieci komórkowych i pakiet 0,5 GB Internetu. Jest to najtańszy zestaw usług na rynku za 35 zł na 30 dni![/i] – nie wiem czy to jest taka super oferta. w RedBull Mobile za 38zł mamy 2GB internetu/nielimitowane połącznia na komórki oraz na Stancjonarne / Nielimitowane SMS oraz MMS! / umowa odnawialna co 30 dni – wieć ta nowa Plush to wcale nie tak fajna oferta.

• Anonymous
      Guest

Już dawno nie było tak ciekawie przemyślanej oferty

• Anonymous
      Guest

Świetne pakieciki, Plus mocno wszedł w nowy rok szkolny, myślę że, przybędzie im znacznie klientów właśnie na kartę, bo nie ma teraz nic ciekawszego.

• Anonymous
      Guest

Co za bełkot reklamowy . Kompletnie bez sensu. No bo bez konsekwencji (-: Raz podkreśla: „Wszystko co robimy ma znaczenie” , aby zaraz bredzić : „preferuje życie bez konsekwencji, maksymalne korzystanie z życia bez konsekwencji – bo kiedy mamy być nieodpowiedzialni, jak nie w czasie młodości? ” Marketing Plusa najwyraźniej kompletnie zgłupiał , namawiając młodych od olewania konsekwencji swojego postępowania . Niech swoje dzieci wychowują w ten sposób . Mam jedynie nadzieję , że te brednie nie będą zbyt intensywnie promowane .

• Anonymous
      Guest

Nju ich przebija. Nie chodzi o te 3 – 5 zł w skali miesiąca za zestaw usług w różnej konfiguracji. Zobaczcie ważność konta – do miesiąca wychodzi 1 PLN za 1 dzień. W wersjach 90 dni i 180 dni wychodzi po niecałe 17 zł za miesiąc. A jak jesteś 3 miesiące za granicą w robocie na zmywaku albo nie odbierasz całe wakacje fonu, albo po prostu chcesz na ileś czasu zawiesić rozmowy to w Plushu musisz kasą sypać na utrzymanie ważności przynajmniej na przychodzące, a w nju nie robisz nic a jedynie raz na pół roku wysyłasz SMSa że dalej masz ten numer. No oczywiście trzeba to najpierw jednorazowo aktywować.

• Anonymous
      Guest

Choćby było milion plushy nju i innych szajsów, żadna mnie nie przekona, dopóki nie zobaczę w niej informacji: Internet bez limitu. Ludzie! Mamy XXI wiek i limity na net? Oferta niczym nie zaskakuje.

• Anonymous
      Guest

10:00 dochodzi a strona ich nie działa
      „jutro będzie futro” ich hasło
      „tu będzie kicha” moje hasło
      25zł za rozmowy z komórkowymi w nju 19zł to już same za siebie mówi!

• Anonymous
      Guest

Nie podoba mi się to.

• PROZAK
      Participant
      Liczba postów: 1972

Porównując ofertę do innych, to rewelacji nie ma. To taki ukryty abonament bez umowy. Oczekiwałem że przynajmniej przebija ofertę t-mobile [url]http://www.t-mobile.pl/oferta-jump-bez-telefonu-dla-naszych-fanow/prom_5619.phtml?skuId=tariprom_35498 [/url] Zawiodłem się, i czekam jak odpowie konkurencja. Choć nie bardzo jest na co odpowiadać. Oczekuje na ten czas od operatorów na nielimitowane rozmowy na komórki i stacjonarne. Nielimitowane SMS-y, MMS-y na komórki i przynajmniej 2 giga internetu z lejkiem za 25 zł miesięcznie. Im dłużej będę czekał na taką jak podałem propozycje oferty, tym limit internetu musi być większy , albo bez-limitowy. No i cena spadać. Prawdę mówiąc nie jest to wygórowana propozycja której by operatorzy nie spełnili.

• Anonymous
      Guest

wy naprawde nie widzicie gdzie jest myk w tej ofercie? nikt albo tego nie zauważył albo liczyć nie potraficie 25,- na rozmowy free to fikcja ponieważ 25 zł które umożliwia przedłużenie pakietu przedłuża konto o 20 dni czyli nie dojedziecie do końca pakietu na tych 25zł min doładowanie, aby zgodnie z regulaminem oferty utrzymać aktywne wychodzące potrzebujemy 30zł więc w buty proszę sobie wsadzić kolejną ofertę z haczykiem i powiem szczerze że od momentu przejęcia plusa przez polsat cierpliwość mi się skończyła do plusa , który wprowadził sprawdzone polsatowskie metody pokrętności i braku przejrzystości ofert to co w plusie i polsacie nazywają kapitalizmem ja nazywam inaczej . Nie mam zamiaru z umową telef lub starterem preepaid leciał do prawnika o ocenę prawną kożyści czy zagrożeń

Viewing 17 reply threads
Reply To: Plush na Kartę: marka stworzona dla młodych: szczegóły oferty
Your information: