Start Forum Operatorzy Operatorzy komórkowi Plus w najbliższy czwartek: nowe oferty

Viewing 12 reply threads
  • Author
      Keymaster
      Liczba postów: 31072

Nowe taryfy w Plusie już w najbliższy czwartek 7 lutego, o godz.11.00 pod hasłem OMG „O mój Boże” w Plusie.

Pełna treść artykułu dostępna tutaj: Plus w najbliższy czwartek: nowe oferty

• spike2000
      Participant
      Liczba postów: 4

Kalka play czy coś nowego , jeszcze pare miechów i spadam do innej sieci,plus kiedyś mi się podobał a teraz to dno i wodorosty.A byłem w tej sieci 10 lat. Ale teraz koniec .

• Anonymous
      Guest
      Liczba postów: 141093

co znowu wymyslą?
      nielimitowane SMS za 5zl dziennie?
      Obstawiam sms wewnatrz sieci za 9gr i dostep do fb za doladowania…

• Petro
      Member
      Liczba postów: 911

Nie mogę się doczekać 😉

• Anonymous
      Guest

No to niech coś ciekawego zaproponują bo mi się umowa z końcem marca kończy i miałem w planie przenieść numer do Play. Jeśli jednak nie zaproponują czegoś ciekawego to się przeniosę. Czekam z niecierpliwością.

• rcicho
      Participant
      Liczba postów: 160

No ciekawe co zaproponują? Są już jakieś przecieki?

• lesiobe
      Participant
      Liczba postów: 285

OMG to było ponad rok temu jak klienci zaczęli uciekać .Teraz to już musztarda po obiedzie . Klient niezadowolony to klient stracony .Plus zaczął robić oszczędności na swoich klientach i teraz już ciężko odrobić straty .

• YoMan
      Member
      Liczba postów: 5

a może uruchomią kserokopiarkę?

http://rozwijaj.blogspot.com/

• Anonymous
      Guest

@up
      Nawet jeśli kalka to co? Po co się wredy przenosić na te same warunki lub gorsze

• Anonymous
      Guest

Żadnych przecieków na dzień przed konferencją? Nie wierzę…

• Anonymous
      Guest

Migracja z Plusa w moim otoczeniu już się dokonała. Gdzie byłeś Minusie ro czy dwa lata temu? Jedynie dzięki tym co odeszli może się w sieci poprawić.

• Anonymous
      Guest

mam 2 telefony w plusie ,jeden w abonamencie a drugi w mixie.Powiem tak,że jezeli nic sie nie zmieni w ofercie plusa to przeniose je do playa.

• Anonymous
      Guest

Coś się zaczęło dziać w tym Plusie. Od jakiegoś czasu wprowadzają fajne oferty. Myślę, że i tym razem Plus nie zawiedzie swoich i potencjalnych klientów.
      P.S. Czy ktoś wie coś na temat modernizacji sieci Plus? Modernizacja jest regionami? Pozdrawiam

Viewing 12 reply threads
Reply To: Plus w najbliższy czwartek: nowe oferty
Your information: