Start › Forum › Operatorzy › Operatorzy komórkowi › P4 promuje promocję Play Fresh 100 za 30 (video)
-
AuthorPosts
-
-
Play razem z agencją Grandes Kochonos przygotował świąteczną kampanię Play Fresh. Bohaterowie 15-sekundowego spotu są znani z wcześniejszego, jesiennego filmu Play Fresh ‘Zaręczyny’. Tym razem jesteśmy w mieszkaniu, do którego na przyjęcie świąteczne wpada tłum przyjaciół i znajomych.
-
Zgadzam się w 100% z wcześniejszymi opiniami, a szczególnie mobilny internet którego nie można sprawdzić do kiedy mamy ważny pakiet (to jest chyba ewenement w telefonii komórkowej) że o przypomnieniu nie wspomnę 🙂
ale i tak dla mnie jest to najlepszy(najtańszy) i najbardziej uniwersalny prepaid. -
Anonymous
Guest6 grudnia 2010 at 19:01Liczba postów: 135707 -
Anonymous
Guest7 grudnia 2010 at 13:26Liczba postów: 135707@Poll – bez przesady , nie jest aż tak skomplikowana. Dla mnie zarówno jedna jak i druga promocja jest atrakcyjna. Brakuje mi trochę świątecznych bonusów w abonentach, ale może warto się po prostu uzbroić w cierpliwość. W zwierzęcych taryfach orange pojawiły się wstępne zapowiedzi, więc być może wszystko przed nami
-
Podwójne doładowanie Tak-taka nie jest skomplikowane 😉 Obniżasz konto o 25 złotych, następnie doładowujesz je kwotą minimum 25 zł i po zabiegu 😉 Każdy przecież otrzymał smsa w jaki sposób należy to zrobić – wszystko zostało tam dokładnie opisane przez opa. Kasa do dyspozycji w styczniu.
-
Nie lubię skarbonek: zgadza się, ale środki z podwójnego doładowania wykorzystuję kiedy chcę, a nie przez 30 dni. Dodatkowo pieniądze mogę wykorzystać na wszystkie usługi, łącznie z pakietami minut czy smsów, a nie wyłącznie na połączenia według cennika. Wolę doładować konto raz na 6 miesięcy kwotą 150 zł, by mieć najwyższy bonus i najniższe stawki, niż co miesiąc ładować za 25 zł i mieć jedynie 10% za doładowanie przez era.doladowania.pl
-
-
AuthorPosts