Start Forum Operatorzy Operatorzy komórkowi Play wystawił 200 tys. elektronicznych faktur

Viewing 4 reply threads
  • Author
      Member
      Liczba postów: 364

Dziś na blogu rzecznika Play pojawiła się informacja o wystawieniu 200 tys. elektronicznej faktury. E-faktura została wprowadzona przez operatora niewiele ponad rok temu.

Pełna treść artykułu dostępna tutaj:

• Anonymous
      Guest
      Liczba postów: 141109

wszystkie firmy telekomunikacyjne zachecaja do przejscia na faktury elektroniczne (pdfy do pobrania przez internet) a taka wydrukowana faktura w domu NIE jest dowodem ksiegowym !!!! Oczywiscie jak w wielu sprawach, urzedy skarbowe sa podzielone, ale wiekoszosc do ktorych dzwonilem , uwazaja, ze faktura musi byc w oryginale, czyli nie mozna jej samemu wydrukowac po sciagnieciu z internetu !! Teraz znow trzeba sie prosic urzednikow, zeby nie czepiali sie faktur z TPSA ! paranoja !!

• Anonymous
      Guest

Dlatego place po staremu

• Anonymous
      Guest

opy mają nasze sprawy podatkowe głęboko w d…..skoro nasz,najwiekszy narodowy(prawie)operator nie potrafi(nie chce)nie potrafi na zwykłej fakturze rozdzielic opłat za:tela,net,tv to co dopiero reszta opów.a fakturami elektro to sie można podetrzec,sory,skarbowy mówi jasno-oryginał 😉

• Anonymous
      Guest

Dlatego w biznesie mimo wszystko zamawia się papierową wersje. Dla indywidualnego to bez różnicy. Zresztą co do rozdzielania. To ja w Erze mam 3abonamenty plus internet i mam rozdzielony jeden numer, a dwa połączone z internetem bo tam mi było wygodniej. Także jeżeli się wniesie o rozdzielenie to nie będzie problemu. Ale skoro niektórzy operatorzy robią z tym problemu to cóż (i to Plus taki mądry jej)…

Viewing 4 reply threads
Reply To: Play wystawił 200 tys. elektronicznych faktur
Your information: