Start Forum Operatorzy Operatorzy komórkowi Pakiet SMS-y i MMS-y za grosze w Tak Tak HOT przedłużony

Viewing 10 reply threads
  • Author
      Keymaster
      Liczba postów: 8676

Niniejsza oferta promocyjna dostępna dla Użytkowników systemu Tak Tak korzystających z taryfy Tak Tak HOT, którzy aktywują Pakiet SMS-y i MMS-y za grosze została przedłużona do odwołania. Pakiet zawiera 600 SMS-ów wymiennych na 100 MMS-ów. Opłata za Pakiet 6 zł z VAT.

Pełna treść artykułu dostępna tutaj:

• Anonymous
      Guest
      Liczba postów: 136485

Warto dodać że sms/mms są tylko ważne do sieci ERA

• Anonymous
      Guest

Tylko do sieci Era, ale za to smsy można wymieniać na mmsy- tego nie ma w innych sieciach. Pakiet chyba na stałe wejdzie do TTHOT.

• Anonymous
      Guest

Dokladnie to jest ta roznica pomiedzy innymi pakietami. W mmsie mozna zapisac znacznie wiecej znakow 😉

• Anonymous
      Guest

Fajnie, że przedłużyli bo ogólnie TT HOT zmierza w odpowiednią stronę. Przecież od marca na stałe do oferty wprowadzone zostały Numerki za grosz i to w dodatku po obniżonej cenie – 3 grosze za minutę. (do 3 numerów)

• Anonymous
      Guest

To fakt, ale to że są wymienne na mmsy jest naprawdę dobre. Przedłużenie było wskazane bo skoro wprowadzili tanie gadki to jeszcze uzupełnili ofertę smsami.

• EgeSzmege
      Member
      Liczba postów: 76

Bosko 🙂 ostatnio rozsmakowałam się w tych mms’ach! jakoś wyjątkowo dużo mam znajomym do pokazania ostatnio, za tę cenę to można się bawić.

• Anonymous
      Guest

Naturalnie, że przedłużyli. Skoro można rozmawiać w sieci w Numerkach za Grosze, to smsy też się przydadzą.

• EgeSzmege
      Member

numerki za grosze się niby skończyly, ale na takiej zasadzie, ze sa 3 grosze za min do numerow ktore byly objete promocja 🙂 wiec w sumie też za grosze. oni coś ostatnio lubią przedłużać oferty promocyjnę widzę 😀

• Anonymous
      Guest

Promocja NZG trwała tylko miesiąc i były darmowe. Wydaje mi się, że potzrebowali czasu, żeby wprowadzić nowe naliczamie, czyli po 3gr/min. Bez pakietu smsów jakoś nie wyobrażam sobie już Hot’a, więc dobrze że przedłuzyli. Poza tym sms wymienne na mmsy to rzadkość.

• EgeSzmege
      Member

No właśnie mnie też ta wymienialność niesamowicie cieszy 🙂 trochę mi się zdarza mms’ować. Sms’ów aż tylu też nie wysyłam, więc akurat tak 1/3 tego wchodzi w mms’y. W ogóle jakoś mało chyba jest promocji na mms’y tak ogólnie rzecz ujmując.

Viewing 10 reply threads
Reply To: Pakiet SMS-y i MMS-y za grosze w Tak Tak HOT przedłużony
Your information: