Start Forum Operatorzy Operatorzy komórkowi Piękna Dyrektorka: nowa odsłona oferty Plus Rarka (video)

Przeglądanie wątków odpowiedzi 8
  • Autor
    Wpisy
    • Kan
      Klucznik
      Liczba postów: 8676

Ruszyła kolejna odsłona jesiennej kampanii reklamowej Plusa i MixPlusa z udziałem kabaretu Mumio. Najnowszy spot reklamowy sieci Plus także opiera się na zręcznej grze słów.

Pełna treść artykułu dostępna tutaj:

• Anonimowy
      Gość
      Liczba postów: 138197

Tragedia, powinni już to Mumio dawno zdjąć z anteny.

• Anonimowy
      Gość

Oferta jest taka sobie, 29groszy dopiero po wyczerpaniu minut z abonamentu więc jest tak sobie. Telefony w średnich cenach. Oferta jest taka sobie. Są lepsze oferty na rynku które oferują po kilka innych pakietów. A że po abonamencie jest drożej niż 29groszy to nie robi różnicy bo każdy wybiera tak abonament żeby się w nim mieścić.

• Anonimowy
      Gość

Oferta mix jest ok. Można zamówić w sumie 42 minuty po 29gr na miesiąc do tego tani internet w pakietach i 5groszowe minuty do plusa i na stacjonarne

• Anonimowy
      Gość

słabooo…ile można ten sam format wykorzystywać? chyba czas na zmiany…a sama oferta gorsza niż ery ostatnie abo

• Anonimowy
      Gość

"Jak zwykle bardzo dowcipny spot, promujący ofertę rozmów za 29 groszy za minutę" – łubu – dubu , niech nam żyje sponsor naszego klubu. Świetna oferta dla tych co upierają się zostać w plusie i nie płacić zbyt dużo za połączenia z playem. Oczywiście pod warunkiem nieprzekraczania przydziałowych minut abonamentowych, po wykorzystaniu których stawka do play rośnie w sposób nieuzasadniony ekonomicznie. No i wyłącznie dla tych co potrzebują nowy telefon.

• Anonimowy
      Gość

Nio no wg mnie stawka po wyczerpaniu minut z abonamentu jest trochę mało ważna. W końcu po to się ma ten abonament żeby mieścić się w nim, a każdy biorąc abonament zna swoje potrzeby. Owszem może ktoś powiedzieć że przyda się taka stawka OK prawda. Ale przy takiej konkurencji jaka teraz jest. Jak np Era daje 3w1 to taka oferta Plusa wypada słabo/

• Anonimowy
      Gość

mumio to akurat pozytywna strona całej tej kampanii. Aczkolwiek sama oferta mnie nie powala, z aktualnych ofert inne opy bardziej się postarały, chociażby orange.. dodatkowe prezenty w ramach abonamentu i sporo minut.. wystarczy

• Anonimowy
      Gość

Zebi: też mi się wydaję, że stawka po wyczerpaniu abo jest sprawą drugorzędną, po to się bierze określony abonament, żeby mieścić się w minutach, które w jego ramach oferują. Jak w orange mozna teraz dostać 1120 minut (fakt, żę w najwyższej opcji abo) to rzeczywiście oferta plusa rewolucyjna nie jest…

Przeglądanie wątków odpowiedzi 8
Odpowiedz na: Piękna Dyrektorka: nowa odsłona oferty Plus Rarka (video)
Twoje informacje: