Start › Forum › Operatorzy › Operatorzy komórkowi › Orange i Plus najczęściej wybierani przy zmianie operatora
-
AuthorPosts
-
-
Zdecydowana większość badanych (86,7 %) nie zamierza w najbliższym czasie zmieniać sieci telefonii ruchomej. Zdecydowana większość respondentów (88,3 %), którzy mają telefon komórkowy nie skorzystało z możliwości przeniesienia numeru. Z takiej możliwości skorzystało 8,8 % respondentów.
-
Anonymous
Guest23 stycznia 2010 at 00:05Liczba postów: 141085Rok pracowalem w punkcie sprzedaży jednego z W3. Niech mi nie mówią ze cena dla ludzi jest tak ważna. Lud przychodził i pytał tylko o cene aparatu i abonamentu i minuty. Ile potem to mało kto pytał:( To samo w ofertach mix gdzie bardzo drogo. telefon za zeta na 3 lata i reszta nie wazna.
-
Anonymous
Guest24 stycznia 2010 at 10:00Liczba postów: 141085 -
Anonymous
Guest26 stycznia 2010 at 12:57Liczba postów: 141085 -
Anonymous
Guest6 lutego 2010 at 23:49Liczba postów: 141085No to generlanie mówicie że wszedzie tanio co jak co ale teraz jest mozliowść przenoszenia numeru i ja ja jestem w play i nawet nikt o tym nie wie bo przeniosłem numer z orange bo wiekszosc moich znajomych go miała teraz wszysy ida do play bo operatorzy nie chcieli go wpuścić na rynek i dlatego poobcinał stawki:)mam abonamnet 30zł za 206 minut i telefon Nokia 5530 za 1zł o wartości 650zł który od razu sprzedałem i zamineiłem na N96 Black za dopłatą. Dzieki pakietowi 2 za 1, za 2 minuty połaczenia przychodzącego mam minute gratis 🙂 takze wszyscy do mnie dzownia i myśla ze mam Orange a ja mam mega tanio a oni nawet niewidza ze mają DROGO. Ci co dobrze mnie znają namowili mnie na Play bo mialem do nich drogo i sam teraz namówiłem juz około 20 znajomych i naprawde jest tanio Polecam i zapraszam do sieci play:)chca nie chcac trzeba tam byc 🙂 aha co do zasiegu Plus nie odbiera nigdzie ani w zabierzowie ani w zagórzu ani s suchej beskidzkiej ani w nowym tagru gdzie i znajmoych nie bylem nie ma zasiegu, oragnge ma dobry ale Play ma naprawde wszedzie nawet w pubie i w piwnicy!!! POEZJA
-
Anonymous
Guest15 lutego 2010 at 14:37Liczba postów: 141085Wszytsko zalezy od ofery. Tak jak wspomnial MC.LU jeśli nie ma się nic z lojalosci przez 10 lat to sila rzeczy wczesniej czy pozniej stanie się przed wyborem zmiany operatora. Sama zastanawiam się nad wyobrem sieci. Era wprowadzila promocje w abonamencie 55 zl, 180 minut , gdzie tylko 70 min. można wykorzystac do innych sieci, a pozostale wewnątrz sieci. Przyznam szczerze, ze czekalam na fajerwerki, ale chyba nic z tego. Zastanawiam się też nad Orange. Ten sam aparat (Avila z GPS-em ) jest za grosze, po za tym podwajają ilosc minut bez względu na wielkość abonamentu. Wiecie jak łącza się z ta promocja dodatkowe pakiety?
-
-
AuthorPosts