Start › Forum › Operatorzy › Operatorzy komórkowi › Plus odświeża markę i wprowadza ofertę Ja+ – Regulaminy
-
AuthorPosts
-
-
Dziś Polkomtel, operator sieci Plus, poinformował na specjalnej konferencji prasowej o szczegółach nowej koncepcji, a także o kolejnych działaniach oraz zmianach w swojej nowej ofercie „Ja+” dla klientów Indywidualnych, Mix, pre-paid i firm.
Pełna treść artykułu dostępna tutaj: Plus odświeża markę i wprowadza ofertę Ja+ – Regulaminy
-
Anonymous
Guest18 maja 2015 at 08:41Liczba postów: 141106Podejrzewam że odświeżenie będzie tyczyło się ofert na kartę z smart domem. Dużo jest klientów którzy nie chcą abonamentu. To może teraz czas na ofertę smart dom na kartę? Powiedzcie mi czemu nie. Tego jeszcze nie było a plusa baza klientów na kartę ubywa. Czy jak bym miał wybór oferty na kartę i 3 usług czy bym wybrał. Odpowiadam, TAK. Jak wiadomo internet na kartę jest, taryfa na kartę jest, z telewizją gorzej.
-
Anonymous
Guest18 maja 2015 at 09:10Liczba postów: 141106Moja subiektywna analiza symboliki na podstawie 30 sekundowego filmu: Już w pierwszej sekundzie spotu pokazali język… świetnie się zaczyna. Potem tatuaż który symbolizuje przyjęcie na siebie piętna i nie zmywalnego znaku, oznakowania. Pamiętamy że w czasach Cesarstwa Rzymskiego tatuowano niewolników. Czy to symbolika umowy?
Dalej mamy gościa na desce który jedzie i spada w przepaść a potem siedzi poniżej poziom gruntu i się dziwnie śmieje chyba nieźle walnął. Na kolejnej sekwencji mamy dziewoję na skuterze który stoi na środku jezdni. Być może ten skuter symbolizuje jakąś szybką usługę której nagle zabrakło paliwa czy jakiś limit jazdy się włączył 😉 Zdejmuje kask czyli pokazuje że już dalej nie pojedzie i (z tego) wysiada. Potem jakiś facet którego ulubionym kolorem jest zdaje się niebieski. Statystycznie najpopularniejszy kolor czyli typowy przeciętniak, kolor niebieski jest też najzimniejszym z kolorów…powiało chłodem. Na ostatnim ujęciu jest też dziewoja bujająca (się). Najpierw zbliża się tyłem potem na chwilę obraca przodem i znów wykręca się tyłem ( oby to nie była jakaś metafora ofert). Musicie wiedzieć że symbolika w produkcjach filmowych jest bardzo ważna. Tam nic nie jest przypadkowe. Bo szkoda dosłownie każdej sekundy. Hasło kampanii obrót o 180 stopni czyli zamiast frontem do klienta to teraz będzie hmm… no właśnie czym? Czyli teraz było źle i zmieniają to na dobrze? Jest to spot nowej platformy komunikacji. Ale komunikacji z kim? Wymyślili coś nowszego niż rozmowy głosowe i wideo? Może rozmowy telepatyczne? A może chodzi o komunikowanie klientom nowych nie odkrytych potrzeb które koniecznie powinni zaspokoić? Jak zwykle dużo szumu. „…ma zaprezentować jak będzie odpowiadać na potrzeby klientów plusa…” Jakie potrzeby ma klient? Niska stawka za minutę i niski abonament. A nie nakupować 150 różnych usług bo łącznie może będzie taniej. Tu nie trzeba odświeżać marki, tu trzeba odświeżyć cennik. -
Anonymous
Guest18 maja 2015 at 09:26Liczba postów: 141106 -
Anonymous
Guest18 maja 2015 at 11:00Liczba postów: 141106 -
Anonymous
Guest18 maja 2015 at 11:28Liczba postów: 141106Ja nie liczę że plus da dobre ceny, przecież oni mają duże raty do spłacenia. Sztucznie napompowane potrzeby. Co z tego że oferują prędkość internetu do 150 MB/s jak większości użytkowników wystarczy kilka MB/s. Ciekawe jak się będą nazywać te egoistyczne taryfy? Wszędzie tylko Ja, Ja i ja. Internet na kartę doładuj za 150 zł to masz ważność konta rok xD. Czekam na cenniki też na pewno będzie śmiesznie 🙂
-
Anonymous
Guest18 maja 2015 at 11:57Liczba postów: 141106 -
Anonymous
Guest18 maja 2015 at 17:20Liczba postów: 141106Mam pytanie jest jakas alternatywa Internetu mobilnego bez limitu danych ? Mam neostrade 80 ale cena z telefonem i tv mi nie pasuje (109zl) . Szukam samego netu minimum 20 MB ale bez limitu . CO polecacie ? ( TV wezme osobno z nc + bo chcę oglądać ekstraklasę a w orane w sumie 170 zl za to wolają). Mieszkam w duzym miesicie także myśle o mobilnym necie
-
-
AuthorPosts