Start Forum Operatorzy Operatorzy komórkowi Plus odświeża markę i wprowadza ofertę Ja+ – Regulaminy

Viewing 34 reply threads
  • Author
      Keymaster
      Liczba postów: 31072

Dziś Polkomtel, operator sieci Plus, poinformował na specjalnej konferencji prasowej o szczegółach nowej koncepcji, a także o kolejnych działaniach oraz zmianach w swojej nowej ofercie „Ja+” dla klientów Indywidualnych, Mix, pre-paid i firm.

Pełna treść artykułu dostępna tutaj: Plus odświeża markę i wprowadza ofertę Ja+ – Regulaminy

• Anonymous
      Guest
      Liczba postów: 141106

Mam nadzieje, ze poprawią wreszcie oferte pre-paid. Obecnie jest drogo, nie ma pakietów minut/Smsów, brak lejka(internet)w starszych taryfach!

• Anonymous
      Guest

Racja oferta na karte jest kiepska. Jednak w abonamencie i mixie nie jest wcale lepiej. Bardzo wysokie ceny telefonów i kiepska oferta jak za taką kase.

• Anonymous
      Guest

Żeby Plus został odebrany pozytywnie to powinien wprowadzić oferty abonament oraz na kartę na poziomie co najmniej Play lub Virgin Mobile.

• Anonymous
      Guest

Pewnie znowu wprowadza jakies oferty typu SmartDom i na tym się skończy:(

• Anonymous
      Guest

zmiany na pewno dotyczą internetu na kartę, co jeszcze się zmieni, okaże się po konferencji prasowej.

• Anonymous
      Guest

Podejrzewam że odświeżenie będzie tyczyło się ofert na kartę z smart domem. Dużo jest klientów którzy nie chcą abonamentu. To może teraz czas na ofertę smart dom na kartę? Powiedzcie mi czemu nie. Tego jeszcze nie było a plusa baza klientów na kartę ubywa. Czy jak bym miał wybór oferty na kartę i 3 usług czy bym wybrał. Odpowiadam, TAK. Jak wiadomo internet na kartę jest, taryfa na kartę jest, z telewizją gorzej.

• Anonymous
      Guest

Moja subiektywna analiza symboliki na podstawie 30 sekundowego filmu: Już w pierwszej sekundzie spotu pokazali język… świetnie się zaczyna. Potem tatuaż który symbolizuje przyjęcie na siebie piętna i nie zmywalnego znaku, oznakowania. Pamiętamy że w czasach Cesarstwa Rzymskiego tatuowano niewolników. Czy to symbolika umowy?
      Dalej mamy gościa na desce który jedzie i spada w przepaść a potem siedzi poniżej poziom gruntu i się dziwnie śmieje chyba nieźle walnął. Na kolejnej sekwencji mamy dziewoję na skuterze który stoi na środku jezdni. Być może ten skuter symbolizuje jakąś szybką usługę której nagle zabrakło paliwa czy jakiś limit jazdy się włączył 😉 Zdejmuje kask czyli pokazuje że już dalej nie pojedzie i (z tego) wysiada. Potem jakiś facet którego ulubionym kolorem jest zdaje się niebieski. Statystycznie najpopularniejszy kolor czyli typowy przeciętniak, kolor niebieski jest też najzimniejszym z kolorów…powiało chłodem. Na ostatnim ujęciu jest też dziewoja bujająca (się). Najpierw zbliża się tyłem potem na chwilę obraca przodem i znów wykręca się tyłem ( oby to nie była jakaś metafora ofert). Musicie wiedzieć że symbolika w produkcjach filmowych jest bardzo ważna. Tam nic nie jest przypadkowe. Bo szkoda dosłownie każdej sekundy. Hasło kampanii obrót o 180 stopni czyli zamiast frontem do klienta to teraz będzie hmm… no właśnie czym? Czyli teraz było źle i zmieniają to na dobrze? Jest to spot nowej platformy komunikacji. Ale komunikacji z kim? Wymyślili coś nowszego niż rozmowy głosowe i wideo? Może rozmowy telepatyczne? A może chodzi o komunikowanie klientom nowych nie odkrytych potrzeb które koniecznie powinni zaspokoić? Jak zwykle dużo szumu. „…ma zaprezentować jak będzie odpowiadać na potrzeby klientów plusa…” Jakie potrzeby ma klient? Niska stawka za minutę i niski abonament. A nie nakupować 150 różnych usług bo łącznie może będzie taniej. Tu nie trzeba odświeżać marki, tu trzeba odświeżyć cennik.

• Anonymous
      Guest

Pewnie zaprezentują kolejną smartKupe i na tym się skończy.

• Anonymous
      Guest

Co za emocje… Kupiłem popcorn.

• Anonymous
      Guest

Jeszcze kilka lat temu Plus mógł sobie pozwolić na wyższe ceny- poniewaz znacznie wygrywal z konkurencją jesli chodzi o zasięg. Jednak teraz pozostali operatorzy dogonili juz Plusa, a w niektórych obszarach nawet przegonili. Muszą zatem obniżyc ceny!!!

• Anonymous
      Guest

A ja czekam na wysyp płatnych komentatorów plusa jak będą wychwalać ten cud nad cuda 😀

• Anonymous
      Guest

Inna strona nawet nie ma wzmianki o tym wydarzeniu, czyli będzie K….pa. Jak zwykle.

• Anonymous
      Guest

Plus na pewno da dobrą ofertę. Może wreszcie przeniosę się z Play, bo jakość połączeń jest moim zdaniem kiepska!

• Anonymous
      Guest

Czyli SmartKupa….

• Anonymous
      Guest

Na ch..j mi nielimitowane rozmowy i smsy, jesli miesięcznie rozmawiam przez max 60 minut i wysyłam ze 100 smsów???

• Anonymous
      Guest

no własnie tez mam no limit rozmów do wszystkich no limit sms i rozmawiam z 2 godz i wysyłam wiecej niz 100 sms dziennie to po co mi myslałem ze dadza cos nowego buuu plus nic sie nie zmieniło

• Anonymous
      Guest

Oferta całkiem ciekawa, jednak dalej brak pakietów dla osób mniej „aktywnych”. Po co mi no limit jesci wykorzystuje tylko kilkadziesiąt minut i smsów???

• Anonymous
      Guest

Jak na razie, zapowiada się ciekawie. Dajcie jeszcze jakąś dobrą ofertę no-limit tylko sim na 12 miesięcy i internet mobilny na 12 miesięcy tylko sim.

• Anonymous
      Guest

A jakieś regulaminy?

• Anonymous
      Guest

A co z cennikami???

• Anonymous
      Guest

u konkurencji po doładowaniu są darmowe nielimitowane rozmowy i smsy wewnątrz własnej sieci a w plusie są tylko darmowe rozmowy wewnątrz sieci. I to w promocji. Jeszcze ciekawy jestem jakie są ważności konta po doładowaniu – wie ktoś??

• Anonymous
      Guest

Ja nie liczę że plus da dobre ceny, przecież oni mają duże raty do spłacenia. Sztucznie napompowane potrzeby. Co z tego że oferują prędkość internetu do 150 MB/s jak większości użytkowników wystarczy kilka MB/s. Ciekawe jak się będą nazywać te egoistyczne taryfy? Wszędzie tylko Ja, Ja i ja. Internet na kartę doładuj za 150 zł to masz ważność konta rok xD. Czekam na cenniki też na pewno będzie śmiesznie 🙂

• Anonymous
      Guest

Bardzo przyzwoita strona wizualna, znaczne odświeżenie, którego Plusowi dotąd brakowało.

Ofertowo w punkt – najwyraźniej wreszcie ktoś posłuchał czego chcą klienci, a nie co jakiś menedżer wyssał sobie z brudnego palca. Jestem pod wrażeniem zmian.

• Anonymous
      Guest

Najtańszy no limit na kartę i najlepszy internet(starter 15GB za 15zł!) – przechodzę do Plusa, nigdy więcej nju i ich olewającego BOK.

• Anonymous
      Guest

Startery 5zł/5GB i 15zł/15GB ?! W Orange płacę 2x więcej w abonamencie! Dobrze, że umowa niedługo się kończy, przechodzę na Plus.

• Anonymous
      Guest

5 GB za 5 zł – jeszcze jakieś pytania?
      Może Play dziesięć razy drożej a co 2-i starter po minucie gubi limit i pusty? 🙂

Plus pozamiatał internet mobilny. I dobrze. Może inni wezmą się do roboty [b] [/b]

• Anonymous
      Guest

lte za 25 zł, wreszcie plus pokazał że ma internet mobilny.
      głosowe pakiety do równały do konkurencji.
      19zł+9zł=28zł, tyle płace w nju na kartę do komórek za rozmowy,mmsy i smsy w usłudze miesio19.

• wlo
      Participant
      Liczba postów: 1135

Jakieś bliższe szczegóły oferty (nowe taryfy czy co?) pewnie dopiero jutro będą znane?

• Anonymous
      Guest

orange 5 zł za 200 MB na 10 dni, t-mobile 5 zł za 1GB na 7 dni, play jak t-mobile…

a w plusie 5 zł za 5 GB 🙂
      nie mam pytań i dylematu co kupić

• Anonymous
      Guest

Jak dla mnie na pewno nowy Plus na Plus. Spoty ciekawe, a oferty nawet, nawet. Może być, z Plusa na pewno nie zrezygnuję.

• Anonymous
      Guest

Mam pytanie jest jakas alternatywa Internetu mobilnego bez limitu danych ? Mam neostrade 80 ale cena z telefonem i tv mi nie pasuje (109zl) . Szukam samego netu minimum 20 MB ale bez limitu . CO polecacie ? ( TV wezme osobno z nc + bo chcę oglądać ekstraklasę a w orane w sumie 170 zl za to wolają). Mieszkam w duzym miesicie także myśle o mobilnym necie

• Anonymous
      Guest

Tym razem Plus postarał się na duży Plus

• Anonymous
      Guest

Nowy wizerunek Plusa wygląda dobrze. Co do samych ofert można znaleźć w nich kilkanaście interesujących, w dodatku połączone usługi wypadają bardzo dobrze cenowo.

• swen
      Member
      Liczba postów: 435

Brawo JAŚ

Viewing 34 reply threads
Reply To: Plus odświeża markę i wprowadza ofertę Ja+ – Regulaminy
Your information: