Start › Forum › Rynek › Wyniki i sprawozdania finansowe › PLAY liderem rynku przenoszenia numerów (komunikat)
-
AutorWpisy
-
-
-
Anonimowy
Gość19 czerwca 2009 o 15:01Liczba postów: 138784hmmm no i gdzieś u rzecznika jest błąd. W wiadomości opublikowanej o godz. 9:48 napisane jest, że w udział play w liczbie ogólnych przeniesień wyniósł w marcu 41% w oficjalnym komunikacie również z bloga rzecznika z godziny 14.58 jest już informacja, że jest już 40%. Aż strach pomyśleć co będzie jutro rano -5% czy -9% 😉
-
Anonimowy
Gość19 czerwca 2009 o 19:37Liczba postów: 138784 -
Anonimowy
Gość20 czerwca 2009 o 07:04Liczba postów: 138784 -
Anonimowy
Gość20 czerwca 2009 o 19:05Liczba postów: 138784Jeżeli jesteście w miejscach gdzie rozłącza wam rozmowy to dajcie sobie spokój z UMTS i włączcie w ustawieniach sieci jedynie GSM. Z resztą mam wrażenie że to stary tekst powielany przez przeciwników playa. Mam abo w tej sieci już półtora roku i ani razu nie miałem takich problemów a sporo jeżdżę.
-
Anonimowy
Gość21 czerwca 2009 o 00:37Liczba postów: 138784sitex-gsm napisał(a) "Zobaczymy jak długo jeszcze Play będzie taki dobry dla swoich klientów"
-czyli czym prędzej do Play bo jest taki dobry dla swoich klientów, czym prędzej bo może się to zmienić
-czyli pozostali operatorzy nie są tak dobrzy dla swoich klientów czyli czym prędzej do Playa
ale sitex-gsm pisze że zgadza się z janek i okon a Oni to Playa raczej nie chwalą
-
Anonimowy
Gość22 czerwca 2009 o 07:45Liczba postów: 138784~Kolec Prezentujesz ciemniaku typowo bolszewicki sposób myślenia – 'Kto nie z nami – ten przeciwko nam’ . Najmniejsza krytyka ,czy też podkreślanie faktów pozwalających twojemu "bożkowi" na tak agresywną politykę jest kwitowane przez ciebie bezmyślnym pomówieniem . Nawet nie zauważasz faktu ,ze RZECZNIK Playa p.Gruszka TEZ UWAŻA że obniżki cen u operatorów to głównie zasługa obniżek MTR . Czy w/g ciebie ciemniaku on też jest " z obozu W3" . Ave prymitywny kłamiacy ciemniaku .
-
Anonimowy
Gość22 czerwca 2009 o 09:49Liczba postów: 138784od kwietnia jestem w Pley,faktycznie na początku brakowało sieci,wystarczyła zmiana w ustawieniach fona i jest nawet lepiej niż było w Orange:)…chce też powiedzieć że Pley buduje swoją sieć na lepszych i nowszych radiach,urządzeniach niż polkomtel lat temu kilka,ilość stacji nie znaczy lepszy:)…
-
-
AutorWpisy