Start Forum Operatorzy Operatorzy komórkowi Orange Ekstra Numer komercyjnie

Viewing 7 reply threads
  • Author
      Keymaster
      Liczba postów: 8676

Usługa Orange Ekstra Numer, która pozwala na korzystanie z dwóch numerów telefonicznych na jednej karcie SIM, została udostępniona komercyjnie. Minuta rozmowy w OEN kosztuje 29 gr (prócz Playa i CF), a SMS i MMS jest po 20 gr.

Pełna treść artykułu dostępna tutaj:

• Iomega
      Member
      Liczba postów: 365

Ta oferta pomarańczy, to całkiem fajna sprawa. Orange konkuruje z Play na całego:)

• Bita-po
      Participant
      Liczba postów: 1040

A czy mozna w ramach tej usługi łaczyć obecnie posiadane juz numery ? CZY OTRZYMUJE SIĘ NOWY ?

• Anonymous
      Guest
      Liczba postów: 135812

Szukałem regulaminu tej nowej funkcji na stronie ale nie widzę albo znaleźć nie umiem.

Czy da się mieć na jednej karcie np. Orange Go i Orange free …. podejrzewam że nie

• Anonymous
      Guest

A ja mam 2 numery w Orange i oba w abonamencie i tez chce nosić jeden telefon a nie 2…. No ale Orange woli zajmować się psuciem strony. I w ogóle JESTEM GORSZY DLA OPERATORA bo PŁACE ABONAMENT więc mnie to można tylko okradać… jak nie wydzwonię swojej puli.

• Anonymous
      Guest

chyba nie konkurują tylko pod względem extra numeru. Pod względem ofert też dużo się ostatnio dzieje. Mam na myśli ten okres pow prowadzeniu taryfy orange one, czy nowości telefonicznych w biznesie.

• Anonymous
      Guest

Moja siostra przez przypadek włączyła tą usługę z Orange Ekstra Numer i nie wie jak to wyłączyć. Pomoże ktoś ? ;>

• Anonymous
      Guest

jak to wyłączyć??? ;//////

Viewing 7 reply threads
Reply To: Orange Ekstra Numer komercyjnie
Your information: