Start › Forum › Operatorzy › Operatorzy komórkowi › Play ma problemy ze Stanem Darmowym? (Aktualizacja)
-
AuthorPosts
-
-
-
Anonymous
Guest2 września 2010 at 07:10Liczba postów: 135707 -
Anonymous
Guest2 września 2010 at 12:07Liczba postów: 135707@play4you1 do tego w sumie powinien ustosunkować się rzecznik Play, albo ktoś z biura prasowego, bo ten jest na urlopie chyba. Bo jeżeli Play kolejny raz daje ciała, to szkodzi sobie na maksa, a klienci tracą cierpliwość.
-
Anonymous
Guest2 września 2010 at 12:47Liczba postów: 135707w play jest za doladowanie (chyba dobrze rozumiem):
1. rozmowy i sms free do wszystkich lub
2. rozmowy i sms free do play lub
3. sms free do wszystkich
nie mowiac o kilkunastu kodach do zapamietania by to aktywowac, czyli jeden wielki balagan i krecenie slowem koszmar (ciekawe jak starsza kobieta to pojmie np.moja mama :).
Nie lepiej zrobic za doladowanie 30zl AUTOMATYCZNA aktywacja jak w pkt. 1 -
-
Anonymous
Guest2 września 2010 at 13:50Liczba postów: 135707 -
A tak na marginesie. Jak to jest, że jedni mają problem z zalogowaniem sie do Play 24 a inni nie, jedni maja problemy ze sprawdzeniem stanu, z kodami itp a inni nie? Nie żebym tęsknił do problemów jakie mają ludzie ale wydawało mi się, że albo coś działa albo nie działa- wszystkim bez wyjątku. Od czego to zależy? Johny szybki paluch czy jak?
-
Anonymous
Guest2 września 2010 at 19:32Liczba postów: 135707pomimo wlaczenia stanu darmowego przed 1 wrzesnia promocja przy sprawdzaniu jes niedostepna lecz mozna nadal z niej korzystać tzn mam pieniadze na koncie glownym i wykupiony pakiet 30min do wszystkich sieci i dzwoniac do play nie bierze mi ani z jendego ani z drugiego konta a usluge aktywowalem 24sierpnia i doladowalem konto za 30zl. Teraz 24 wrzesnia bede musil wybrac np pakiet sms do wszystkich przy doladowaniu a stan darmowy wykupic za 10zl 🙁 czyli bede stratny dyche za cos co wczesniej mialem przy doladowaniu 🙁 play nie zmierza ku dobremu mimo wszystko i tak nadal jest u nich najlepiej
-
Anonymous
Guest5 września 2010 at 17:56Liczba postów: 135707załadowałem za 30 zł, zmieniłem plan taryfowy, cała kasa znikła, SKANDAL!!!!!!!! tyle ludzi zachęciłem do Pleya a tu takie numery się dzieją, ZŁODZIEJE!!!! w biały dzień…
wiec jeśli ktoś chce cokolwiek zmieniać, wpisywać kody to niech to zrobi zanim załaduje konto, tragedia teraz ten Pley, a było tak dobrze, co za KRETYNI!!!!
-
-
Anonymous
Guest9 września 2010 at 08:48Liczba postów: 135707Witam!!
JESTEM NOWYM UŻYTKOWNIKIEM PLAY FRESH. JEST PROMOCJA POLEĆ ZNAJOMEMU. A WIĘC JAK KTOŚ CHCE BYĆ POLECONYM LUB CHCE MNIE POLECIC TO PISAĆ NA GG 2538477 LUB mail kokoszek8@wp.pl . (TRZEBA BYĆ NIE DŁUŻEJ NIŻ 50 DNI W PLAY NA KARTĘ) 15ZŁ BONUSU ZA TO JEST:) !!!
-
Anonymous
Guest13 września 2010 at 20:53Liczba postów: 135707 -
Anonymous
Guest13 września 2010 at 23:22Liczba postów: 135707no ja powoli też zaczynam na play narzekać poleciłem znajomej i liczyłem na bonus za polecenie te 15zł
– po 10dniach sms z sieci że nie spełniłem warunków regulaminu a 40dni przed doładowałem za 90zł , tego dnia co poleciłem za 30zł ani ja ani znajoma bonusu nie dostała . mineło 22dni od zgłoszenia reklamacji bez odpowiedzi .po drugie to że stan darmowy przepadnie to tylko w internecie można wyczytać i to dopiero po 28sierpnia a z dniem 1września 0:01 przepada chyba by wypadało jakieś info dla tych co mają go ważne stan darmowy minimum do 7września przyjmując warunki starego regulaminu.
ale te oferta minuty/smsy do play bez limtu za doładowanie to już szczyt hamstwa i bezczelności 0 null null info że przepadną smsy do innych sieci . Ja się na to nie nabrałem ale znajoma tak nazbierała 7godz i 40min na stacjonarne i do play ważne do 18września a po wpisaniu tego kodu straciła całość 7godz i 40min , to jest normalne !!!????? przecież te pakiety minut są odplatne objęte datą. na BOK play stwierdzono że nieda się przywrócić kod prawidłowo wpisany i unieważnia pakiety .
ja dwa razy wpisałem *111*82*1# zamiast *111*81*1# czyli 10zł za 5zł a byłęm w stanie darmowym za każdym razem z konta wzięło 10zł ,, pomimo szybkiego zadzwonienia na BOK jak było jeszcze nieaktywne lub próby wykupu pakietu internetu czy minut na stacjonarne nie udało się a oba zgłoszenia BOK odmowne a wystarczyło by po każdym kodzie info pakiet min do , internet mb , sms i itp , opcja wybierz wróć włacz – celowe .
no ale na tle konkurencji play wypada najlepiej za 90zł dołądowanie daje +29zł +30min na inne sieci + 30min stacj i play +2000sms wszystki komórki =90zł 12miesięcy + 160min = 46,4zł , +2000sms = 9gr x 2000= 180zł 50dni , czyli 226,4zł gratis !!!!
za 2000sms inne sieci biorą co najmniej 400zł + 160min około 50zł = 450zł
i co mam narzekać 40miesiecy jestem w play i jest to zdecydowanie najlepsza sieć , play online mógłby już mieć te 3Mbits bo te 1Mbits szału nie robi nawet jak się płaci za 10GB transferu 45zł to sporoooo.
a gdzieś wyczytałem że ma play online mieć 3Mbits bo siecie komórkowe i bezprzewodowe gdzieniegdzie osiągają nawet 54Mbits
-
Anonymous
Guest13 września 2010 at 23:37Liczba postów: 135707[quote]no ja powoli też zaczynam na play narzekać poleciłem znajomej i liczyłem na bonus za polecenie te 15zł
– po 10dniach sms z sieci że nie spełniłem warunków regulaminu a 40dni przed doładowałem za 90zł , tego dnia co poleciłem za 30zł ani ja ani znajoma bonusu nie dostała . mineło 22dni od zgłoszenia reklamacji bez odpowiedzi .po drugie to że stan darmowy przepadnie to tylko w internecie można wyczytać i to dopiero po 28sierpnia a z dniem 1września 0:01 przepada chyba by wypadało jakieś info dla tych co mają go ważne stan darmowy minimum do 7września przyjmując warunki starego regulaminu.
ale te oferta minuty/smsy do play bez limtu za doładowanie to już szczyt hamstwa i bezczelności 0 null null info że przepadną smsy do innych sieci . Ja się na to nie nabrałem ale znajoma tak nazbierała 7godz i 40min na stacjonarne i do play ważne do 18września a po wpisaniu tego kodu straciła całość 7godz i 40min , to jest normalne !!!????? przecież te pakiety minut są odplatne objęte datą. na BOK play stwierdzono że nieda się przywrócić kod prawidłowo wpisany i unieważnia pakiety .
ja dwa razy wpisałem *111*82*1# zamiast *111*81*1# czyli 10zł za 5zł a byłęm w stanie darmowym za każdym razem z konta wzięło 10zł ,, pomimo szybkiego zadzwonienia na BOK jak było jeszcze nieaktywne lub próby wykupu pakietu internetu czy minut na stacjonarne nie udało się a oba zgłoszenia BOK odmowne a wystarczyło by po każdym kodzie info pakiet min do , internet mb , sms i itp , opcja wybierz wróć włacz – celowe .
no ale na tle konkurencji play wypada najlepiej za 90zł dołądowanie daje +29zł +30min na inne sieci + 30min stacj i play +2000sms wszystki komórki =90zł 12miesięcy + 160min = 46,4zł , +2000sms = 9gr x 2000= 180zł 50dni , czyli 226,4zł gratis !!!!
za 2000sms inne sieci biorą co najmniej 400zł + 160min około 50zł = 450zł
i co mam narzekać 40miesiecy jestem w play i jest to zdecydowanie najlepsza sieć , play online mógłby już mieć te 3Mbits bo te 1Mbits szału nie robi nawet jak się płaci za 10GB transferu 45zł to sporoooo.
a gdzieś wyczytałem że ma play online mieć 3Mbits bo siecie komórkowe i bezprzewodowe gdzieniegdzie osiągają nawet 54Mbits
mmichal3@vp.pl [/quote]
NP ORANGE 12 dołądowań po minimum 25zł daje 120zł do orange , hahaha śmiech
250zł trzeba wydać żeby dostać 413min do orange masakra a żeby dzwonić 3miesiące minimum 50zł doładowanie a play 5zł 12miesiecy ??? dalej chcecie narzekać
największy minus jest taki że wszystkie sieci do play liczą 2,5razy tyle za minute co z play na te sieci , a będąc w play za odebrane każde dwie pełne minuty z innych sieci dostaje się miunutke szkoda że mając pakiet na stacjonarne odlicza te minuty! i że nie ma naliczania sekundowego za odebrane połączenia, się nie sumuje ale to już nierealne 😎
-
-
AuthorPosts