Start Forum Operatorzy Operatorzy komórkowi Play liderem przenoszenia numerów w Polsce

Viewing 8 reply threads
  • Author
      Keymaster
      Liczba postów: 8676

Od dwóch lat można przenosić numer telefonu komórkowego do innej sieci w ciągu jednego dnia, bezpłatnie. Prawo do przeniesienia numeru jest zapisane w art. 30 dyrektywy unijnej w sprawie usługi powszechnej. W 2010 roku sieć zmieniło około 863 tys. numerów. Najwięcej pod względem pozyskiwania netto numerów pozyskła P4, operator sieci Play.

Pełna treść artykułu dostępna tutaj:

• Ginko
      Member
      Liczba postów: 104

Ciekawe ilu abonentów ma już Play? Stawiam na 5 mln

• Anonymous
      Guest
      Liczba postów: 135608

Jakich abonentów?? Abonament w Play ma może 2mln, a reszta to nic nie znaczące Play Fresh!!! hehehe

• Ginko
      Member
      Liczba postów: 104

Według aktualnych przepisów prawa, użytkownicy prepaid też są abonentami…

• Anonymous
      Guest

bo play jest najlepszy a bedzie jeszcze lepszy

• Anonymous
      Guest

Ja z zonka tez zmienilem orange na play bo orange dawal mi mniej niz rok temu a mialem 100 min do wszystkich za 25 zl a teraz mi dawali 40min 🙂 . Play dal mi za 25zl 240 min nic tylko brac

• Anonymous
      Guest

no jak wiemy nikt niczego nie da za darmo, musimy opłacić abonament, a jak mi mówią ze rozmowy za darmo to mnie skręca, jak za darmo zapomnieli o abonamencie 😮

• webis
      Member
      Liczba postów: 201

PTC się ocknęło i od początku tego roku próbują zatrzymać/przyciągnąć klientów zmianami w ofercie abo, mix czy podwójnymi doładowaniami w Tak Taku, które przedłużyli do końca lutego.

• Anonymous
      Guest

Kiedyś przyjdzie pora zakręcić kurek z darmowymi rozmowami – na zawsze oznacza do czasu wyłączenia. Po osiągnięciu założonej liczby abonentów z pewnością tak zrobią, bo na czymś trzeba zarabiać.

Viewing 8 reply threads
Reply To: Play liderem przenoszenia numerów w Polsce
Your information: