Start Forum Operatorzy Operatorzy komórkowi Plus na kartę – 50% więcej w Walentynkowe doładowania

Viewing 14 reply threads
  • Author
      Keymaster
      Liczba postów: 31072

Pełna treść artykułu dostępna tutaj: Plus na kartę – 50% więcej w Walentynkowe doładowania

• Anonymous
      Guest
      Liczba postów: 141120

W końcu promocja z procentem.

• Anonymous
      Guest

Promocja przed walentynkowa.

• Anonymous
      Guest

51zł? czyli tylko online, kuponem się nie da. cfaniaki

• Anonymous
      Guest

Miłe, że taki procencik dają bonusowo. Dawno mi się na takiego konkretnego nie udało załapać. No ale wiadomo, Plus się przypomina wtedy, jak tego akurat najbardziej potrzebujesz. Walentynki to dla mnie z pewnych przyczyn perfekcyjny termin. Jeszcze parę minut i się doładuję 🙂

• Anonymous
      Guest

Może być, Duża premia, Duże doładowanie – lubię to, za to właśnie lubię plusa. Tak trzymajcie.

• Anonymous
      Guest

No i już doładowane. Kolejny raz. Mam u plusa kartę już chyba z 5 lat i bardzo często są fajne bonusy na doładowanie, dzięki czemu to jest dość opłacalne.

• Anonymous
      Guest

Gdzie mam złożyć reklamację? Nie dostalam bonusu a zaplanowałam za 50 zl placac kartą przez payU

• Anonymous
      Guest

Dostałem powiadomienie sms 13.02.2016r. od Plusa o promocji doładowania 50% gratis na Walentynki która trwała tylko 12.02.2016r. Kpina, to są oszuści poco mnie informują o promocji która już jest nie aktualna.

• Anonymous
      Guest

Tez dostałem sms 13.02 żeby doładować do 12.02.

• Anonymous
      Guest

Niepoważni ludzie oferta przysłana 13.02 że do 12.02 można dostać 50% gratis

• Anonymous
      Guest

Sporo już tej dodatkowej kasy przez tyle lat się uzbierało… Nie mam porównania do innych sieci więc nie wiem jak tamu nich z promocjami, ale w plusie promocje to standard. Co chwilę coś.

• Anonymous
      Guest

Dostałam tę informację również 13 lutego , czyli po zakończeniu promocji. Operatorowi najwyraźniej nie zależy na klientach. Mogli wogóle nie wysyłać tej informacji, niż wysłać po terminie i pokazać w ten sposób jak kpią ze stałych klientów. Gratuluję podejścia!!!

• Anonymous
      Guest

Doładowałem i sam się teraz zastanawiam, kiedy ja to wszystko przegadam :). Bardzo lubię mieć tego typu „kłopoty nadmiaru”. Tak że spoko luzik git. Plus bardzo dobrze potrafi się z promocjami wstrzelić i o to chodzi.

• Anonymous
      Guest

Dodatkowe 5 dyszek wpadło na konto i czekam na kolejną promocję 🙂 To jest u nich dobre z tymi bonusami. Kupę dodatkowej kasy już tak dostałem przez to kilka lat jak mam u nich numer.

Viewing 14 reply threads
Reply To: Plus na kartę – 50% więcej w Walentynkowe doładowania
Your information: