Start Forum Operatorzy Operatorzy komórkowi Orange zwiększa limity w mobilnym Internecie do 35GB (aktualizacja)

Viewing 15 reply threads
  • Author
      Keymaster
      Liczba postów: 8676

Od 10 listopada Orange zwiększa limity transferu we wszystkich ofertach mobilnego internetu dla klientów indywidualnych i firm. Nowe limity są nawet czterokrotnie większe a ceny usług pozostają niezmienione.

Pełna treść artykułu dostępna tutaj:

• Anonymous
      Guest
      Liczba postów: 135626

Super! Może ta kolejna niespodzianka to pakiety w pre-paidach?

• Anonymous
      Guest

orange zawstydziło turbodymoman’a

• Anonymous
      Guest

Orange zaczyna rozumieć, że traci klientów i dziś ruszył trochę swoją ofertę. Ważne, że ma zasie, bo tym może jeszcze walczyć z Play Online.

• Anonymous
      Guest

Warto wspomniec o ofercie Multimo Mobile. Operator wirtualny, po sieci Orange. Umowy terminowe i _bezterminowe_. Ceny obowiazuja do III.2010: 55zl/m-c przy umowie bezterminowej za 7GB transferu plus jakies 120zl aktywacja. Opcje terminowe – tansze.

• Anonymous
      Guest

Ważne jest to, że w przeciwieństwie do innych operatorów Orange bezpłatnie zwiększa transfer dotychczasowym klientom. Wystarczy zadzwonić do BOK i poprosić o uruchomienie promocji "Większy transfer" 🙂

• Anonymous
      Guest

Czekam na odpowiedz Play do którego się przeniosłem (Play Online w telefonie) teraz Orange pokazał właściwy kierunek, szkoda że o kilka miesięcy za późno.

• Anonymous
      Guest

czy opłaca się wziąć 35 GB jeśli planuje ściągać filmy i muzę??

• Anonymous
      Guest

Było by nieźle gyby operator pamiętał o ofercie Freedom Pro. Zwłaszcza że jak pisze w reklamie na swojej stronie że "dla kilku komputerów jednocześnie". Dla jednego komputera 3 Giga przymało a co tu mówić o kilku.

• Anonymous
      Guest

Ciekawe , czy ta usługa będzie także dla CDMA , bo mam za 49 zł i tylko 3 Gb ?

• Anonymous
      Guest

czy mozna zwiekszyc limit danych w orange freedom

• Anonymous
      Guest

ja tak samo mam w cdma i to jest oszustwo

• Anonymous
      Guest

moze jest jakis program

• Anonymous
      Guest

3 giga jest nic niewarte w cdma

• Anonymous
      Guest

A propos postu Baszara: to Multimo ma faktycznie dostep do infrastruktury Orange, ale nie moga w swoim klientom zaoferowac cdma, co jest duza roznica. Bo jednak surfowac w CDMA, a edge czy gprs, to zupelnie inny komfort.

A co do limitow, to duzy krok naprzod w mobilnym necie.

• Anonymous
      Guest

dalej aktualne

Viewing 15 reply threads
Reply To: Orange zwiększa limity w mobilnym Internecie do 35GB (aktualizacja)
Your information: