Start Forum Operatorzy Operatorzy komórkowi P4 promuje promocję Play Fresh 100 za 30 (video)

Viewing 7 reply threads
  • Author
      Keymaster
      Liczba postów: 8676

Play razem z agencją Grandes Kochonos przygotował świąteczną kampanię Play Fresh. Bohaterowie 15-sekundowego spotu są znani z wcześniejszego, jesiennego filmu Play Fresh ‘Zaręczyny’. Tym razem jesteśmy w mieszkaniu, do którego na przyjęcie świąteczne wpada tłum przyjaciół i znajomych.

Pełna treść artykułu dostępna tutaj:

• Anonymous
      Guest
      Liczba postów: 135707

bardzo dobra jest to promocja play fresh jest najlepsza oferta na karte w polsce

• Fawu
      Participant
      Liczba postów: 226

Zgadzam się w 100% z wcześniejszymi opiniami, a szczególnie mobilny internet którego nie można sprawdzić do kiedy mamy ważny pakiet (to jest chyba ewenement w telefonii komórkowej) że o przypomnieniu nie wspomnę 🙂
      ale i tak dla mnie jest to najlepszy(najtańszy) i najbardziej uniwersalny prepaid.

• Anonymous
      Guest

Do promocji szczególnie jakoś przyczepić się nie można, to prawda, chyba, że jutro nie będzie można wykonać jej jak tak wszyscy się na nią rzucą jak deklarują, no oby nie.

• Anonymous
      Guest

No nie licząc internetu który kuleje z własną infrastrukturą zaś pakiety po Plusie są średnio opłacalne. Promocja jednorazowa i ograniczona w czasie. No i ta ważność 30dni taka trochę dziwna, żeby ją przedłużyć pewnie znowu trza będzie coś wykupywać.

• Anonymous
      Guest

@Poll – bez przesady , nie jest aż tak skomplikowana. Dla mnie zarówno jedna jak i druga promocja jest atrakcyjna. Brakuje mi trochę świątecznych bonusów w abonentach, ale może warto się po prostu uzbroić w cierpliwość. W zwierzęcych taryfach orange pojawiły się wstępne zapowiedzi, więc być może wszystko przed nami

• zypolek
      Member
      Liczba postów: 205

Podwójne doładowanie Tak-taka nie jest skomplikowane 😉 Obniżasz konto o 25 złotych, następnie doładowujesz je kwotą minimum 25 zł i po zabiegu 😉 Każdy przecież otrzymał smsa w jaki sposób należy to zrobić – wszystko zostało tam dokładnie opisane przez opa. Kasa do dyspozycji w styczniu.

• zypolek
      Member
      Liczba postów: 205

Nie lubię skarbonek: zgadza się, ale środki z podwójnego doładowania wykorzystuję kiedy chcę, a nie przez 30 dni. Dodatkowo pieniądze mogę wykorzystać na wszystkie usługi, łącznie z pakietami minut czy smsów, a nie wyłącznie na połączenia według cennika. Wolę doładować konto raz na 6 miesięcy kwotą 150 zł, by mieć najwyższy bonus i najniższe stawki, niż co miesiąc ładować za 25 zł i mieć jedynie 10% za doładowanie przez era.doladowania.pl

Viewing 7 reply threads
Reply To: P4 promuje promocję Play Fresh 100 za 30 (video)
Your information: