Start › Forum › Operatorzy › Operatorzy komórkowi › OneStep -zakupy przez SMS w Polsce
-
AuthorPosts
-
-
-
Anonymous
Guest1 października 2009 at 09:51Liczba postów: 135622 -
Anonymous
Guest1 października 2009 at 15:37Liczba postów: 135622fakt do przesylek to chyba ta firma doplaca bo kurier to raczej 11,99 nie kosztuje… ale w sumie to tylko na nasza korzysc, my klienci mamy za 7pln badz 11,99. a to w jaki sposob mamy nizsze koszty dostawy to juz chyba nie nasza sprawa. a przynajmniej mnie to nie interesuje. ciesze sie bo kupilem ksiazke mimo wszystko ze byla drozsza od ceny z empiku to po przekalkulowaniu kosztow przesylki wyszlo ze w onestep jednak taniej. a to moim zdaniem najwazniejsze ot
-
Anonymous
Guest2 października 2009 at 11:17Liczba postów: 135622z tego co ja sie orientuje po koszt kuriera wynosi 10.99,wiem, bo moja kolezanka juz zamawiala przez onestep, wiec bardzo tanio w porownaniu do tego ile sobie niektorzy licza na allegro, wyglada na to ze uzytkownicy allegro chca nawet czasem podwujnie zarobic bo na prokudcie i na przesylce…
a ja bardzo doeniam starania onestep-u, chociazby jesli chodzi o te koszta dostawy…
-
Anonymous
Guest2 października 2009 at 15:31Liczba postów: 135622mnie sie podoba jak dlugo ich biuro obslugi klienta jest czynne. wyslalam smsa poznym wieczorem w niedziele i o dziwo oddzwonili (byl to moj pierwszy sms, telefon byl w celu dokonania rejestracji). fakt, ze maja tak dlugie godziny pracy (na stronie podaja 8.00-22.00, 7 dni w tyg), to duzy plus dla nich, koszt smsa i mozliwosc dokonania platnosci przy odbiorze oraz stawka za kuriera to rowniez wyjscie naprzeciw oczekiwaniom klientow, a ceny produktow wcale nie sa wyzsze niz w sklepach czy internetowych ksiegarniach. ogolnie mam pozytywny odbior
-
Anonymous
Guest29 października 2009 at 12:42Liczba postów: 135622jak widze wiele pozytywnych komentarzy, czyzby Polacy zmienili swoje nastawienie do nowosci???nie sadze…. wydaje mi sie ze zakupy przez sms’a poprostu sie spodobaly i mimo ze jest to nowa usluga, znalazla juz swoich zwolennikow … niski koszt dostawy oraz prostota calej uslugi sa jej wielkimi plusami
-
Anonymous
Guest29 października 2009 at 12:55Liczba postów: 135622mi sie bardzo podoba ich strona internetowa, prosta, przejzysta i bez zbednych bajerow – ogulem jest na +
koszt dostawy tez jest zdumiewajaco niski, w porownaniu z allegro itp…
moja zona juz skorzystala z uslug onestep i jest zadowolona, wydaje mi sie ze wkrotce znajda sobie wiele wiernych klientow
-
-
AuthorPosts