Start Forum Operatorzy Operatorzy komórkowi Nowy Tak Tak -regulaminy

Viewing 16 reply threads
  • Author
      Keymaster
      Liczba postów: 8676

Od dziś nowi użytkownicy Tak Tak oraz klienci posiadający taryfę Happy, będą mogli skorzystać z taryfy Nowy Tak Tak. Cena za minutę połączenia w taryfie Nowy Tak Tak wynosi 59 gr/min i jest ona niższa o 18 gr/min w stosunku do taryfy Happy – Regulaminy.

Pełna treść artykułu dostępna tutaj:

• Anonymous
      Guest
      Liczba postów: 135883

no i jak wam tak takowcą się to podoba? 😛

• Anonymous
      Guest

Jednym slowem ZGROZA!

• Anonymous
      Guest

Byłoby ok jesli, jednak aktywowana jest godzina za grosze przy każdym połaczeniu nawet kilkosekundowym generuje 99 gr, lepsze byłoby 2xkasa z doładowania

• Anonymous
      Guest

co Era zmienila- NIC, ale bezsensowna akcja nazwana szumnie Nowy TT, kicha

• Anonymous
      Guest

Dobrze, ze wczesniej kupilem starter i jestem w taryfie Happy. Nigdy nie przejde na tego nowego Tak-Taka na takich warunkach!!!

• Anonymous
      Guest

dla "Godziny za grosze" kupie starter, jednak 99 gr za 59 minut rozmowy to niewiele. Taniej do Ery się nie zadzwoni, a dla wielu to ważne.

• Anonymous
      Guest

Ciekawa jest ta opcja: godzina na grosze. Najlepsza w nowym TakTaku.

• Anonymous
      Guest

@MM chyba że będziesz musiał przejść 🙁

• Anonymous
      Guest

Podwyżka

Ceny w nowym tak taku wzrosły o 2 grosze za sms oraz za połaczenie do play.

Ograniczenie do 2 pakietów miesięcznie świadczy o ograniczonym toku myslenia ekspertów w erze.

Godzina za 99 gr – dobra jezeli ktos jest umowiony na rozmowę dłŹższą niz 5 minut 🙂

• Anonymous
      Guest

Czy Ktoś może odpowiedzieć, czy zmieniając taryfę tracimy stare pakiety? Niestety, nigdzie nie ma na to odpowiedzi w regulaminach.

• Anonymous
      Guest

Tylko godzina za grosza a jak polaczysz sie z poczta to juz zjada 99gr a co bedzie jak bedziesz rozmawiac 61minut?

• Anonymous
      Guest

Zapewne placi sie normalnie juz wg taryfikatora. Aczkolwiek godzina za grosze nie jest zla. Czasem mozna sobie wziasc na glosno mowiacy i uzyc telefonu jako krotkofalowki:P takze sa tez dobre strony.

• Anonymous
      Guest

Chyba będę musiał się bliżej wgryźć w regulaminy. Ale wydaje mi się, że stare pakiety, np. lojalnościowy- nie działają. Plus- zapewne kiedy przejdzie się na ntt- staż liczy się od początku. Ale godzina za grosze- najlepsza opcja w tej ofercie.

• Emka
      Member
      Liczba postów: 5

Największy plus Nowego TakTaka to z pewnością tańsze stawki wyjściowe, 56gr to nie jest aż tak dużo. Godziny za 0.99-fajne jeśli ktoś przy każdym połączeniu rozmawia więcej niż dwie minuty, poza tym rozmowy z 3 wybranymi numerami już od 3 gr-to jest fajne, dobrze, że zostaje:)

• Anonymous
      Guest

ale to i tak, tak tak wychodzi blado na tle 36i6, ja zostaje w 36i6 napewno, dzisiaj wykupiłam gadke szmatke, zoabcze jak bedzie sie sprawowac

• Emka
      Member
      Liczba postów: 5

Ilu użytkowników tyle opinii, każdemu tak naprawdę pasuje co innego, ja na TT nie narzekam, czasem promocje są lesze, czasem gorsze;)

Viewing 16 reply threads
Reply To: Nowy Tak Tak -regulaminy
Your information: