Start Forum Operatorzy Operatorzy komórkowi Plus: wybierz konsolę (Video)

Viewing 5 reply threads
  • Author
      Keymaster
      Liczba postów: 8676

Plus rozpoczyna kampanię reklamową oferty, w ramach której w Plusie, MixPlusie i iPlusie można kupić ofertę z konsolami Xbox i Nintendo. Jeżeli macie już telefon i chcecie bawić się grając na konsoli możecie wybrać zamiast telefonu jedną z konsol.

Pełna treść artykułu dostępna tutaj:

• Anonymous
      Guest
      Liczba postów: 135631

z tego co pamiętam to mój xbox ma dysk 120 GB, a tutaj podobno tylko 4 GB, więc chyba kicha!

• Anonymous
      Guest

Ile by nie miał branie konsoli u operatora komórkowego jest chyba małym (dużym?!) nieporozumieniem. Ceny są wysokie, do tego trzeba płacić abonament na 24miesiące :/ a taki sprzęt kosztuje w sklepie bez umowy itp z 699zł

• Anonymous
      Guest

To jest kopiowanie bezmyślne bardzo dziwnej oferty Play, w dodatku cena konsoli jest taka jak na wolnym rynku, więc nie rozumiem po co jeszcze dodatkowo płacić abo.

• Anonymous
      Guest

Nie wiem po co Plus wypuszcza takie oferty, przecież to przepłacanie w najczystszej formie. Już lepiej by dali korzystniejsze umowy przedłużające, na pewno cieszyliby się o wiele większym zainteresowaniem.

• Anonymous
      Guest

Ale w Play też ceny wcale nie są super jakoś opłacalne. Tutaj także, ceny są jak w sklepie w dodatku jeszcze abonament. Mija się to z celem jak dla mnie. I jest swoistą pomyłką.

Viewing 5 reply threads
Reply To: Plus: wybierz konsolę (Video)
Your information: