Start Forum Operatorzy Operatorzy komórkowi Orange i Plus najczęściej wybierani przy zmianie operatora

Viewing 17 reply threads
  • Author
      Keymaster
      Liczba postów: 31072

Zdecydowana większość badanych (86,7 %) nie zamierza w najbliższym czasie zmieniać sieci telefonii ruchomej. Zdecydowana większość respondentów (88,3 %), którzy mają telefon komórkowy nie skorzystało z możliwości przeniesienia numeru. Z takiej możliwości skorzystało 8,8 % respondentów.

Pełna treść artykułu dostępna tutaj:

• Anonymous
      Guest
      Liczba postów: 141085

A ja sie zastanawiam nad zmianą Ery na Play.z lojalnosci nic nie mam 10 lat i co i nic zero internetu,mam numer trzymac tylko po to aby ktos z sieci miał taniej.

• Anonymous
      Guest

Rok pracowalem w punkcie sprzedaży jednego z W3. Niech mi nie mówią ze cena dla ludzi jest tak ważna. Lud przychodził i pytał tylko o cene aparatu i abonamentu i minuty. Ile potem to mało kto pytał:( To samo w ofertach mix gdzie bardzo drogo. telefon za zeta na 3 lata i reszta nie wazna.

• Anonymous
      Guest

Po 9 latach w Erze pożegnałem się z tą siecią bez żalu.

Zmigrowałem do Playfresh.

• Anonymous
      Guest

Ja tam się z Ery nie zamierzam ruszać. W wakacje dostałem 120minut plus 500mb netu za wszystko razem 45zł:) żyć nie umierać 🙂

• Anonymous
      Guest

zyj nie umieraj

• Anonymous
      Guest

Ja tam cenię sobie abonament w Erze. Teraz dla odmiany zafundowałem sobie abo bez telefonu, i płacę 30zł za 120minut, więc wychodzi mi 25groszy za minutę do wszystkich. Możliwości są zawsze. A co do telefonów branie czegoś na 3lata albo na 40mc jak w Play jest bezsensu.

• Anonymous
      Guest

A ja w Plusie jestem i nie zamierzam sie przenosic-bdb zasieg, duza liczba klijentow tej sieci (mam taniej) w mojej opini najlepsza siec

• Anonymous
      Guest

iglak, równie dobrze mógłbyś wziąć sobie Tak Tak Hot’a- bez telefonu, ale też bez abonamentu. Telefon możesz doładować raz na kilka miesięcy, np. w promocji podwójnego doladowania i zamiast płacić wyjściową stawkę 29gr/min- mieć po 15gr/min do wszystkich.

• Anonymous
      Guest

iglak…. w Play za 32,5 zł masz 166 minut do wszystkich i umowę na 6 m-cy. Dobrego interesu z Erą nie zrobiłes…

• Anonymous
      Guest

Ale jakość usług w Play jest nieporównywalnie gorsza, niż w3 i Ery. Poza tym, za minutę do Play płaci się jak za zboże.

• Anonymous
      Guest

jestem w Plusie już kilka lat i jeszcze nigdy mnie nie zawiedli. nie ma co się oszukiwać, najlepsze telefony i zasieg, do tego najlepszy na rynku mobilny net

• Anonymous
      Guest

Czy ja wiem, czy najlepszy mobilny net…pod względem zasięgu to orange z łączoną technologią 3g/cdma myślę, że gorsze nie jest, jeżeli nie lepsze. Poza tym ostatnio dość znacznie zwiększyli tam limity…

• Anonymous
      Guest

Ciekawe jak te % maja sie do faktu dzisiejszego, ze tylko w ostatnim kwartale Plus stracil 100.000 kart, a przez rok 4x tyle! Cuda?

• Anonymous
      Guest

Ciekawe jak te % maja sie do faktu dzisiejszego, ze tylko w ostatnim kwartale Plus stracil 100.000 kart, a przez rok 4x tyle! Cuda?

• Anonymous
      Guest

Po co zmniać…ja jestem od 6 lat w Plusie…najlepszy zasięg, fajne promocje i telefoniki:)

• Anonymous
      Guest

No to generlanie mówicie że wszedzie tanio co jak co ale teraz jest mozliowść przenoszenia numeru i ja ja jestem w play i nawet nikt o tym nie wie bo przeniosłem numer z orange bo wiekszosc moich znajomych go miała teraz wszysy ida do play bo operatorzy nie chcieli go wpuścić na rynek i dlatego poobcinał stawki:)mam abonamnet 30zł za 206 minut i telefon Nokia 5530 za 1zł o wartości 650zł który od razu sprzedałem i zamineiłem na N96 Black za dopłatą. Dzieki pakietowi 2 za 1, za 2 minuty połaczenia przychodzącego mam minute gratis 🙂 takze wszyscy do mnie dzownia i myśla ze mam Orange a ja mam mega tanio a oni nawet niewidza ze mają DROGO. Ci co dobrze mnie znają namowili mnie na Play bo mialem do nich drogo i sam teraz namówiłem juz około 20 znajomych i naprawde jest tanio Polecam i zapraszam do sieci play:)chca nie chcac trzeba tam byc 🙂 aha co do zasiegu Plus nie odbiera nigdzie ani w zabierzowie ani w zagórzu ani s suchej beskidzkiej ani w nowym tagru gdzie i znajmoych nie bylem nie ma zasiegu, oragnge ma dobry ale Play ma naprawde wszedzie nawet w pubie i w piwnicy!!! POEZJA

• Anonymous
      Guest

Wszytsko zalezy od ofery. Tak jak wspomnial MC.LU jeśli nie ma się nic z lojalosci przez 10 lat to sila rzeczy wczesniej czy pozniej stanie się przed wyborem zmiany operatora. Sama zastanawiam się nad wyobrem sieci. Era wprowadzila promocje w abonamencie 55 zl, 180 minut , gdzie tylko 70 min. można wykorzystac do innych sieci, a pozostale wewnątrz sieci. Przyznam szczerze, ze czekalam na fajerwerki, ale chyba nic z tego. Zastanawiam się też nad Orange. Ten sam aparat (Avila z GPS-em ) jest za grosze, po za tym podwajają ilosc minut bez względu na wielkość abonamentu. Wiecie jak łącza się z ta promocja dodatkowe pakiety?

Viewing 17 reply threads
Reply To: Orange i Plus najczęściej wybierani przy zmianie operatora
Your information: