-
AuthorPosts
-
-
Na dzień 31 grudnia 2014 roku Polkomtel, operator sieci Plus świadczył blisko 10,4 mln usług telefonii komórkowej w modelu kontraktowym i przedpłaconym. Operator oferuje szeroką gamę usług telekomunikacyjnych pod marką parasolową „Plus” i dodatkową marką „Plush”.
Pełna treść artykułu dostępna tutaj: Plus ma 10,4 mln klientów telefonii komórkowej
-
Anonymous
Guest4 marca 2015 at 11:41Liczba postów: 141073Czyli PLUS spadł na 4 miejsce i jest już najmniejszy z czterech. Nieustannie spada im baza klientów, to sobie wymyślili teorię, że tylko oni podają liczbę naprawdę aktywnych kart. Jaasne. Ciekawe tylko, kto weryfikuje wiarygodność ich danych.
Prawda jest bolesna: klienci od nich któryś kwartał z rzędu uciekają, bo to najdroższa sieć w kraju. A jakość połączeń głosowych najsłabsza-jako ostatni operator zabrali się za wdrażanie HD Voice i nadal tego w całym kraju nie ukończyli.
Tyle w temacie PLUS-a wyciskacza ostatniego grosza. -
Anonymous
Guest4 marca 2015 at 22:26Liczba postów: 141073A ja ciemniak wziąłem w Plusie jako jeden z pierwszych klientów „internet domowy LTE”. Oczywiście nie ma to nic wspólnego z internetem bez limitu jak było w reklamie (po 25GB – lejek 400-600kbit/s !!!). Mam 6 usług w PLUSIE i za to co zrobili – po końcu umowy przechodzę byle gdzie, a wąsacz nie dostanie już ode minie już ani grosza… Tak samo chyba zrobią inii oszukani liczeni w tysiącach (np. https://www.facebook.com/pluspowerlteinternetbezlimitowzlimitem).
I jak wtedy (po ok. dwóch latach) p. Solorz podliczy abonentów okaże się, że uciekli na zieloną wyspę ………. czego sobie i innym życzę.
-
Anonymous
Guest5 marca 2015 at 06:21Liczba postów: 141073 -
Anonymous
Guest6 marca 2015 at 20:35Liczba postów: 141073Plusa trzeba docenić, że nie dał się sprzedać tak jak idea era itp zagranicznym firmą. Jako ostatni polski operator naprawdę daje radę. Nawet można powiedzieć więcej – w wielu przypadkach wyznacza standardy (patrz LTE). Ja od lat mam numer w plusie tak jak i cała moja rodzina. Teraz jesteśmy nawet zadowoleni jeszcze bardziej przez smartdom, który wniósł trochę oszczędności 🙂
-
Anonymous
Guest8 marca 2015 at 16:36Liczba postów: 141073W plusie jestem już od wielu lat. I zmienić operatora nie zamierzam. Po pierwsze mają najlepszy zasięg, po drugie ich oferta mi bardzo odpowiada i i z moim stażem przy każdym przedłużeniu dostaje jakieś profity. Kolejna sprawa to to, że jest to jedyny polski operator który został już na naszym rynku. Nie mam zamiaru płacić jakimś zagranicznym tworom które poprzejmowały takie sieci jak era czy idea… Do tego ostatnio po połączeniu plusa z cyfrowym polsatem powstała świetna oferta – smartdom, ale to jak ktoś jest zainteresowany to niech sobie poczyta!
Pozdrawiam! -
Anonymous
Guest10 marca 2015 at 16:29Liczba postów: 141073
-
-
AuthorPosts
Plus ma 10,4 mln klientów telefonii komórkowejKan2015-03-04T09:44:53+01:00
Viewing 17 reply threads
Viewing 17 reply threads