Start Forum Operatorzy Operatorzy komórkowi Optymalizacji sieci T-Mobile trwa, efekty już widać

Viewing 5 reply threads
  • Author
      Keymaster
      Liczba postów: 31072

Coraz większy obszar Polski jest w zasięgu szybkiego Internetu mobilnego oraz może liczyć na lepszą jakość połączeń sieci T-Mobile Polska. Wczoraj Operator zaprezentował nowe dane udowadniające pozytywne efekty optymalizacji sieci. Zobaczcie, jak poprawa wydajności oraz optymalizacja całej sieci przekłada się na dalszą poprawę jakości oferowanych usług.

Pełna treść artykułu dostępna tutaj: Optymalizacji sieci T-Mobile trwa, efekty już widać

• Anonymous
      Guest
      Liczba postów: 141119

I niech Play weźmie z tej optymalizacji przykład. Sam jestem u różowych po wielu latach u różnych. I mimo, ze są pazerni na kasę to telefon i polaczenia u nich działają tak jak trzeba.
      Nie wiem czy zauważyliście ale coraz częściej polaczenia T-mobile z Nju/Orange są w HD Voice o ile aparaty oczywiście obu stron to wspierają. Pare razy zwróciłem na to uwagę i myślałem, ze to błąd w polaczeniu. Ale sytuacja sie powtarza w ostatnim czasie w Warszawie i sama jakość połączeń świadczy o użyciu kodeka HD. Co jest ciekawostka miedzy sieciami.

• dragon22
      Member
      Liczba postów: 154

Po co dawać tyle infografik skoro nic na nich nie widać?

• PROZAK
      Participant
      Liczba postów: 1972

Oferty rozmów , sms/mms maja najlepsze od konkurencji(oferty indywidualne) ale ich pakiety internetowe to dla mnie porażka. Znikające w zawrotnej szybkości dane, są nie do zaakceptowania. Podobnie jak w dawnej erze było, że naliczano 10 razy więcej niż się wykorzystało. I w tym nic się nie zmieniło

• Anonymous
      Guest

Czy to jest błąd czy prawda, że głos idzie w T-M przy 3G tylko po U900? Bo chyba to jest błąd lekki na tej prezentacji

• Anonymous
      Guest

@Roman

To nie jest błąd:) W warstwie U900 też jest voice.

Viewing 5 reply threads
Reply To: Optymalizacji sieci T-Mobile trwa, efekty już widać
Your information: