Start Forum Operatorzy Operatorzy komórkowi Pakiety danych w Play Fresh -testy we wrześniu

Przeglądanie wątków odpowiedzi 7
  • Autor
    Wpisy
    • rafaik
      Członek
      Liczba postów: 356

Do oferty Play Fresh wejdą zapewne w niedługim czasie pakiety danych. Obecnie Play poszukuje testerów. Testy mogą rozpocząć się jeszcze w drugiej połowie września. Poszukiwane są osoby, które mieszkają w z zasięgiem nadajników tego operatora.

Pełna treść artykułu dostępna tutaj:

• Anonimowy
      Gość
      Liczba postów: 138232

bardzetnie potestuje,tyle ze mam głowny nr w mini mix(dla mixowców tez powinny byc w koncu to abonenci play nie uzytkownicy)..z resztą testowalem juz i edge i 3g ale wreszcie beda to pakiety tansze niz 1MB za 1PLN 😉

• Anonimowy
      Gość

Zobaczymy czy będzie jak mówisz . Pamiętajmy, że to będzie tylko na nadajnikach play.

• Anonimowy
      Gość

playonline w telefonie jest najlepsza oferta na rynku, to

dobrze wróźy dla tej oferty, poczekamy, zobaczymy

• Anonimowy
      Gość

Słoniu –> wydaje mi się nie można mówić ze najlepsza. Wszystko zależy od Twoich potrzeb. To tak jakbyś powiedział ze np. Ferrari jest najlepsze. Mógłbym się zgodzić. Ale gdyby okazało się ze musisz każdego dnia przewozić cegły na budowę hmm to już nie koniecznie. Wtedy lepszy byłby Kamaz 😉 Nie pytajcie skąd mi się wzięło to porównanie hehe

• Anonimowy
      Gość

Obecnie testuje pakiety w mbank i musze powiedziec ze chodzi to bardzo dobrze na HTC Magic. Za 100 mb placi sie 5 zl. Mam nadzieje ze we Freshu tez bedzie tanio i dobrze. Zasieg 3G Play mam znakomity najlepszy ze wszystkich opow i chetnie bym potestowal.

• rafaik
      Członek
      Liczba postów: 356

Rcicho –> Jeżeli masz ochotę protestować to spróbuj może si uda. http://www.blogplay.pl

• Anonimowy
      Gość

Często zaglądam na RedTube. Chętnie przetestuję te pakiety.

Przeglądanie wątków odpowiedzi 7
Odpowiedz na: Pakiety danych w Play Fresh -testy we wrześniu
Twoje informacje: