Start › Forum › Operatorzy › Operatorzy komórkowi › Pakiet SMSów do wszystkich sieci w Play Fresh
-
AuthorPosts
-
-
-
Anonymous
Guest19 października 2010 at 13:11Liczba postów: 135689A tak pięknie ta sieć reklamowała się na początku – prosto , bez pakietów , bez gwiazdek , bez pułapek (-:
Aktualnie już trudno połapać się w mnogości opcji , promocji , pakietów . Zaczynają w tej dziedzinie już chyba prześcigać opów W3 . Tak jak prześcignęli ich w olewaniu klientów .
Niestety jakość usług systematycznie się pogarsza , obsługa klienta jest skandaliczna , fatalne działanie strony Play24 , niepewne działanie kodów . -
Anonymous
Guest19 października 2010 at 13:46Liczba postów: 135689 -
Anonymous
Guest19 października 2010 at 16:20Liczba postów: 135689opcje internetowe są płatne chyba we wszystkich sieciach. Jeśli wcześnij były darmowe to pewnie było to związane z początkiem ich działalnosci-przynajmniej tak mi sie wydaje. W pozostałych sieciach poza pakietami internetowymi jest możliwośc aktywowania dodatkowych alternatywnych usług bądź udogodnień. Mam na myśli chociażby Orange World , czy bluconnect max.
-
Anonymous
Guest19 października 2010 at 19:50Liczba postów: 135689Z play już tak to bywa, reklamują wszystko, co się rusza w Play, a tymczasem wychodzi na to, że nic się w tej sieci nie rusza, kody nie działają bo po bo, do bok dodzwonić się nie da, niech klient nie zawraca nam głowy bo ma tanio. Super na prawdę ten pakiet, tylko po co, jak się go uruchomić nie da:(
-
Anonymous
Guest25 października 2010 at 12:23Liczba postów: 135689Ale chyba nie jest nowością ,że pakiety internetowe można łączy z innymi usługami- chyba żaden operator nie daje tego typu ograniczeń.
Jeśli chodzi o kompresję to są to kolejne czynności , które trzeba wykonać (kompresję trzeba ściągnąć?) . Przy kompresji limit z tego co wiem zwiększa się do 300 Mb, ale nadal jest to limit, czego w Orange World nie ma. Choć oczywiście wszystko zależy od tego z czego najczęściej korzystamy i zarówno jedna i druga usługa ma swoje plusy i minusy
-
AuthorPosts