Start Forum Operatorzy Operatorzy komórkowi Plus rozdaje doładowania (video)

Viewing 9 reply threads
  • Author
      Keymaster
      Liczba postów: 31072

Od dziś w Plusie rzpoczyna się promocja, w której użytkownicy ofert Na kartę otrzymać mogą dodatkowe środki za doładowanie konta. Wystarczy, że doładujecie konto za co najmniej 30 zł, a otrzymacie bonus w postaci drugiego doładowania.

Pełna treść artykułu dostępna tutaj: Plus rozdaje doładowania (video)

• Anonymous
      Guest
      Liczba postów: 141103

tylko do plusa i tylko przez 15 dni, żenująca oferta, KTO TERAZ MA NUMERY W PLUSIE w najbardziej niepewnej sieci w Polsce…

• Anonymous
      Guest

Bez sensu. Tylko rozmowy w Plus. A ja muszę jeszcze w tej najgorszej sieci jeszcze pare tygodni. Wierzyłem, że przedłużą konto ważności do roku. By by

• Anonymous
      Guest

Jak już dają do samego Plusa to chociaż mogli by terminy wazności wydłużyć jak termin doładowania.
      Zasile za 100zł i tylko przez 15dni będe je miał..
      żal

• Anonymous
      Guest

juz lepiej byc w TAK TAKU-u 🙂

• Anonymous
      Guest

Ta oferta to tzw. ruch pozorowany. Niby coś się dzieje, ale po dokładnej analizie nie dzieje się nic specjalnego. Do Plusa proszę Państwa, to ja mam 120 minut do wykorzystania gratis za wiele godzin odbieranych rozmów od numerów z innych sieci (stara taryfa 36i6).

• Anonymous
      Guest

Ja mam. Nie jest najtaniej ale właśnie najpewniej.
      Płacę i wymagam. Wymagam dobrej jakości. I tę jakość otrzymuję.

Największe pokrycie 3G w kraju. Najmniej awarii. Szybkość zestawiania połączeń i wysyłania wiadomości na świetnym poziomie (nie to co w play).

Dostajecie promocję i jeszcze macie w tym jakiś problem. 15 dni… No lipa ale i tak więcej niż standardowo.

• Anonymous
      Guest

Mogli się bardziej postarać, bo konkurencja dość ostro ruszyła do akcji. Play zrezygnował z pakietów 30 za 10, ale Heyah dała 100 za 30. Czekam, aż Plus się ożywi, bo na razie to robienie hałasu o nic.

• Anonymous
      Guest

Jesli bedzie to zasilnie za tzw. 30 zl , i sie ma stalą rozmowe do plus za 29gr. To jak by nie patrzec to jest to 100 potencjalnych rozmów. Mogła by być do wszustkich sieci. Jeszcze jest 1 minus bonus bedzie z chodził w drugiej kolejnosci niż pakiety. Zeby z tego z korzystac trzeba najlepiej nic z pakietów nie posiadać. Nie miał plus perspektywy co nowego wymyslic, No niestety nie dali rok waznosci konta. Wydluzyli sobie o kolejne 2 miesice ta czynnosc wprowadzajac taka usluge. Czyli nadal oblawiaja sie kasa z zasilenia.

• Anonymous
      Guest

Wolę 100% od Heyah z podwójnego doładowania, tym bardziej, że kasa jest na koncie głównym do wykorzystania do wszystkich sieci, a tu niestety nie.

Viewing 9 reply threads
Reply To: Plus rozdaje doładowania (video)
Your information: