Start Forum Operatorzy Operatorzy komórkowi Orange promuje doładowania 25 zł w bankomatach

Viewing 5 reply threads
  • Author
      Keymaster
      Liczba postów: 31072

Do niedzieli 13.11 trwa promocja, w ramach której za doładowanie konta Orange kwotą 25 zł w bankomacie Euronet Polska lub Banku Pekao otrzymacie 20% więcej.

Pełna treść artykułu dostępna tutaj: Orange promuje doładowania 25 zł w bankomatach

• ferdar
      Participant
      Liczba postów: 1625

I na 100% jestem pewien że do wykorzystania w ciągu 7 dni

• mumin79
      Member
      Liczba postów: 468

Dali by sobie już spokój z tymi promocjami na 7 czy 14 dni

• Anonymous
      Guest
      Liczba postów: 141150

@Art- Wszystko chyba zależy też od danego bonusu- jeden jest na 5 dni, inny na 14 etc. Poza tym nie wiem czy jest sens oceniać operatora na podstawie jednej promocji. W orange było wiele dodatkowych akcji, których zabrakło akurat w heyah- chociażby tajemnicze kody. Poza tym systematycznie coś wprowadzają- jak nie w pre-paidzie to w biznesie, a to też jest plus.

• Anonymous
      Guest

@bbel- ale kody też były jawne, więc nie bardzo wiem skąd to odniesienie do „jawności”. Promocja Heyah jest atrakcyjna-nie ma co ukrywać, ale z drugiej strony mimo wszystko Orange daje więcej możliwości poprzez zróżnicowanie ofert i wprowadzanie do każdej z nich dodatkowych promocji.
      Poza tym cały czas odnosisz się do pre-paida, a ja zwracam uwagę też na taryfy abonamentowe, oferty biznesowe etc.

• Anonymous
      Guest

@bbel- w takim razie nie ma o czym dyskutować. Osobiście mogę więcej powiedzieć o ofertach biznesowych i nowych możliwościach, bo ten temat jest mi bliższy. Jak widać sprawa ofert pre-paidowych to kwestia gustu i potrzeb. Jedni wolą mieć wybór i samemu decydować co jest dla nich korzystne, drudzy wolą mieć automatycznie ujęte wszystko w ofercie.

Viewing 5 reply threads
Reply To: Orange promuje doładowania 25 zł w bankomatach
Your information: