Orange reklamuje ofertę Orange Free -video

Start Forum Operatorzy Internet mobilny Orange reklamuje ofertę Orange Free -video

Przeglądanie wątków odpowiedzi 9
  • Autor
    Wpisy
    • #152764 Odpowiedz
      Kan
      Klucznik

Od jutra rozpoczyna się nowa kampania reklamowa Orange Free. Spoty reklamowe mają pokazywać Orange Free w pełnej okazałości, czyli bezkonkurencyjnie duże limity przy niskich cenach abonamentów i modemów. A dla wybierających tylko SIM 25 proc. taniej.

Pełna treść artykułu dostępna tutaj:

• #192313 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Akurat te reklamy bez loga, gdzie nie padała nazwa operatora, były całkiem oryginalne. Dla mnie ciekawy pomysł.

• #192314 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Holmes’a nie trzeba było zatrudniać, aby po czcionce, kolorze i tle wiedzieć że to Orange..mogli się bardziej wysilić

• #192315 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

A te filmy to czyje reklamy? Czy to jakies spoty Play ?

• #192316 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

spoty Play?, nie rozumiem, myślałem, ze jasno jest opisane – nowa reklama Orange Free. Andrzej

• #192317 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Tak to chyba sie reklamuje PLAY !!!

• #192318 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

trzeba przyznac ze orange free na karte mocno poprawili oferte – nie spodziewałem sie 3 krotnej obnizki ceny za internet i do tego minuta rozmowy 0,29zl. Dobry ruch!

• #192319 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Najlepszy mobilny internet jest w Play. Więc to jest reklama Play. tylko nie wiem dlaczego pomarańczowe litery.

• #192320 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Play i najlepszy jasne… Play jest na końcu jeżeli chodzi o internet i to w szczególności mobilny dają tanio ale bez zasięgu czyli nijak. Cena to nie wszystko. Co do Pomarańczki to jednak słyszałem że z netem często jest tak jak z telefonem zrywa:/

• #192321 Odpowiedz
      Anonimowy
      Gość

Orange ma ten wielki plus, ze maja cdma w ofercie. Choc w tej chwili ich oferty maja sporo tych gigabajtow. Narzekac raczej sie nie powinno.

Przeglądanie wątków odpowiedzi 9
Odpowiedz na: Odpowiedź #192319 w Orange reklamuje ofertę Orange Free -video
Twoje informacje:

Anuluj