Start › Forum › Operatorzy › Operatorzy komórkowi › Optymalizacji sieci T-Mobile trwa, efekty już widać
-
AuthorPosts
-
-
Coraz większy obszar Polski jest w zasięgu szybkiego Internetu mobilnego oraz może liczyć na lepszą jakość połączeń sieci T-Mobile Polska. Wczoraj Operator zaprezentował nowe dane udowadniające pozytywne efekty optymalizacji sieci. Zobaczcie, jak poprawa wydajności oraz optymalizacja całej sieci przekłada się na dalszą poprawę jakości oferowanych usług.
Pełna treść artykułu dostępna tutaj: Optymalizacji sieci T-Mobile trwa, efekty już widać
-
Anonymous
Guest28 listopada 2014 at 14:14Liczba postów: 141119I niech Play weźmie z tej optymalizacji przykład. Sam jestem u różowych po wielu latach u różnych. I mimo, ze są pazerni na kasę to telefon i polaczenia u nich działają tak jak trzeba.
Nie wiem czy zauważyliście ale coraz częściej polaczenia T-mobile z Nju/Orange są w HD Voice o ile aparaty oczywiście obu stron to wspierają. Pare razy zwróciłem na to uwagę i myślałem, ze to błąd w polaczeniu. Ale sytuacja sie powtarza w ostatnim czasie w Warszawie i sama jakość połączeń świadczy o użyciu kodeka HD. Co jest ciekawostka miedzy sieciami. -
Oferty rozmów , sms/mms maja najlepsze od konkurencji(oferty indywidualne) ale ich pakiety internetowe to dla mnie porażka. Znikające w zawrotnej szybkości dane, są nie do zaakceptowania. Podobnie jak w dawnej erze było, że naliczano 10 razy więcej niż się wykorzystało. I w tym nic się nie zmieniło
-
-
AuthorPosts