Start Forum Operatorzy Operatorzy komórkowi Plus: JA + Rodzina – trzy karty SIM w SmartDOM

Viewing 5 reply threads
  • Author
      Keymaster
      Liczba postów: 31072

Czytelnik portalu plusforum.pl opublikował informację i ulotkę nowej odsłony oferty SmartDOM sieci Plus. W październiku, wraz ze startem promocji „SmartDOM 3” Plus udostępni ofertę JA + Rodzina.

Pełna treść artykułu dostępna tutaj: Plus: JA + Rodzina – trzy karty SIM w SmartDOM

• Anonymous
      Guest
      Liczba postów: 141073

33zł na głowę bez limitu i 20 GB to sensowna propozycja.

• Anonymous
      Guest

Ten abonament za 99 PLN to znakomita propozycja. rzeczywiście 33 pln zaq nielimitowane rozmowy, sms i 20 GB internetu. Plus ta ofertą poważnie zaczyna walczyć o klienta.

• Anonymous
      Guest

Jak policzę to za 154 (129+25) – 4 karty sim w plusie są bez limitów! z dużym pakietem internetowym i roamingiem. To świetna oferta i myślę, że konkurencja będzie miała problem. Do tego najważniejsze 6 m-cy free.

• Anonymous
      Guest

Może być. Jakoś nigdy nie było mi do pary z plusem, ale akurat czegoś takiego potrzebuję, a gdzie indziej nic takiego mi w oczy nie wpada.

• Anonymous
      Guest

Wiadomo, że obecnie każdy w domu ma telefon, także nowa opcja Plusa, by to połączyć – trafiona. A przepłacać nie lubi nikt – w przeliczeniu na jedna osobę cena konkurencyjna.

Viewing 5 reply threads
Reply To: Plus: JA + Rodzina – trzy karty SIM w SmartDOM
Your information: