Start Forum Rynek Wyniki i sprawozdania finansowe Opera Mini przekracza próg 50 mln aktywnych użytkowników

Viewing 4 reply threads
  • Author
      Keymaster
      Liczba postów: 8676

Opera Mini przekroczyła w styczniu próg 50 milionów unikalnych użytkowników miesięcznie. Nie chodzi przy tym o użytkowników, którzy po porostu pobrali Operę Mini, ale używają jej w sposób aktywny.

Pełna treść artykułu dostępna tutaj:

• Anonymous
      Guest
      Liczba postów: 135719

Zgadzam się, mini opera to doskonała przeglądarka, choć w ostatniej wersji 5.xx beta trochę już "przesadzona". Bardziej mi odpowiadają wcześniejsze wesje 4.xx z listą 10 stron , linkiem do kanałów RSS itp. Pokazałem znajomej która ma Nokię 6300 a nie ma komputera z netem w domu jak łatwo można surfować na mini operze za kilka zł miesięcznie. Jest zachwycona:) Szczególnie dlatego że podróżuje dużo po Polsce i taki mobilny internet w prepaidowym telefonie jej bardzo odpowiada.

• Anonymous
      Guest

Ktos odp. – dlaczego od jakiegos czasu za kazdym razem instaluje sie opera po uruchomieniu? cos sie zepsulo – sciagnalrm nowa aplikacje i nic nie dalo. help !

• Anonymous
      Guest

Ktos odp. – dlaczego od jakiegos czasu za kazdym razem instaluje sie opera po uruchomieniu? cos sie zepsulo – sciagnalrm nowa aplikacje i nic nie dalo. help !

• Anonymous
      Guest

Miałem to samo. Usunąłem Opere i zainstalowałem ponownie.

Viewing 4 reply threads
Reply To: Opera Mini przekracza próg 50 mln aktywnych użytkowników
Your information: