Start Forum Operatorzy Operatorzy komórkowi Orange wprowadza dopasowaną ofertę dla firm

Viewing 10 reply threads
  • Author
      Keymaster
      Liczba postów: 8676

Orange wprowadza pierwsze na polskim rynku rozwiązanie taryfowe pozwalające na elastyczny wybór wartości abonamentu oraz liczby zawartych w nim minut i usług dodatkowych. W Ofercie Dopasowanej dla firm, klienci mogą samodzielnie określić cenę swojego abonamentu z dokładnością do 1 zł. W abonamencie mogą otrzymać nawet 3056 minut

Pełna treść artykułu dostępna tutaj:

• Anonymous
      Guest
      Liczba postów: 135689

Ale rewelacja. Nie weim kto sie na to złapie.
      W porównaniu ze starą ofertą ceny nizsze o okołó 2gr na miniucie + 10% więcej minut i tyle.
      Jest jakas obnizka ale reweli nie ma, tym bardziej że minuty nadal przepadają po 1 miesiącu.

• Anonymous
      Guest

całkiem ciekawie to wygląda. do tego fajne telefony w promocji

• Anonymous
      Guest

hehe w play 99 zł abo ma się 500 min a tu za 98 zł 449. Pytanie: TO PLAY ABO DLA ZWYKŁYCH KLIENTÓW JEST TAKI SAM JAK DLA FIRM!.

• Anonymous
      Guest

calvados: 2 grosze na minucie, to bardzo duzo przeciez. O 10% dodatkowo tez nie wspominam. Moim zdaniem warto jeszcze uwage zwrocic, na to, ze mozna sobie oferte dowolnie komponowac.

• Anonymous
      Guest

Mam POPa i te nowe oferty do stóp nie dorastają POPwi. Dla Waszej informacji – jeszcze 3 tygodnie temu miałem Ofertę dla Firm 125. Kupując na Allegro przelewy SMS za 60 – 70 % ceny nie ma wogóle co porównywać. PS. Telefon kupuję na wolnym rynku.

• Anonymous
      Guest

ale zawsze to jakieś odświeżenie oferty biznesowej Orange. Większy pakiet minut do wszystkich opów i popularny telefon do wybory np. ta Nokia n8. I to się chyba liczy najbardziej. A przynajmniej, tak mi się wydaje.

• Anonymous
      Guest

Hehe i to ma być ta rewolucja??? Orange się ośmiesza… Nic nowego i dalej okradają abonentów jeśli ktoś nie wydzwoni minut! Firmy w Orange zawsze były gorzej traktowane niż zwykli abonenci!

• Anonymous
      Guest

w PLAY bez rewolucji 30,5 zl abo i 70 minut do wszystkich i 2000 na stacjonarne i play !

• Anonymous
      Guest

@Poll, nie zgodzę się z Tobą. Osobiście korzystam z oferty firmowej Orange od niedawna. Wybrałem sobie plan optymalny 900 z netem i wspomnianą wcześniej Nokie N8, bo akurat ta oferta mi najkorzystniej wypadała. Duży pakiet minut do wszystkich sieci, 2G na internet, do Orange za darmo i telefon za złotówkę. Więc wcale nie wygląda to najgorzej. Chodź wiadomo, że każdy dopasowuje sobie ofertę do swoich indywidualnych kryteriów.

• Anonymous
      Guest

abonament wysokości 200 zł na firmę, nie jest niczym nadzwyczajnym. Jak ktoś prowadzi własną firmę, sporo dzwoni po różnych sieciach, to wydaje mi się, że jest to całkiem rozsądną cena za taką ilość minut itd.

Viewing 10 reply threads
Reply To: Orange wprowadza dopasowaną ofertę dla firm
Your information: